magdalena333 @ 30.01.2023 17:16Es domāju, ka šeit var vilkt paralēlas ar to pašu Ilzi, Buļļa sievu. Tak tur bija vairāk vai mazāk tas pats stāsts, arī viņu viņa centās pazemot, izteica kaut kādus stulbus komentārus, vazāja pa internetu viņas vārdu. Tas, ka Liene nav mentāli vesela tas ir vairāk kā skaidrs. Neviena normāla sieviete sāksim ar to nelēkā pa precētu vīriešu gultām un pēc tam vēl gadiem noliek to vīriešu sievas (vai ex). Tur diemžēl ir kaut kāda īssavienojums. Es tam neredzu galu. Tikai var kļūt vēl trakāk, ja Lienes attiecības sāks brukt, bet Madara tajā pašā laikā turpinās “ izsisties”. Par Ilzi komentāri pieklusa laikam tad, kad viņa sāka ar Kiviču savu mūža mīlestību. Bet kā apstādināt viņas slimo paranoju uz Madaru, Dievs vien zin, jo diez vai te spīd jauna mīla Lienei un jauna sieva uz kā gānīties!
magdalena333 @ 30.01.2023 12:51Pēc Lienes loģikas, arī šeit aiz visiem lietotājiem sēž Madara, un sarakstās ar sevi, jo nevienam nav nekā slikta, ko pateikt par svēto avi Lieni Kiviču, tikai Madarai???
viņa uzskata, ka īstam tēvam promiles sākas no 3.Berry5 @ 30.01.2023 18:39
Kapēc viņa pārmet Madarai, ka neļāva satikt meitas? Kivim no rīta jau bija normālas promilles. Kādas meitas?
Saldabols69 @ 30.01.2023 18:59Sveikas meitenes, ilgi lasu šo forumu un nevarēju nepadalīties ar to ko es zinu par Andri. Neminēšu kurā tusiņā tieši tas bija, jo baidos, ka tad mani var atkost, bet stāstīšu tā- Reiz patiesībā salīdzinoši nesen, Andris bija koncertējis viens pats, Liene ar mazo bija palikusi mājās. Tad kad koncerts beidzās, Andris sāka tusēt ar pārējiem, iedzēra un viena sieviete (neko vairāk neminešu) sāka ar viņu ļoti runāt, un gorīties ar viņu, rezultātā Andris ar viņu nosūcās, kamēr Liene mājās ar mazo gaidija viņu. Vairāk neko es nevaru teikt, jo es biju tajā ballītē un man ir bail, ka mani varētu atkost.
Nu varbūt ne tikai nosūcās.Bet vispār es nebrīnos par to,jo viņš ir mauciska tipa vīrietis.Tikai nesaprotu kas dažām sievietēm viņā pievelk,kaut gan.....mums katrai sava gaume.Saldabols69 @ 30.01.2023 18:59Sveikas meitenes, ilgi lasu šo forumu un nevarēju nepadalīties ar to ko es zinu par Andri. Neminēšu kurā tusiņā tieši tas bija, jo baidos, ka tad mani var atkost, bet stāstīšu tā- Reiz patiesībā salīdzinoši nesen, Andris bija koncertējis viens pats, Liene ar mazo bija palikusi mājās. Tad kad koncerts beidzās, Andris sāka tusēt ar pārējiem, iedzēra un viena sieviete (neko vairāk neminešu) sāka ar viņu ļoti runāt, un gorīties ar viņu, rezultātā Andris ar viņu nosūcās, kamēr Liene mājās ar mazo gaidija viņu. Vairāk neko es nevaru teikt, jo es biju tajā ballītē un man ir bail, ka mani varētu atkost.
Saldabols69 @ 30.01.2023 18:59Sveikas meitenes, ilgi lasu šo forumu un nevarēju nepadalīties ar to ko es zinu par Andri. Neminēšu kurā tusiņā tieši tas bija, jo baidos, ka tad mani var atkost, bet stāstīšu tā- Reiz patiesībā salīdzinoši nesen, Andris bija koncertējis viens pats, Liene ar mazo bija palikusi mājās. Tad kad koncerts beidzās, Andris sāka tusēt ar pārējiem, iedzēra un viena sieviete (neko vairāk neminešu) sāka ar viņu ļoti runāt, un gorīties ar viņu, rezultātā Andris ar viņu nosūcās, kamēr Liene mājās ar mazo gaidija viņu. Vairāk neko es nevaru teikt, jo es biju tajā ballītē un man ir bail, ka mani varētu atkost.
kuranavliene @ 30.01.2023 19:04Nu varbūt ne tikai nosūcās.Bet vispār es nebrīnos par to,jo viņš ir mauciska tipa vīrietis.Tikai nesaprotu kas dažām sievietēm viņā pievelk,kaut gan.....mums katrai sava gaume.
Bet šī info jau neko nemainīs😭Saldabols69 @ 30.01.2023 19:08Meitenes gribat ticat, gribat neticat ,ieliku to info šeit, jo man ir apnicis, ka viņi abi var iet pa dzīvi nesodīti, regulāri noliekot savus bērnus un ex
un vl cik gadus!!!! 4 gadi pagajusi, nu tiesam, Liene? Bernudarzs esi.SantaBarbara @ 30.01.2023 14:16Pārstās stalkot Madaru tikai tad,kad Lieni ieliks psihenē un atnjems vinai tel kāds!
Savādāk miera nebūs,vina pilnīgā paranojā ar to Madaru ,kā apsēsta no rīta līdz vakaram tikai viena tēma ,vīra bijusī!
Agrāk likās smieklīgi,bet tagad jau liekas cringe ,Liene pilnīgi kukū ar katru gadu paliek tikai trakāk.