Kur es minēju ka nesvīstu? Ja ar dezīti sasmērē paduses TĀS nesvīst! Lietoju to pašu Dove 48 h,vai Rexona24 h vai 48 h bet tas nenozīmē ka tās 48 h nemazgājos😂Bet man gribas domāt ka te ir kāda,kura tieši kā Liene nezina kas ir dezīts.Un svīstu es drausmīgi,tādēļ nestāstiet man ka es neko nejēdzu.Darbā 3 reizes dienā nenomazgāsies un arī nestaigāsi kā cūka .Ir mitras salvetes,pārtraukumā izslauki un par jaunu dezīti.Nesaprotu ko te var nesaprast.Tā ir elementāra lieta.Un karstumu viļņu sviedri,ne ar ko neatšķiras no parastajiem.kristiana_i @ 06.09.2022 02:50
Tā, nu gribu dzirdēt, kādu pretsviedru dezodorantu tu lieto!
Jo nu ja tu saki, ka 30 grādos nesvīdi, tad man gribas domāt, ka tas nav normāli. Svīšana taču regulē ķermeņa temperatūru. 30 grādos es varu iet dušā 3x dienā.
Un pie stresa paduses man slapjas arī -30 grādos.? Aizskāri manas jūtas par svīšanu. Man izklausās, ka te kāda nezin kā tas ir, kad to nevar ietekmēt.?
Dāmas jūs nopietni?Mūsu laikos brīnaties ka ir spēcīgi pretsviedru dezodoranti?
Nevajag te gudro tēlot,ja esi Liene tad esi.Kā te viena izteicās? Viņa lieto,viņai palīdz!Nu bet tu tak esi pārgudra visu labāk zini.Bet man jautājums tev gudrā,kādēļ vakaros jālieto maxim? Gulēt ejot? Es parasti dežus no rīta lietoju kad eju cilvēkos.Vakarā sasmērē un otrā dienā brīnies ka nepalīdz?Un divas paduses nav kvantums,ja kas.😂😂😂😂😂Kitijaaaa @ 06.09.2022 11:30
Nu ne jau Dove vai Rexona, kā te viena izteicās, noturētu bildē redzamo kvantumu. ? Par Driclor piekrītu, bet visstiprākais manos tīņu laikos bija Maxim, Driclor man bija par vāju. Vienīgi lietojot Maxim katru vakaru, ir gadījies tikt pie jēlas ādas, sāpes nežēlīgas ?
Protams ka tā ir dabīga lieta,bet ne jau tiešajā ēterā.Varēja vismaz tad tumšu krekliņu uzvikt.Tad jau visi aktieri,dejotāji lai staigā tā.Diktoriem arī stress.Lienei pa vannu vārtīties nav stresa, publiski gaudot uz Madaru nav stresa a te lūk stress?Man pat vietējā veikalā kauns ieiet,ja jūtu ka man paduses slapjas.Piržšana un atraugāšanās arī ir dabīgs process.Standby @ 06.09.2022 11:42Es arī jaunībā maxim lietoju. Nenormāli niezēja paduses! Vajadzēja skūt 2 dienas iepriekš pirms smērēšanas, jo koda briesmīgi. Viegli jau pateikt- netiirele noperc dezi. Vispār kaunināt par tādu dabīgu lietu kā svīšanu stresa laikā ir zemiski. Pat pret Lieni, zinies.
Skaistsceļš @ 06.09.2022 12:06Nevajag te gudro tēlot,ja esi Liene tad esi.Kā te viena izteicās? Viņa lieto,viņai palīdz!Nu bet tu tak esi pārgudra visu labāk zini.Bet man jautājums tev gudrā,kādēļ vakaros jālieto maxim? Gulēt ejot? Es parasti dežus no rīta lietoju kad eju cilvēkos.Vakarā sasmērē un otrā dienā brīnies ka nepalīdz?Un divas paduses nav kvantums,ja kas.?????
Bet kā ir- ja sašpricē paduses, tad taču tie sviedri kkur iznāks ārā. Reāli izveidosies cita sviedrīgā vieta, ne, vai tā nebūs?
Skaistsceļš @ 06.09.2022 12:06Nevajag te gudro tēlot,ja esi Liene tad esi.Kā te viena izteicās? Viņa lieto,viņai palīdz!Nu bet tu tak esi pārgudra visu labāk zini.Bet man jautājums tev gudrā,kādēļ vakaros jālieto maxim? Gulēt ejot? Es parasti dežus no rīta lietoju kad eju cilvēkos.Vakarā sasmērē un otrā dienā brīnies ka nepalīdz?Un divas paduses nav kvantums,ja kas.?????
Tak nomierinies tu.Es ļoti svīstu,bet super palīdz gan dove gan rexona.Ko var strīdēties? Sanāk es lietoju un neko nejēdzu? Un vispirms izlasi kurš ko lieto! Un kāda vella pēc kādam jāšpricē botoks.Kitijaaaa @ 06.09.2022 12:45
Ja tu lietotu stiprā gala līdzekļus, nevis Rexona vai Dove, tad zinātu, ka tie IR jāsmērē pirms gulētiešanas. No rīta duša un drošības pēc var uzsmērēt kādu tavu smaržīgo Drogas variantu pa virsu. Ja tu vari iztikt bez šiem produktiem, kas jāsmērē naktī, un iztiec ar tiem ļoti vājajiem, kuri jālieto no rīta, tad nemaz tik ļoti nesvīsti. Bet tas ir tikai labi.
Un, jā, Lienes pleķi jau ir ''kvantums'', kuru man grūti iedomāties, ka ''parastie'' dezodoranti var noturēt, atšķirībā no Maxim.
kuranavliene @ 06.09.2022 13:20Tak nomierinies tu.Es ļoti svīstu,bet super palīdz gan dove gan rexona.Ko var strīdēties? Sanāk es lietoju un neko nejēdzu? Un vispirms izlasi kurš ko lieto! Un kāda vella pēc kādam jāšpricē botoks.