vivii @ 12.01.2023 20:34
Bet kur loģika uzskatīt, ka tieši jūs, te no foruma uzturat Kiviča bērnus? ????
Tad jau vajadzētu uztraukties, ka jūsu nodokļu nauda tiek izsaimniekota lielos, valsts būvniecības projektos, kuros jau sen €€€ ir sadalījuši - cik projektam, cik būvniecīvai, cik kabatā iebāzīs. ?
Kairi @ 12.01.2023 20:40Es nesaku,ka Liene ir gada pilsone ar saviem nenomaksātajiem alimentiem. Bet šo tendeci, ar putām uz lūpām nozākāt kādu,kas neatbilst “vidējam aritmētiskajam” var ļoti labi pamanīt arī Didriksones diskusijā. Nu nevar daudzas pieņemt faktu,ka sieviete VAR atļauties darīt arī citādāk nekā pieņemts. Ka sieviete VAR atļauties,ka bērnu pie ārsta ved tikai vīrs,ka sieviete VAR atļauties,ka tikai vīrs maina kakainus pamperus, ka sieviete VAR atļauties,ka viņai nav jāstrādā no rīta līdz vakaram pie kāda cita utt. Vienkārši Latvijā, sievietēm jau no mazām dienām tiek ielikts pūrā,ka viņām ir jādara pilnīgi viss. Un tad tādas sievietes bieži vien satiek arī vīriešus, kas tik tiešām to visu ( un vēl vairāk) no viņām pieprasa. Nevar jau pārmest. Un tiklīdz pamani,ka kāda cita tomēr nerīkojas pēc “manuāla” tā uzreiz gribas viņu sadedzināt uz sārta vai šajā gadījumā, ik pa pāris lapām sūtīt strādāt,kad patiesībā viņi naudu,lai ēstu un dzertu, kaut vai apģērbtos, jums neprasa!
TOPS @ 11.01.2023 11:21Vispār šis viss parāda cik ļoti divkosīga ir mūsu sabiedrība. Nav svarīgi kādas draņķības tu dari, galvenais klusē vai smuki runa, un uzvedies ka patīk tautai
Tad visu piedos. Ērkšķos slepkava par katru visi sajūsmā daudzas tur bērnus barus bērnunama pametušas. Olga Rajecka kad precējās ar tagadējo vīru,viņš nupat aizgājis bija no sievietes ar kuru dzīvoja kopā un kura bija stāvoklī. Pameta īsi pirms dzemdībam.
Aisaa tagadējās vīra pameta sievu ar cik 3 bērniem? No kuriem viens bija nupat maziņš piedzimis.
leonella @ 11.01.2023 19:32Lietotāja TOPS stipri atgādina agrāk populāro krodzinieci Kubieti, aka Rīdzinieci, aka Umku :D Kādu laiku tik pieklususi bij.
Kairi @ 12.01.2023 20:40Es nesaku,ka Liene ir gada pilsone ar saviem nenomaksātajiem alimentiem. Bet šo tendeci, ar putām uz lūpām nozākāt kādu,kas neatbilst “vidējam aritmētiskajam” var ļoti labi pamanīt arī Didriksones diskusijā. Nu nevar daudzas pieņemt faktu,ka sieviete VAR atļauties darīt arī citādāk nekā pieņemts. Ka sieviete VAR atļauties,ka bērnu pie ārsta ved tikai vīrs,ka sieviete VAR atļauties,ka tikai vīrs maina kakainus pamperus, ka sieviete VAR atļauties,ka viņai nav jāstrādā no rīta līdz vakaram pie kāda cita utt. Vienkārši Latvijā, sievietēm jau no mazām dienām tiek ielikts pūrā,ka viņām ir jādara pilnīgi viss. Un tad tādas sievietes bieži vien satiek arī vīriešus, kas tik tiešām to visu ( un vēl vairāk) no viņām pieprasa. Nevar jau pārmest. Un tiklīdz pamani,ka kāda cita tomēr nerīkojas pēc “manuāla” tā uzreiz gribas viņu sadedzināt uz sārta vai šajā gadījumā, ik pa pāris lapām sūtīt strādāt,kad patiesībā viņi naudu,lai ēstu un dzertu, kaut vai apģērbtos, jums neprasa!
nu zin ko, tad labak, lai tie manis maksàtie nodokli vairàk aiziet pensijas pielikumà pensionàram vai invalīdam nevis holesterīnà un alkoholà slīkstoša, ar divàm rokàm un divàm kàjàm darbspèjíga tefteła un ntàs izglītības ieguvušai, darbspèjīgas, slinkas sabiedrības plekstes bèrniem. Kuri kviec, ka vina ienàkumi ir 4tk, bet redz bèrni jàuztur debīlajai,łaunajai tautai.vivii @ 12.01.2023 20:14
Sorry, bet ne Tu uzturi, bet valsts uztur. Un valsts no Tevis iekasē naudu kā nodokļus(priekš visa, kas vajadzīgs valstij), nevis kā konkrētu naudu, ko izmaksā tikai tieši alimentos vai tikai tieši Kiviču bērniem!
Tik pat labi Tava nodokļu nauda aiziet kādam pensionāram…
vivii @ 12.01.2023 20:48
Tur jau tā lieta, ka tā ir tāda audzināšana, no paaudzes paaudzē.
