Gan jau klusētu, tik stulbi nav. Tāpat kā joprojām interesanti par Norvēģiju, dāmas sāka sūdzēties Barnevernam un pārītis ātri vien pa kluso salasīja pekeles un prom!elfa* @ 21.12.2022 15:39
Oi, es neticu, ka viņš spētu noklusēt, ja pie viņiem būtu sociālie atbraukuši, vai zvanījuši. Abi ar Lieni tak dirstu soc.tīklos vismaz mēnesi par skaudīgajiem latviešiem, ļaunajiem cilvēkiem, kas abus eņģeļus atkal apbižo, vainotu atkal Madaru, kura noteikti aiz tā visa stāvot utt. Viņi vnk nespētu paklusēt.
Bet es tiešām ceru, ka tas viņas nelabums ir no dzeršanas vai ''veselīgajām'' uztura izvēlēm. Tur nevajag vēl vienu bērnu.
MeltedCheese @ 21.12.2022 20:04Andris GanBei storijā tāds ļoti savītis. Laikam pohiņa mocīja. Bet, ja nopietni, taču viņam ar steigu jāiet pie ĢĀ, lai sūta uz izmeklējumiem. Tā elsot pēc katras zilbes nav ok. Ko Ļena darīs, ja viņš pēkšņi galus atdos?
Skarbi jā, bet tā reāli var notikt. Sirds vnk neizturēs un viss.
Minelūše @ 21.12.2022 21:09
Ko Liene darīs? Meklēs nākošo precēto veci, kura ģimenē iejaukties. Varbūt pieturēsies pie tradīcijas un meklēs starp slavenībām trešo Andri, kurš būtu 40+ un precējies, ja vēl kāds ir. Katrā ziņā nedomāju, ka viņa ilgi sērotu un skumtu pēc Kiviča. Vienīgā problēma - nebūtu, kam Miu nogrūst, pašai vien būtu jāaudzina.
LilyLady @ 21.12.2022 21:19
Ir kam nogrūzt. Mias krustvecākiem. Šovā tieši nupat pateica, ka Līga ar vīru esot tik labi cilvēki un parūpēšoties par Miu, ja nu kas. No tādas dzeguzes mutes, kas jau ir pametusi 3 bērnus, tas izklausījās sevišķi derdzīgi.?
Minelūše @ 21.12.2022 21:37
Varbūt kristības in general bija Lienes laicīgi sagatavots plāns, lai Miai būtu krustvecāki un būtu kam iesmērēt bērnu gadījumā, ja Kivičs tiešām kādudien nozūd. Es gan īsti nezinu, kas par putnu ir tā Līga, bet maz ticams, ka viņa tā uzreiz uzņemtos rūpes par Miu, dzīvai mātei esot. Ar Lienes pārējām meitām un viņu dzīvošanu pie Ārena ir savādāk, jo viņš tomēr to meiteņu tēvs.
es zinu Līgu un viņa ir ļoti adekvāta un cilvēciska. Par krustvecākiem mūsdienās nu neiet, lai aizvietotu vecākus un vēl jo vairāk dzīvus vecākus. Ja arī vajag aizbildņus, tad nu tos neskata pēc krustvecāku esamības, bet gan vadās pēc konkrētās situācijas, un pat ja Līga ir krustmāte, nebūs viņas pienākums uzņemties atbildību. Krustvecāku būšana neuzliek nevienam nekādu juridisku pienākumu. Tās ir paražas, pie tam izmirstošas.Minelūše @ 21.12.2022 21:37
Varbūt kristības in general bija Lienes laicīgi sagatavots plāns, lai Miai būtu krustvecāki un būtu kam iesmērēt bērnu gadījumā, ja Kivičs tiešām kādudien nozūd. Es gan īsti nezinu, kas par putnu ir tā Līga, bet maz ticams, ka viņa tā uzreiz uzņemtos rūpes par Miu, dzīvai mātei esot. Ar Lienes pārējām meitām un viņu dzīvošanu pie Ārena ir savādāk, jo viņš tomēr to meiteņu tēvs.
Kad ar Miu staigāja arī laka alkoholu,nu ne tik lielos daudzumos.Bet tiešraidēs reizēm bija labā šafē.MeltedCheese @ 21.12.2022 22:33Andris vienkārši un atklāti piedāvāja Lienei uzlāpīties ar šampi. ? Nedomāju, ka stāvoklī gan jau lok alkoholu tukšā dūšā un neko neēd.
Nopērc 1izm lielāku kleitu un ej. Nē, šī, lai tur vai kas līdīs iekšā kleitā, kas viņai par mazu, lai uzturētu leģendu, ka viņa super tieva un miss perfection. ??