Spinosaurus @ 07.09.2022 13:20Tā Liene nav gudra ?? hei, uzdodiet man jautājumus, parunāsimies. Sieviete uzdod NORMĀLUS, pat diezgan sakarīgus jautājumus, a šī viņu noliek. Jebšu sanāk, ka jebkurš jautājums, kas nesākas ar: Lienīt, tu esi labākā ❤️❤️❤️, ir no heitera ?
kuranavliene @ 07.09.2022 13:48???Teftels televīzijā publiski stāsta par savas vafeles izmēriem.Tiek uzdots Lienei jautājums,kādēļ viņas vīrs visu laiku runā par saviem dzimumorgāniem? Liene-Kādēļ jums interesē mana vīra dzimumorgāni? KO? NOPIETNI??
kuranavliene @ 07.09.2022 13:48???Teftels televīzijā publiski stāsta par savas vafeles izmēriem.Tiek uzdots Lienei jautājums,kādēļ viņas vīrs visu laiku runā par saviem dzimumorgāniem? Liene-Kādēļ jums interesē mana vīra dzimumorgāni? KO? NOPIETNI??
Tur vismaz ir uz ko skatīties.Tusnelda @ 07.09.2022 13:34
Nu tak Andris (Kivičs)siekalaini lūrēja uz Olgas Kambalas kājiņām. Ļenkai kreņķis. Turklāt pilnmēness tuvojas...
Man draugos ir diezgan parupji cilvēki,kuri nekautrējas izteikumos.Bet pat tie kompānijā nekad neteiks,oi es iešu nolikt kluci vai ko līdzīgi.Pat alkohola reibumā,un sievietes klātbūtnē.MeltedCheese @ 07.09.2022 18:13Liene: Andris ir pieklājīgs cilvēks. Nu jā, mēs jau sapratām, ka tie pieklājīgākie cilvēki atļaujas publiski pateikt, ka klucis jānoliek utt...
Laikam alkoholiķi plūdi sākušies!
Skaistsceļš @ 07.09.2022 20:49Man draugos ir diezgan parupji cilvēki,kuri nekautrējas izteikumos.Bet pat tie kompānijā nekad neteiks,oi es iešu nolikt kluci vai ko līdzīgi.Pat alkohola reibumā,un sievietes klātbūtnē.