LaikamGarlaicigi @ 01.02.2023 01:33Baigi neomulīgs tas klusums pēc katra 3diennieka. Nekad īsti nevar zināt, vai beidzot nosituši viens otru, vai aknas spējušas tikt galā are etanola plūdiem, u.t.t.
qwe @ 01.02.2023 08:45Standarts, svētdien sāk, 3 dienas ventilē sūdus internetā,tad slimo un 5dien visiem vēl jauku dieniņu un labu omu ???
isiite007 @ 01.02.2023 08:33Nu bet protams. Ļenkuce slima. ???
Kā ir vēl taču "Man saplīsa telefons!"Minelūše @ 01.02.2023 09:08Atkal slima. Cik var viena vecene slimot? Sanāk, ka tas healthy lifestyle neko nedod, jo tā piekopēja slimo vairāk nekā jebkurš cits. Viņai tiešām neienāk prātā "hmm, es nesen jau "slimoju". varbūt vajadzētu pārmaiņas pēc izdomāt citu attaisnojumu savām pohām?"
Minelūše @ 01.02.2023 09:08Atkal slima. Cik var viena vecene slimot? Sanāk, ka tas healthy lifestyle neko nedod, jo tā piekopēja slimo vairāk nekā jebkurš cits. Viņai tiešām neienāk prātā "hmm, es nesen jau "slimoju". varbūt vajadzētu pārmaiņas pēc izdomāt citu attaisnojumu savām pohām?"
Minelūše @ 01.02.2023 09:08Atkal slima. Cik var viena vecene slimot? Sanāk, ka tas healthy lifestyle neko nedod, jo tā piekopēja slimo vairāk nekā jebkurš cits. Viņai tiešām neienāk prātā "hmm, es nesen jau "slimoju". varbūt vajadzētu pārmaiņas pēc izdomāt citu attaisnojumu savām pohām?"
Tas ir minējums, vai reāli zināms fakts?Neighbor @ 01.02.2023 11:07Iepriekš rakstīju par bērnu dārza apmeklējumu, cik tad bieži tas bērns tiek vests. Bez komentāriem. Labi ja reizi nedēļā bērns tur parādās. Visas citas dienas vecāki vai dzer, vai ir smagas paģiras. Intelektuāļiem nav ne laika, ne motivācijas bērnu vest uz dārziņu. Tā lūk.
Elvīra458 @ 01.02.2023 12:01Tas ir minējums, vai reāli zināms fakts?
Fū, es iztēlojos, ka Ļenka caurām dienām pie pudeles ārdās telefonā, slinko ,neko nedara. Nu ja, tagad vairs nav jāfilmējas iekš SBF. Vismaz bija cerība, ka Andrim lielāka atbildības sajūta un šis aizved mazo :(