vivii @ 17.01.2023 15:31Šonakt Liene ielika jaunu bildi instagram, kopā ar Kivi un vēl pierakstīja kaut ko par mīlestību utt.
Gandrīz uzreiz pēc tam, kad vakar vakarā forumā apsprieda cik laimīgi/nelaimīgi kopā viņi izskatās savās kopbildēs ??
Laikam sakritība, ka uzreiz parādās posts un vēl teksts par mīlestību. ????
Katzenfamilie @ 17.01.2023 15:36
Un neiztrukstoss bija "my beloved husband"!
LilyLady @ 17.01.2023 17:11
Saprotams, ka vajag iezīmēt savu saimnieku. Suņukam taču bija tik stresaina nedēļas nogale - bīloveds VIENS devās uz UK šļupstēt. Cik daudz visādu žubīšu tur varēja ievērtēt bez modrā sargsuņa pie sāniem, vēl ar aci kādai piemiegt, pakoķetēt un pat telefona numuriņu izprasīt. Kivičs jau nav zirgs ar klapēm uz acīm - jaunas un svaigas meičas vienmēr bijusi viņa vājība.
vivii @ 17.01.2023 17:16
Es domāju, ka ja Kivim baigi “niezētu” , būtu izmantojis šo reto izdevību, lai dabūtu viena vakara, ašo kniebienu, gan jau UK kāda atrastos, ja ne latviete, tad vietējā meiča no bāra gan! ??
Un Liene , gan jau, to ļoti labi saprot ??tas noteikti viņai bija “smags” vakars…?
vivii @ 17.01.2023 17:16
Es domāju, ka ja Kivim baigi “niezētu” , būtu izmantojis šo reto izdevību, lai dabūtu viena vakara, ašo kniebienu, gan jau UK kāda atrastos, ja ne latviete, tad vietējā meiča no bāra gan! ??
Un Liene , gan jau, to ļoti labi saprot ??tas noteikti viņai bija “smags” vakars…?
123annna @ 17.01.2023 19:20Lienes trenniņš ir kapitāla parodija ? kas tas ir?
Kājas nav stingras, kājas nav plecu platumā… man pat vairs nav komentāri par to virves mocīšanu ar puspalēcienu ?
Klauni sporta zalē
Krizdole @ 17.01.2023 19:50Tie vispār ir jauni video? ? jo vismaz tie pie spoguļa liekas vienmēr vienādi, šķiet, ka pat fēns un matu taisnotājs vienmēr vienā leņķī stāv ? varbūt vienu, divas reizes bija uz tām bezmaksas nodarbībām, safilmēja un tagad ik pa laikam publicē, ķip baigā sportiste
elfa* @ 17.01.2023 20:40Tas Lienes Crossfits.... ar brīnišķīgo treneri Andri...
Kaut kāda šausmene. Tie ceļgali, kas visu laiku uz iekšu iet. Pēc tā vien var redzēt, cik profesionāls ir brīnišķais treneris.
Ej uz zāli, ja gribi, bet nu dabū normālu treneri, kas zina, ko dara, nevis savu dzērāju paņem līdzi. Šitā turpinot, viņai drīz arī vairs nebūs jāmuld par muguras vai citām sāpēm, jo reāli tādās iedzīvosies.
Katzenfamilie @ 17.01.2023 20:14
Man jau paris dienas atpakal skita, ka tie video diez vai ir ipasi svaigi, jo es ari pamaniju to fenu un matu taisnotaju. Un izskatas, ka tie video ir veikti pirms ta slavena Dzolijas profila, jo te no ta profila nav ne minjas.
Katzenfamilie @ 17.01.2023 20:14
Man jau paris dienas atpakal skita, ka tie video diez vai ir ipasi svaigi, jo es ari pamaniju to fenu un matu taisnotaju. Un izskatas, ka tie video ir veikti pirms ta slavena Dzolijas profila, jo te no ta profila nav ne minjas.