Rumblerx @ 02.09.2022 10:45Grāmatas izdošana ir LIELA nauda, neviena izdevnieicība neuzńemsies tàdu risku,lai tàdu sūdu drukàtu, lai vai tur bútu kaut katrà lapà plika pakulgalva,ta ir izdevniecības reputàcija! Un tà lielà nauda ir jàatpelna. Vai tieśam kàdam liekas ka slinkes murgi būs bestsellers, vai? Ta ka Liene var sapńot tàlàk savus rakstnieces sapńus. izdos un kivici vel nodisrsis, ka vel netà izdrukàts:) ka tas bija ar teftela gràmatu, kur resnis stàstija, ka ne tà izdrukàjusi teikumus par L meitàm ?
LilyLady @ 02.09.2022 12:18Andra dēls nebrauca ar ūdensmoci. Kivičs noteikti cerēja, ka STV uzsauks visam taboram izklaides, bet nebija neviena kadra ar puiku uz moča. Un Kivis jau nu pirmais izlielītos, cik kruta atpūšas kopā ar dēlu. Realitātē bija redzams, cik sasaistīta, neveikla un no Andra puses samākslota ir abu komunikācija, kā divi svešinieki. Pilnīgi nebrīnītos, ja Andrītis ar varu spiež bērniem piedalīties, lai TV ekrānā uz minūti patēlotu mīlošu papuci. Un pēc tam viņam po, mēnešiem neliekas ne zinis.
Rassberry @ 02.09.2022 18:47
Man ar tà likās ,ka šis neliekas ne zinis,bet piemēram mazu laiciņu atpakaļ Kivis bija pie manis apģērbu veikalà un iepirkās ar meitàm , ļāva izvēlēties gan drēbes gan apavus
Nezinu kā ar to dēlu , bet meitām laikam šad tad sarūpē kko ?
Man ar tà likās ,ka šis neliekas ne zinis,bet piemēram mazu laiciņu atpakaļ Kivis bija pie manis apģērbu veikalà un iepirkās ar meitàm , ļāva izvēlēties gan drēbes gan apavus
Minelūše @ 03.09.2022 11:30Zinām mēs viņas knifus. Ūdeni nedzert, makeup nenoņemt, berzt seju ar rupjiem dvieļiem. Neko jaunu nepateiks.
MeltedCheese @ 04.09.2022 05:22Par to, ka bārā strādāja ir tīrākā diršana, jo viņa 100% to izbazūnētu pa visu pasauli, piemēram, kā vakar, kad gāja pie zobārsta.
Paskatījos labi, ja kādas četras minūtes. Boooring. Un Liene jau nav tas īstais cilvēks no, kura ņemt piemēru. No Lienes var tikai paņemt kā labāk nedarīt.kuranavliene @ 05.09.2022 08:48Nu, vakar kāda skatījās STV tiešraidi? Man pacietības pietika 3 minūtēm.????