JERSIKA @ 31.08.2022 21:50Viņiem tiešām šķiet, ka viņi afigennāko kontentu tagad pasniedz? Un tas itkā atspoguļo viņu dzīvesveidu? Rich lifestyle?!
Tiešām ja abi nebūtu tādas sadarbību mau#as, vai arī šovs neuzsauktu, tad visas sērijas tiktu pavadītas vienā smirdīgā dzīvoklī... Nu pilnīgi nejēgas. Abi tēlo vēl trakāk kā sliktākais lauku teātris.
Viņi tiešām ir apmierināti ar šo?! Nu cik var... Pilnīgi nejēdzīgi izlietotā nauda!
Izrādās supersieviete Norvēģijā ir strādājusi bārā.. tieši 10 dienas.. par 18€ stundā.. saņēmusi 180€??♀️Tad iejaucas Pivičs un komentē, ka zin labāk cik ilgi un par cik šī ir strādājusi…?♀️
Izrādās supersieviete Norvēģijā ir strādājusi bārā.. tieši 10 dienas.. par 18€ stundā.. saņēmusi 180€??♀️Tad iejaucas Pivičs un komentē, ka zin labāk cik ilgi un par cik šī ir strādājusi…?♀️
Skaistslaiks @ 31.08.2022 22:33Tas Andris visu laiku tagad lej kaut kādu totālu sviestu. Gribas tā vien pateikt, ja nespēj pateikt kaut ko jēdzīgu labāk muti nevirini, tāda caureja nāk ārā. Tad hlamidijas, tad Lienes iela ar tās profesijas pārstāvēm, tad stāsta kā šis biksiņas piečurās vai piekakās, tagad locekļi, kas būs nākamais?! Slimi vienkārši. Un Lienīte, mēs inteliģenti cilvēki, aha, no Lienītes mēs arī Mežezeru pasākumos esam dzirdējuši inteleģenci pārākā pakāpē, tāds tādu atradis, kā cimdiņš ar rociņu. Inteleģents cilvēks neuzskatīs, ka tas ir humurs, es sarktu un bālētu, ja mans vīrietis šādi runātu, pat mājās, kur nu vēl TV, bet Lienīte hihi ?
Tas Andris visu laiku tagad lej kaut kādu totālu sviestu. Gribas tā vien pateikt, ja nespēj pateikt kaut ko jēdzīgu labāk muti nevirini, tāda caureja nāk ārā.
Katzenfamilie @ 31.08.2022 22:25
No bez filtras pasas jaunakas serijas tika dots majiens, ka Kivicam esot piedavats darbs Australija, kur tad palika sapnu zeme Amerika?
kolka @ 31.08.2022 22:27
sanāk 10 dienas katru dienu pa stundiņai? :D kas tas par darbu :D
noskatījos ūdensmoču sēriju, tas puika bija A dēls? Liene izvizinās, Andris divreiz, bet puika stāv krastā un klausās viņu debīlajās sarunās, žēl palika :/
Ļenkai bija storiji no šīs dienas 18. augustā.Mathilde @ 30.08.2022 19:07
šķiet, ka filmēja krietni iepriekš, ne?
kuranavliene @ 01.09.2022 10:50Man Kivičs jau kādu laiku asociējas ar cilvēku,kurš mājās pie pie galda ēdot atraugājas,nopiržas.Un blozga hihihi.Es ceru,ka tikai mājās.Es ar viņu pie viena galda sēdēt negribētu.Cik zemu cilvēkam jānolaižas,lai tv runātu par čurāšanu un diršanu.Un par to bārā strādāšanu ir reāla pļūtīšana.Būtu vismaz sarunājuši ko muldēs.Kivičs strādāja mežā,kur tad viņa mazo lika? Būtu arī oblikāti ielikts vismaz storijs,viņa tak bez tā nespēj.Traukus mazgāja?Galdiņus vāca? Šaubos! Par bārmeni viņu pat neņemtu! Apkopēja? Diez vai! Viņa tak savu māju tā berza,ka knapi sirdstrieku nedabūja,bāru vairs toč neizturētu.Un dāma tak nedarīs prastus darbus.Viekārši vajadzēja palielīties ar kaut ko,nu un izdomāja ātrumā,kārtējo pasaku un profesiju.Bet tikai parādīja,ka pat rēķināt neprot.Kivis glāba ko var,tikai čušš vien sanāca.