Berry5 @ 04.02.2023 23:10Sargsunim nebija slims bērns?
JERSIKA @ 04.02.2023 21:52
Liene noteikti uzstāja, ka viņai ir jābrauc līdzi, it sevišķi pēc pēdējiem ierakstiem par visādiem krāpšanas gadījumiem :D
Jāvaktē taču - brīnums ka vēl nav uzlikusi Kivkam kādu kājas sprādzi ar visiem dzīvības datiem, tad lai redz kad asinsspiediens kāpj un jau uzrāpies kādai virsū :D
Spinosaurus @ 05.02.2023 08:26Hahah ? tik smieklīgi, ka otrajā lokācijā Rīgā ļenkai mašīnā jāsēž, kamēr biloveds strinkšķina restorānā ? nu nožēlojami…
Nabaga bērns. Vazā visur apkārt bezjēgā. Tak paņemiet viņai aukli, kas paliek ar bērnu mājās, kamēr superstārs “strādā” un bez planckas nevar iztikt.
LilyLady @ 05.02.2023 09:23
Drausmīgi vienkārši. It kā nevarēja taksi paņemt no savas Imantas uz Vecrīgu. Tā Ļena ir totāli slima ar to vaktēšanu. Nabaga bērniņš. Tā vietā, lai atpūstos mājās pēc garā ceļa uz iepriekšējo lieveni, vēl nīkst vēlā vakarā ar sargsuni mašīnā.. Es vispār nesaprotu kā viņa piedabū savu 2gadnieku tupēt bezdarbībā tik ilgi. Manējie bērni stundām stāvošā auto būtu izbesījušies no garlaicības.
Tāda dzeguze tā Liene, kam sava bērna labsajūta ir pilnīgi pie sažuvušās pakaļas, galvenais, ka tik minisardelīte neaizšļūc neceļos.?
Helga Andersson @ 05.02.2023 03:55
Kādām krāpšanām? Ko es palaidu garām? ?
JERSIKA @ 05.02.2023 09:41
te kaut kur pavīdēja ieraksti, ka Andruha laizījies ar kādu dāmu pēc viena koncerta, kur Liene nav bijusi līdzi :D
LilyLady @ 05.02.2023 09:23
Drausmīgi vienkārši. It kā nevarēja taksi paņemt no savas Imantas uz Vecrīgu. Tā Ļena ir totāli slima ar to vaktēšanu. Nabaga bērniņš. Tā vietā, lai atpūstos mājās pēc garā ceļa uz iepriekšējo lieveni, vēl nīkst vēlā vakarā ar sargsuni mašīnā.. Es vispār nesaprotu kā viņa piedabū savu 2gadnieku tupēt bezdarbībā tik ilgi. Manējie bērni stundām stāvošā auto būtu izbesījušies no garlaicības.
Tāda dzeguze tā Liene, kam sava bērna labsajūta ir pilnīgi pie sažuvušās pakaļas, galvenais, ka tik minisardelīte neaizšļūc neceļos.?
Nevar! Pie pašiem nevar laist,redzēs alko pudeļu kalnus un cūkukūti un atkal bildes būs dzeltenajā presē😂Tāpat kā Spānijā.Bet pie citiem laist nevar,lai nesaprot ka mazajai ir kādas problēmas.Graudiņi arī tak neņems visu laiku to bērnu,un tas arī nav viņu pienākums.Spinosaurus @ 05.02.2023 08:26Hahah ? tik smieklīgi, ka otrajā lokācijā Rīgā ļenkai mašīnā jāsēž, kamēr biloveds strinkšķina restorānā ? nu nožēlojami…
Nabaga bērns. Vazā visur apkārt bezjēgā. Tak paņemiet viņai aukli, kas paliek ar bērnu mājās, kamēr superstārs “strādā” un bez planckas nevar iztikt.
Liene ir izmisīgi ieķērusies biksēs tā, ka tur atšūties Andrim būs grūti. Un, diez vai tur var labot mentālās problēmas, viņa taču domā, ka viss ir kārtībā, bet paliek arvien trakāk un trakāk. Viņa ir slima kā maniaks, piemēram, apsēstibā ar Andra bijušo sievu. + vēl es iedomājos, ka viņa ir tik nenormāla, ka varētu šantažēt - Ja Tu mani pametīsi, tad es....Pata @ 05.02.2023 10:11Un, kas liedz Kivičam aiziet no Lienes? Var taču redzēt, ka Andris nav laimīgs šajās attiecībās.
No iepriekšējām attiecībām aizgājis, bet šeit....
Vaktēt savu vīru...tas ir zem katras kritikas. Ja neuzticies, tad ej prom no šīm attiecībām. Saglabā pašcieņu utt
Saprotu, ka Lienei reputācija nav tā labākā, arī mentāli ir problēmas, bet ... vēl var labot. Varbūt kaut kur ir īstais, normālais vīrietis....
Kivičam vispār vajadzētu kādu laiku padzīvot sev, savest savu formu kārtībā, ierobežot alho, sakārtot savu dzīvi...Vislabāk šim aizbraukt no LV un kārtīgi restartēties....
Citādi Lienes un Andra kopdzīve ir pilnīgā pakaļā, es atvainojos....
Par Mia vispār ... nabaga bērns, kura man visvairāk žēl ....
Andris atradīs nākamo sievieti un laimīgs intervijās teiks : ''Neesmu dzēris mēnesi un jūtos lieliski! ''
HaileyBerry @ 05.02.2023 11:25
Šis man atgādina šo video:
Viņš vai tad vispār kādreiz viens ir bijis? Vienmēr no vienas pie nākamās.qwe @ 05.02.2023 12:51Andris ir kā pērtiķis - kamēr nav pieķēries pie nākamā zara,tikmēr iepriekšējo nelaiž vaļā. Tā kā tiklīdz viņam uzrādīsies kāda ņēmēja, prom viņš būs no buldoga