es nē @ 19.12.2022 21:44Liene bijusi pie lips_of_kiss kaut ko uz sadarbību darīt sejai. Diemžēl video kā ar ķieģeli filmēts....atkal Lienei nesanāk. Ir cilvēki, kuriem viss caur pakaļu.
es nē @ 19.12.2022 21:44Liene bijusi pie lips_of_kiss kaut ko uz sadarbību darīt sejai. Diemžēl video kā ar ķieģeli filmēts....atkal Lienei nesanāk. Ir cilvēki, kuriem viss caur pakaļu.
AllSaints @ 19.12.2022 21:51
Es palasīju atsauksmes par to meistari, es pie viņas nekad neietu arī tad, ja man samaksātu. Labāk izvēlēties visām kosmētiskajām manipulācijām pārbaudītu speciālistu, profesionāli ar izglītību un labām atsauksmēm. Protams, ka tas maksā vairāk - bet skopais maksā divreiz.
iiieviiite @ 19.12.2022 19:24Ja šie pašķirtos, Liene atjēgtos Tvaika ielā vai Ģintermuižā, bet Kivis gan jau laiku netērētu un atrastu sev jaunu piegulētāju. Svaiga gaļa tādam ir vērtīgāka par ģimeni. Liene, ne tu pirmā, ne pēdējā.
Interesanti, ka šī aita noteikti domā, ka Kivis ir ar viņu, jo mīl. Nē, Kivis ar tevi ir, jo nav citu variantu. Kad kaut kas uzradīsies, prom būs.
MeltedCheese @ 19.12.2022 22:02Lienei viss ir KOLOSĀLI, ka tikai par BRĪVU!
Liene, beidz katrā postā izcelt, ka Andris Kivičs ir tavs vīrs neies tev neviena viņu atņemt - vari būt mierīga par to!
&Mans vīrs Andris Kivičs
&Mans mīļotais vīrs Andris Kivičs bla, bla... tavs, tavs neviena tavu sardeļku neaiztiks! ?
LaikamGarlaicigi @ 19.12.2022 22:35Bišku bail paliek domājot, kas notiks, ja Kivis vienu dienu atdod galus. Jo veselība Kivim - nu tā.
- pamatīgi uzēdies līdz XXXL žaketes izmēram, kas knapi iet ciet, un elso pie bikšu mērīšanas
- it kā nedzer neko stiprāku kā alu, bet pie Džiļa jau pēc 2 stundām lok rumu,
- pats stāstīja, ka ir nesen bijis s*dīgi ar sirdi, ka bija slimnīcā
Mathilde @ 19.12.2022 22:54un tā Dālija fonā! Ko tai vajag no Kivičiem?
Hmm.. un, kas tie par kaimiņiem, kuri tikai klausās razborkas, bet nespēj uzzvanīt policijai?!
SantaBarbara @ 19.12.2022 17:05
Kapec neviens nesauca policiju ,4 no rīta bernam jagulj savā gultinjā nevis jabut kapnu telpā un jāklausas piedzērušos vecakos kas klaigā!
ja policija atbrauktu vismaz varetu iznjemt to bernu no tas gimenes un iesaistit beidzot socialos!
Kaiminji redz kas notiek ,bet kamer nelaime nenotiks neviens nereagēs ,kā parasti!!
Bet ja Andris bija ar bernu ,tas nozime ka tā Liene galigi traka paliek sadzeroties!
Parasti jau šitados kaškos palī ,lai vai mātes sadzerušās parasti bernus tur sev blakām ,te otradi tevs grib mukt prom ar bernu !
vivii @ 19.12.2022 23:08
Kā mani draugi teica, ka citi kaimiņi negrib iesaistīties, jo viņiem pēc tam pašiem nebūs dzīves, tajā skaitā, arī mans draugu pāris to nevēlas! Klīstot runas, ka Kiviči tur vairs ilgi nedzīvošot, bet tas ir baumu līmenī.
Pagājušo nedēļ, arī esot bijuši jandāļiņi ar skaļu bļaustīšanos….