Kateviet @ 06.12.2022 10:36Lai arī es šeit nekad neko pozitīvu par šo pāri neesmu rakstījusi un arī nerakstītu. Tomēr man noskatoties šo otro daļu ir skaidrs, ka Madarai ir sanācis pamatīgi ieriebt ar bērniem.
Es neteiktu ka Kivka ir tas tiešām sliktākais tētis attiecībā uz bērniem izrādīto uzmanību. Protams, kā viņš to dara jau ir cits stāsts, bet viņam tiešām nav VIENALGA. Ir citi tēvi kuri vispār nozūd tālēs zilajās pat tad kad tas bērniņš ir tikai mammas vēderā.
Viņam sāp, kremt un varbūt tas arī ir viens no iemesliem kāpēc tik ļoti nodzeras.
Es paskatījos viņa bildes feisītī. Viņam visur figurē bērni un viņš pats izskatījās labi tieši pirms satika Lieni.
Lai vai kā viss ir sačakarēts un laiku atpakaļ nepagriezīs un diemžēl tādu pārdzīvošanu cilvēki uztver kā vājumu un tur nav nekādas empātijas.
EmilijaArm @ 05.12.2022 21:33Kivis ar putām uz lūpām mauc, ka neesot tāda video, kur apspriests Kimas "resnums" un netīrīgums. Neesot, neviens nav redzējis, viņš apgalvo :) Es kā vakar atceros to laivu no mammas dārza, kur Ļenka pārmeta, ka Madara Kimu nepareizi baro, bērnam acīmredzams liekais svars esot un "nu nav tur ko slēpt, visi tak to redz". Toreiz vēl Daina aizkadrā mēģināja tos apdzērušos lopus nokušināt, ka nedrīkst tā par meiteni runāt.
Bet neatceras Kivis, padomājies ko. Deģenerāti bij tādā vafelē, ka pat neatceras. Tfu, šķērmi metas
Kateviet @ 06.12.2022 10:36Lai arī es šeit nekad neko pozitīvu par šo pāri neesmu rakstījusi un arī nerakstītu. Tomēr man noskatoties šo otro daļu ir skaidrs, ka Madarai ir sanācis pamatīgi ieriebt ar bērniem.
Es neteiktu ka Kivka ir tas tiešām sliktākais tētis attiecībā uz bērniem izrādīto uzmanību. Protams, kā viņš to dara jau ir cits stāsts, bet viņam tiešām nav VIENALGA. Ir citi tēvi kuri vispār nozūd tālēs zilajās pat tad kad tas bērniņš ir tikai mammas vēderā.
Viņam sāp, kremt un varbūt tas arī ir viens no iemesliem kāpēc tik ļoti nodzeras.
Es paskatījos viņa bildes feisītī. Viņam visur figurē bērni un viņš pats izskatījās labi tieši pirms satika Lieni.
Lai vai kā viss ir sačakarēts un laiku atpakaļ nepagriezīs un diemžēl tādu pārdzīvošanu cilvēki uztver kā vājumu un tur nav nekādas empātijas.
man liekas, ka Madara vienkarsi dzivo talak, bet Andris un Liene tiesi tapec besas, jo vini nevar parkapt pari tam, ka vienkarsi nav vajadzigi ne bijusajiem, ne berniem. Andri iesam ka paraudzis bebi uzvedas un Liene tiesam ir launa, kas pieradas absoluti visos komentaros, ja vina sak kaut ko komentet publiskaja telpa. Dzilis loti filigrani izveda interviju, kura pats Andris paradija savu un Lienes isto seju, vini tiesam neko citu emak ka tikai - citi slikti, citi agresivi, citi launi, isteniba noradot tikai un vienigi uz sevi. Un tas, ka Andris nesavaldas un var iemaukt, ja vinam dzeruma kads runa preti, tas nu tiesam. Cerams pec sis intervijas barentiesa vel vairak skatisies viniem pakal, VID nedaudz papetis istos apstaklus, un, par laimi Madarai, tiesa ari pietiks absoluti pieradijumi tam, ka tiesi Andris visu ir safabricejis. Kur vel stulbak, ka nosaukt savu bernu dzivesvietas adresi PUBLISKI!!!!!! Nerunasim par visu citu info.Kateviet @ 06.12.2022 10:36Lai arī es šeit nekad neko pozitīvu par šo pāri neesmu rakstījusi un arī nerakstītu. Tomēr man noskatoties šo otro daļu ir skaidrs, ka Madarai ir sanācis pamatīgi ieriebt ar bērniem.
