Sarma1986 @ 15.01.2023 21:45https://failiem.lv/u/f43vwqtsj
A kur Džolijas profils? ??? Tur pat zoda līnijas vairs nav ???
Sarma1986 @ 15.01.2023 21:45https://failiem.lv/u/f43vwqtsj
A kur Džolijas profils? ??? Tur pat zoda līnijas vairs nav ???
Mathilde @ 15.01.2023 22:16davaj par politiku citā tēmā!!!
isiite007 @ 15.01.2023 22:07Viņa varbūt pampst no Vegetas? ?
Lasīt proti? Vācies ar saviem murgiem citur.Te ir cita tēma .Rockabilly @ 16.01.2023 08:24
https://twitter.com/DanaIsarova/status/1614589445776502785?t=UVn_3FU1W_QZdOnNOnqUrg&s=19
Es Z-Scars neklausijos,nepatika.Tad vienreiz devos uz Radio 1 ballīti,tur uzstājās daudzi.Un bija Z-Scars,un bija diezgan OK.Arī Andris,stalts un diezgan simpātisks,kopts! Es arī nekad nesekoju viņa dzīvei,pat kad ar Madaru pašķīrās un ar Lieni sagāja,likās nu un? Bet savus tuviniekus,bijušos un bērnus nevajadzēja cūkot un apsaukāt.Bet to visu varēja uzzināt pat nesekojot.Visur viss bija pilns!Anchuks @ 16.01.2023 09:58Mēs te varam dir#t cik uziet, bet cilvēkiem, kuri par šī foruma eksistenci nezina , dzelteno presi nelasa , lētus šovus neskatās ir pavisam cits viedoklis par Kiviču.
Un ir muļķīgi nodirst cilvēkus, kas aicina šo uz saviem koncertiem. Godīgi, neesmu dzirdējusi viņa šī brīža dziedāšanu, bet Z-Scars laikos klausījos viņu ar prieku un labprāt apmeklēju pasākumus ar viņa uzstāšanos.
Minelūše @ 16.01.2023 11:51Nu nezinu, zem kāda akmens ir jādzīvo, lai nebūtu neko dzirdējušam par Kiviču skandāliem. Tam pārītim ir tik skaļas rīkles, ka skanēja visās malās.
zini, tiesam nemaz nav tik daudz gimenes, kura seko viniem, ipasi LV dzivojot, es kad biju, ari domaju paskatisos STV, nevienam nebija :) un ir vel tadi cilveki, kuriem nav ne instagram ne fb , kur nu vel jauniesiem, vinjiem vispar tadi Kivici neinterese.Minelūše @ 16.01.2023 11:51Nu nezinu, zem kāda akmens ir jādzīvo, lai nebūtu neko dzirdējušam par Kiviču skandāliem. Tam pārītim ir tik skaļas rīkles, ka skanēja visās malās.
Īsti neticu laulībai un kopā dzīvošanai. Manuprāt, seksuālajās attiecībās ir jāsaglabā dzirkstelīte, un to nav iespējams izdarīt, ilglaicīgā periodā esot kopā ar vienu personu.No tā var izdarīt secinājumu, ka agrāk vai vēlāk Lienes liktenis ņems pēdu. Ieteiktu Lienei sākt tam gatavoties.
kuranavliene @ 16.01.2023 11:12Es Z-Scars neklausijos,nepatika.Tad vienreiz devos uz Radio 1 ballīti,tur uzstājās daudzi.Un bija Z-Scars,un bija diezgan OK.Arī Andris,stalts un diezgan simpātisks,kopts! Es arī nekad nesekoju viņa dzīvei,pat kad ar Madaru pašķīrās un ar Lieni sagāja,likās nu un? Bet savus tuviniekus,bijušos un bērnus nevajadzēja cūkot un apsaukāt.Bet to visu varēja uzzināt pat nesekojot.Visur viss bija pilns!
Katzenfamilie @ 16.01.2023 16:01
Es domaju, ka Kivics viens pats jau nav problema, cik atceros, kad vins ar Madaru sagaja kopa, tad jau tas bija bez jeb kadiem skandaliem, ari, kad pirms tam no Elinas skiras, skirsanas notika samera klusi. Un ari, ja vins butu no Madaras aizgajis kadas citas damas delj, tad cilveki butu sakuma paraustijusi plecus, pabrinijusies un viss. Problema jau ir Liene, kura ir pa visam preceto viriesu gultam izlekajusies, neviens kaut cik sakarigs virietis ar so nenosakas profesijas sievieti neko nopietnaku negribeja un kad paradijas Kivics, tad Lienes slikta slava parmetas ari uz vinju.
Skaistsceļš @ 16.01.2023 10:37Lasīt proti? Vācies ar saviem murgiem citur.Te ir cita tēma .
Mušpapīrs @ 16.01.2023 16:09
Nu nemaz tik nenosakāma profesija jau nav ?
yay @ 16.01.2023 16:23
Kas tad viņa ir pēc profesijas? Pilote, onkoloģe, tulks, dejotāja, filoloģe, grafiskā dizainere, gleznotāja, tenisiste...hmm?
Es agresīva? Toties Rokabillydura var bāzties cilvēkiem virsū? Šeit mēs esam daudzas kuras pukojas par alimentiem un pārejo! Bet cik lasu viņa bāžas virsū tikai Kuranavliene lai ko viņa rakstītu,kā nogribējusies, toč kā Liene. Ja lasīt nemākat,vai saprast cilvēka domu ko viņš ir uzrakstijis nu ejat tālāk.Kurpīte @ 16.01.2023 16:18
Ko tik agresīva? Tāda pati kā Ļenka, ja nu mēs turpinam kivičtēmu ?