Toties kad Liene ņirgājas par cilvēku izskatu ko arī neviens nevar ietekmēt tas gan ir super vai ne? Kad liene publiski ņirdz par 9 gadīga bērna ķermaņa aprisēm,tas tak cool.Ja Madara izietu tiešajā ēterā ar sasvīdušăm padusēm Liene būtu pirmā kura ņirgātos par viņu.Un pat nevajag iet,jo tak Kiviči jau ņirdz ka viņa neko nezināja par higiēnu.Kairi @ 06.09.2022 12:48Viens ir, ka Liene nepatīk kā cilvēks, kā sieviete... pavisam, kas cits ir iesmiet par ķermeņa procesiem. Sviedri ir tikai normāla padarīšana, pat tik eleganti un visādi citādi rafinēti runātāji kā Anna Bey ir manīti ļoti iesvīduši savos Youtube video. Protams, pastiprināta sekrēta izdalīšanās, ka sāk pilēt kā krāns, nav normāli, bet Liene ir svešā platformā, runā bez filtriem (kas viņai vispār ir kaut kas nepieņemams ikdienā) līdz ar to šāda sekrēta izdalīšanās nav nekas par ko normāla, pieaugusi sieviete ieņirgtu. Nu iesvīdušas paduses, viņa nenokontrolēja. Nākamreiz piedomās pie apģērba vai citiem veidiem, lai to nepieļautu. Nejau viņa nokārtojās un atstāja fēces jūsu acu priekšā.
jā, tas bija pretīgi publiski aprunāt exsievu visās intīmās niansēs.Skaistsceļš @ 06.09.2022 14:19Toties kad Liene ņirgājas par cilvēku izskatu ko arī neviens nevar ietekmēt tas gan ir super vai ne? Kad liene publiski ņirdz par 9 gadīga bērna ķermaņa aprisēm,tas tak cool.Ja Madara izietu tiešajā ēterā ar sasvīdušăm padusēm Liene būtu pirmā kura ņirgātos par viņu.Un pat nevajag iet,jo tak Kiviči jau ņirdz ka viņa neko nezināja par higiēnu.
Toties kad Liene ņirgājas par cilvēku izskatu ko arī neviens nevar ietekmēt tas gan ir super vai ne? Kad liene publiski ņirdz par 9 gadīga bērna ķermaņa aprisēm,tas tak cool.Ja Madara izietu tiešajā ēterā ar sasvīdušăm padusēm Liene būtu pirmā kura ņirgātos par viņu.Un pat nevajag iet,jo tak Kiviči jau ņirdz ka viņa neko nezināja par higiēnu.
kristiana_i @ 06.09.2022 02:50
Tā, nu gribu dzirdēt, kādu pretsviedru dezodorantu tu lieto!
Jo nu ja tu saki, ka 30 grādos nesvīdi, tad man gribas domāt, ka tas nav normāli. Svīšana taču regulē ķermeņa temperatūru. 30 grādos es varu iet dušā 3x dienā.
Un pie stresa paduses man slapjas arī -30 grādos.? Aizskāri manas jūtas par svīšanu. Man izklausās, ka te kāda nezin kā tas ir, kad to nevar ietekmēt.?
Kairi @ 06.09.2022 14:42
nu labi, Liene, a kapēc jums jānolaižas Lienes līmenī?
Mathilde @ 06.09.2022 14:25jā, tas bija pretīgi publiski aprunāt exsievu visās intīmās niansēs.
LilyLady @ 06.09.2022 15:20
Ne jau par svīšanas faktu kā tādu te ierēc, bet par to, cik tas ir ironiski tieši šai iedomīgajai pašpasludinātajai skaistumkaralienei, iedzimtajai rīdziniecei, padomdevējai, kas citas sievietes saukusi par lauķēm ar resnām kājām, par pelēkām pakaļām un nullēm. Izrādās pati eksperte nevar vienu tiešraidi novadīt eleganti un bez feiliem.
Rumblerx @ 06.09.2022 17:00Pag, a kur ir batutu trenińi? Tie kur Liene kà trenere? Esmu palaidusi kko garàm?
Tas nav ok, tad jau jebkurš cilvēks no ielas var ienākt un sākt trenēt un skaitīties profesionālis. Un, ja ar, kādu kaut kas notiks treniņa laikā, kurš par to atbildēs?!kuranavliene @ 06.09.2022 22:00Varat mierīgi sākt man braukt virsū,tāpat kā par dezīšiem,bet es uzrakstīju batutiem lai pieteiktos pie Lienes.Un pajautāju vai Liene ir profesionāle?Batuti man atcirta,ka vieniem esot svarīgi papīri citiem pieredze.Ok,bet plukatai nav ne viena ne otra?Sanāk,es aizeju uz dažiem treniņiem un varu trenēt citus un jau esmu profesionāle?
kuranavliene @ 06.09.2022 22:00Varat mierīgi sākt man braukt virsū,tāpat kā par dezīšiem,bet es uzrakstīju batutiem lai pieteiktos pie Lienes.Un pajautāju vai Liene ir profesionāle?Batuti man atcirta,ka vieniem esot svarīgi papīri citiem pieredze.Ok,bet plukatai nav ne viena ne otra?Sanāk,es aizeju uz dažiem treniņiem un varu trenēt citus un jau esmu profesionāle?