Minelūše @ 06.12.2022 11:23Jā, ļoti svarīgi viņam bērni. Tik svarīgi, ka pat uz viņu labsajūtu skopojas. Pieļāva, ka Liene publicē meitas saplīsušos legingus tā vietā, lai vienkārši nopirktu meitenei jaunus. 4 štukas pelnošais tētuks dēlam ziemas jaku normālu nevar nopirkt, lai dēls staigā pliks, aizbildinoties, ka puika izvēlīgs.
Kivičs nemaz nesaprot, ko nozīmē būt tēvam. Uztaisīt dažas kopbildes un aizvest bērnus uz izklaidēm ir daudz par maz, lai tevi varētu saukt par tēvu.
LilyLady @ 06.12.2022 11:04Kiviča attieksmē pret meitām izcili redzama viņa sociopāta daba: izceļ un mīl tikai to meitu, kas ir maigāka rakstura un pakļāvīgāka. Arī Mia vēl ir mīļa, jo nav sākusi runāt pretī. Viņš neuzvedas kā pieaudzis vīrietis, kā tēvs, bet kā aizvainots bērnelis. Ir jābūt nobriedušam un gudram, lai spētu atzīt - jā, es kļūdījos, jā, es sāpināju bērnus, bet šis pāraugušais zīdainis to nekad nespēs.
Vispār šajā intervijā viņš izgāzās kā veca sēta. Redzams, ka muzikants ir pieradis pie šuneļa, kas nekad nevaukšķ pretī, tāpēc paliks agresīvs, tiklīdz saprata, ka nespēj apvārdot Džilindžeru. Varu saderēt, ka drīz sāks publiski apdirst viņu, jo pats teica, ka ir ļaunatminīgs.
Rumblerx @ 06.12.2022 12:07Pagrīdes miljonārs teftelis ar saviem 4tk ??? mēnesī nespēj nomaksāt visus viņam tiesas piespriestos sodus/alimentus??? Dimiteram 2.5tk nemaksā, jo redz D teicis, ka šo naudu uzreiz pārskaitīs Kivica meitām. Vot gada tēvs! Meitas viņam dārgas un mīļas. Labak sēdēt ar bloketu bankas kontu, liegumu uz transportlidzekli nevis priecaties , ka meitu ērtībām 2.5tk tiks pārskaitītas. Vēl šļupst kaut ko par supertēti,ibio. Visā intervijā dzirdēju tikai ES ES ES MAN MAN MAN MANI MANI MANI
vivii @ 06.12.2022 12:26
Kivim ir dziļi vienalga, viņš taču pats teica, ka visu var apiet - konts n26 bankā un ar auto tāpat braukā.
Un es ticu, ka ja arī viņu apturētu, uzliktu sodu, tāpat turpinātu braukāt. Es domāju, ka viņam dzīves kvalitāti tas nemaina un īsti neinteresē, viņš drīzāk izdomās kā visu apiet nekā risinās problēmas ??
Minelūše @ 06.12.2022 13:01Ja cilvēki spēj izšķirties mierīgi un palikt par draugiem, tātad nekad nav viens otru mīlējuši - A. Kivičs, 2022.
Kas gan darās tā cilvēka galvā, ja viņš uzskata, ka bez skandāla problēmas atrisināt nav iespējams un bijušajiem obligāti jāsaiet naidā.