Tā ir pati plancka Liene,laikam atkal poha moka! Lika cept vistu tā apdega, tad ienāca te pakladzināt jo vepris vēl krāc kā izskatās!Tusnelda @ 08.01.2023 15:08
TOPS ir tāda persona, kas tic visam, ko plancka Liene vāvuļo. Un plancka Liene melo par visu - gan vīrs viņai esot bijis vecs, gan klitors līdz 40 gadiem bija pazudis, gan nabadzīte vienīgā visā valstī nav zinājusi, ka Bulis precēts...
kuranavliene @ 08.01.2023 16:08Tā ir pati plancka Liene,laikam atkal poha moka! Lika cept vistu tā apdega, tad ienāca te pakladzināt jo vepris vēl krāc kā izskatās!
Skaistsceļš @ 08.01.2023 17:00Interesanti kā var sacept veselu vistu,lai viņa būtu gatava un pie tam paliek balta? Man nesanāk??? man vienmēr brūna ar apetilīgu kraukśķīgu garoziņu. Lienīt,padalies savā śederva receptē?
Kurpīte @ 08.01.2023 12:45Tak vepris dzīvot nevar bez “haipa” Kad viņa dzīvē nenotiek nekas apspriešanas vērts un nekā nevar sev uzmanību pievērst, sex bildes jau bijis, škandāli jau bijuši, eirovīzijas dziesma nenostrādāja, tad vienīgais, kā viņš vēl var satracināt tautu ir apd…šot Madaru. Viņam nekas nav svēts, tikai pats. Es vairāk aizdomājos, cik lielam neveiksminiekam jābūt, lai 40 gadu laikā vecis nav sev pat elementāru mitekli sagādājis. Viņš var stundām vārīties par saviem panākumiem, basketbolā vai mūzikā, bet tas viss ir tufta. Panākums ir tad, kad tev 40 gados ir pašam sava vieta, kur savus bērnus uzņemt, nevis mātes mājā vai īres dzīvokļos. Neveiksminieks.