Piemēram, man ir viena radiniece, kura saviem bērniem no mazotnes borēja, ka labi var nopelnīt tikai strādājot smagu darbu, ar rokām utt. Paldies Dievam, bērni izmācījās, neklausīja savu māti un strādā labi apmaksātos darbos, bet ar galvu, viņiem labs darba laiks, paši plāno sev darba grafiku, ir atpūtušies un laimīgi.
Bet māte, lai gan pati ir labi skolota, zin ļoti labi vairākas valodas , izvēlas strādāt smagu darbu, ir nobesījusies, nogurusi, neapmierināta ar dzīvi, nav laika vīram utt.
Un kā viņa ir teikusi, viņas tēvs tā viņai ir mācijis…
Un tā veidojās tādi cilvēki!
Varbūt atslābsti? Nesen vēl kautko par Kivičiem čiepstēji,tagat pēkšņi sāc aizstāvēt? Ko agrāk rakstiji aizmirsi? Arī tad man dīvaini likās,kautko raksti,bet līdz galam ne! Tad kas īsti esi,Kiviču draugs vai dirslaiža?vivii @ 12.01.2023 20:48
Tur jau tā lieta, ka tā ir tāda audzināšana, no paaudzes paaudzē.
Piemēram, man ir viena radiniece, kura saviem bērniem no mazotnes borēja, ka labi var nopelnīt tikai strādājot smagu darbu, ar rokām utt. Paldies Dievam, bērni izmācījās, neklausīja savu māti un strādā labi apmaksātos darbos, bet ar galvu, viņiem labs darba laiks, paši plāno sev darba grafiku, ir atpūtušies un laimīgi.
Bet māte, lai gan pati ir labi skolota, zin ļoti labi vairākas valodas , izvēlas strādāt smagu darbu, ir nobesījusies, nogurusi, neapmierināta ar dzīvi, nav laika vīram utt.
Un kā viņa ir teikusi, viņas tēvs tā viņai ir mācijis…
Un tā veidojās tādi cilvēki!
Nerunās mīļā,visiem bail kaut ko teikt.Ka tik Kivelis pa sūdiem neizvazā.Pretīgi! It sevišķi kad viņš pateica,ka ar 4 bomžiem kopā dzīvojis.Helga Andersson @ 12.01.2023 21:50https://twitter.com/karalienezin/status/1613487420686712833?s=46&t=t0J4U5HTs7tu_CGylZg6PA
Es tik gaidu, kas tie Norges letiņi beidzot sāks runāt. Laikam baigi busy, tās zupas vārot ?
Helga Andersson @ 12.01.2023 21:50https://twitter.com/karalienezin/status/1613487420686712833?s=46&t=t0J4U5HTs7tu_CGylZg6PA
Es tik gaidu, kas tie Norges letiņi beidzot sāks runāt. Laikam baigi busy, tās zupas vārot ?
kuranavliene @ 12.01.2023 22:01Varbūt atslābsti? Nesen vēl kautko par Kivičiem čiepstēji,tagat pēkšņi sāc aizstāvēt? Ko agrāk rakstiji aizmirsi? Arī tad man dīvaini likās,kautko raksti,bet līdz galam ne! Tad kas īsti esi,Kiviču draugs vai dirslaiža?
vivii @ 12.01.2023 22:27
Es neaizstāvu Kivičus, man viņi nepatīk un arī nepatiks, bet mani arī neuztrauc, kur un kam aiziet nodokļi. Bet man nāk smiekli par dažu labu forumnieci, it kā no viņu makiem , pa taisno kāds dotu naudu Kivičiem. Kaut kāds pārspīlēts uztraukums par lietām, kuras mēs īsti nevaram ietekmēt.
Sapsihojās nabadzītes, ka viņām naudiņu atņem Kiviči ????
Piedot,bet mani gan uztrauc!Ja mani nodokļi aiziet pensionāriem,slimiem bērniem es pat vārdu neteiktu,bet veselam veprim kurš var kalnus gāzt,man jāuztura viņa bērni? Tikai tāpēc ka viņam nav motivācijas?Taisīt gan bija motivācija?vivii @ 12.01.2023 22:27
Es neaizstāvu Kivičus, man viņi nepatīk un arī nepatiks, bet mani arī neuztrauc, kur un kam aiziet nodokļi. Bet man nāk smiekli par dažu labu forumnieci, it kā no viņu makiem , pa taisno kāds dotu naudu Kivičiem. Kaut kāds pārspīlēts uztraukums par lietām, kuras mēs īsti nevaram ietekmēt.
Sapsihojās nabadzītes, ka viņām naudiņu atņem Kiviči ????
LaikamGarlaicigi @ 12.01.2023 22:36
Ā, tev tikai pret nodokļu nemaksātājiem un UGF parādniekiem sirds tā atmaigst...
Nu skaidrs.
kuranavliene @ 12.01.2023 22:37Piedot,bet mani gan uztrauc!Ja mani nodokļi aiziet pensionāriem,slimiem bērniem es pat vārdu neteiktu,bet veselam veprim kurš var kalnus gāzt,man jāuztura viņa bērni? Tikai tāpēc ka viņam nav motivācijas?Taisīt gan bija motivācija?