tie ir saldēti dārzeņi no elvi🤣😆🤣yay @ 05.02.2023 21:39Izskatās, ka kāds vienreiz "to" ir ēdis un Liene "to" cep uz pannas. Wtf
yay @ 05.02.2023 22:22Madarai jaunais podkādts ar Zuti.... Omg... cant wait. Man gan zutis besī, bet nu šī ir smalka atriebība, Lieņuk hihihihihu kolosāli!!!!!
Fancycattyy @ 05.02.2023 22:26
Lienei kautkas bijis ar zuti??
Katzenfamilie @ 05.02.2023 19:08
Laikam esmu kaut ko palaidusi garaam - taatad, Kivicam bija Riga uzstaasanaas un Lienei bija jaagaida aaraa masjinaa?
qwe @ 05.02.2023 22:39Ak kunga māt, pēdējais plekstes ig ieraksts, pēdējā bilde, ar kādu kameru jabildē,lai sanāktu kkas tik graudains un neskaidrs?? Un tas ko viņa tur cep pannā, vispar nav saprotams,kas tas ir domāts un kādas sastāvdaļas vēl bez burkāniem tur ir ..
. Bet čakla sodien Lienīte, tāda saimniecīte ?reizi gadā jau viņai tā uznāk,kad dikti saimnieko, rīt būs ig jauna receptīte Lienes gaumē
Poda birste nosargātu!Tusnelda1 @ 06.02.2023 00:38Labi, ka Kivičs netiek uz Eirovīziju: tur taču esot pilns ar gejiem. Un geji, kā stāsta Kivičs, mēdzot viņam uzbāzties ar neķītriem piedāvājumiem. Grūti viņam tur būtu.
Minelūše @ 05.02.2023 13:46Kivičs par laulību ar Elīnu:
Tagad Liene dara tieši to pašu un viņam tas šķiet baigi ok?
Braukāja,bet ne jau tā kā Liene. Madara ar zīdaini neskrēja šim pakaļ.Bet kamēr nebija bērna,kādēļ ne? Jaunai meitenei tas bija interesanti. Un neviena nelēkāja apkārt,un nebāza cilvēkiem sejā telefonus. Un neviena nekaunējās cept kotletes!😂cmykk @ 06.02.2023 02:26
hah, visas tās viņa sieveles braukāja līdzi visur! un ne jau tāpēc, ka viņas būtu nenormālas(nu lab,drusku varbūt), bet tāpēc, ka bija pamatots iemesls stāvētnuz vakts ??
Dienā, kad Madarai ar Kiviču bija kāzas? Domāju, ka ne.Linus @ 06.02.2023 10:27Man ir neizskaidrojama nojausma, ka Sniedzāns Valentīndienā bildinās Madaru, ieķeršu popkornu un skatīšos, kā Kiviči ārdās ❤️
kuranavliene @ 06.02.2023 09:48Braukāja,bet ne jau tā kā Liene. Madara ar zīdaini neskrēja šim pakaļ.Bet kamēr nebija bērna,kādēļ ne? Jaunai meitenei tas bija interesanti. Un neviena nelēkāja apkārt,un nebāza cilvēkiem sejā telefonus. Un neviena nekaunējās cept kotletes!?