kuranavliene @ 04.02.2023 07:57Tad jau jums super,mums pēc trim dienām prasa ārsta zīmi!
tas var būt kā kurā iestādē, jo mums , piemēram , zīmēm gan ir jābūt - atbrauc pārbaude un , piemēram , ejot cauri dokumentiem prasa , lai parāda konkrēta bērna kavējuma zīmi pr kādu laika termiņu , ja nav , tad var būt nepatikšanas . Protams nevienmēr to pārbauda , taču gadās , ka tā notiek . Pluss tas ir svarīgi , lai bērnus ar infekcijas slimībām nevestu uz PII, protams gadās, ka ir “brīnišķigi” ģimenes ārsti izraksta zīmi arī bērnam , kurš acīmredzami nav vesels , bet vismaz tādā gadījumā , tas noņem atbildību no pedagogiem / iestādes - ja kaut notiek ,par to atbildību uzņemas ārsts , jo ir uzrakstījis zīmi .Berry5 @ 04.02.2023 08:29Man medmāsa stāstīja, ka tās zīmes neviens neatprasa tālāk. Un tas ir tikai, lai disciplinētu vecākus. Citādi nevar. Tā kā tiešām godīgi nekad nevedu slimus, tad ārsta zīmes neprasīja rādīt. Tie, kuri regulāri ar iesnām, vemšanām-tos reāli nelaida grupiņā bez zīmes.
Nu, tur riktīgi izgāzās ar saviem meliem! Dzīvokli atstājuši :D :D :Dkuranavliene @ 04.02.2023 08:06Jā,atstāja dzīvokli ukraiņiem komplektā ar 4 bomžiem,kuri ēst gatavo pēc grafika????
BekiLu @ 04.02.2023 14:15tas var būt kā kurā iestādē, jo mums , piemēram , zīmēm gan ir jābūt - atbrauc pārbaude un , piemēram , ejot cauri dokumentiem prasa , lai parāda konkrēta bērna kavējuma zīmi pr kādu laika termiņu , ja nav , tad var būt nepatikšanas . Protams nevienmēr to pārbauda , taču gadās , ka tā notiek . Pluss tas ir svarīgi , lai bērnus ar infekcijas slimībām nevestu uz PII, protams gadās, ka ir “brīnišķigi” ģimenes ārsti izraksta zīmi arī bērnam , kurš acīmredzami nav vesels , bet vismaz tādā gadījumā , tas noņem atbildību no pedagogiem / iestādes - ja kaut notiek ,par to atbildību uzņemas ārsts , jo ir uzrakstījis zīmi .
kuranavliene @ 04.02.2023 16:19Cik ilgi un kā jāslimo,lai ataudzētus tādus kapļus? Komā jāguļ?
Hanah @ 04.02.2023 17:50Es ari gaidu storijus no Deivisa kausa izcīņas. Tak tā fanoja, trenējās, rakstīja, ka varbūt jāatsāk piedalīties turnīros... ???
Lielā fane notrikti no hazbenda neizčikstēja naudu biļetei, vai arī šis iedeva, bet bija jāizvēlas - nagiem vai spēlei.
atkal smuka istabina, kur taboram pabut, bet nee - ka gimenes locekli. Tiesam nesaprot, ka tas ir briesmigi nepieklajigi? Ne tikai filmet, bet piedalities citu cilveku gimenes svinibas?Pinky winky @ 04.02.2023 19:40Kivis spēlē cilvèkiem 60 gadu svinībās, bet Ļenkai tas netraucē visus filmēt. Unikàli, kā viena vecene var sadirst pasākumu! Ne visi privātā pasākumā grib nokļut soc.tīklos? viņa taču šādi kivim klientūru zaudē…
Izskatās, ka svinības notiek Virkas muižā. Cilvēkiem ir nauda, lai noīrēt šo skaisto vietu, bet uzaicina kiviču ar taboru un visu sabojā. Nu, kur tāda bezgaumība?Pinky winky @ 04.02.2023 19:40Kivis spēlē cilvèkiem 60 gadu svinībās, bet Ļenkai tas netraucē visus filmēt. Unikàli, kā viena vecene var sadirst pasākumu! Ne visi privātā pasākumā grib nokļut soc.tīklos? viņa taču šādi kivim klientūru zaudē…
cilveki medz but inteligenti un pieklajigi, LV it ipasi. Runas vel ilgi pec tam, bet acis nepateiks, piecietis.Minelūše @ 04.02.2023 20:08Var redzēt, ka daži šķībi noskatās uz viņu. Bet mani tiešām izbrīna, ka neviens viņai neaizrāda, neprasa izbeigt. Es jau nu noteikti iebilstu, ja viņa grozītu savu kameru man virsū. Vai tiešām cilvēki baidās no tādas niecības kā Ļenka?
Pinky winky @ 04.02.2023 20:09Kiviča tabors laikam ir iekļauts raiderī??cita izskaidrojuma nav.