Linus @ 27.07.2022 07:30Tad jau varbūt tenisu arī nemāk spēlēt :D Jūrmalā uzrāvusi pāris badmintona spēles un nu ir “profesionāla tenisiste”. Profesionāli daiļdirsēji, abi ar Andri
Aizej un paskaties kā jādejo sporta dejas un pie tam profesionālei.Un vispār jau dejās vienmēr vada vīrietis😂😂😂smart_ass @ 28.07.2022 07:20Kāda vaina Lienes dejošanai? Es uz pusi pat tā nemāku. Un man patīk kad deju maksimāli vada vīrietis, kolosāla deja tad sanāk.
Linduuux @ 27.07.2022 16:50Jāteic, ka šis ir diezgan uzjautrinoši :)
https://www.la.lv/video-man-ir-labas-masiera-rokas-muzikis-andris-kivics-sacis-apgut-jaunu-profesiju?fbclid=IwAR1kLt5UivCi6cnXDdddgxvsxF8mZmOVdUbEay055A3T51wAOoqDO-h0hP4&fs=e&s=cl
Nu ja tu nemāki,tad toč Liene ir profesionāle😂😂😂smart_ass @ 28.07.2022 07:20Kāda vaina Lienes dejošanai? Es uz pusi pat tā nemāku. Un man patīk kad deju maksimāli vada vīrietis, kolosāla deja tad sanāk.
kuranavliene @ 28.07.2022 22:42Es atcerējos,ka Liene kaut kur minēja ,ka dejojot sporta dejas kurpēs ar 12 cm augstiem papēžiem.Varbūt tad šīs nav īstās dejas?Tāpēc viņa tās rokas plivina.Bet "tajās dejās" arī jābūt plastikai un lokanībai.
LilyLady @ 28.07.2022 23:58
Pat šajā Liene ir samuldējusies kārtējo reizi - sporta deju apavi nav ar tik augstiem papēžiem, ja pareizi atceros 9 cm ir maksimums.
Ar 12 cm viņa varbūt kādā stripklubā ir griezusies ap stieni un nešaubīgi, ka ir klumburējusi pa Vecrīgas bruģi uz ballītēm, bet toč ne jau dejojusi sporta dejas prof līmenī.
kuranavliene @ 28.07.2022 07:34Aizej un paskaties kā jādejo sporta dejas un pie tam profesionālei.Un vispār jau dejās vienmēr vada vīrietis???
smart_ass @ 29.07.2022 05:13
Palasi uz atpakaļ, smieklīgā. Nupat viena īdēja, ka deju viņai vadot vīrietis.
Tas ir tas ko es ar saku, deju vienmēr vada vīrietis. ;) Un Liene noteikti pietiekami labi dejo. Viņas labā, vieglā gaita un stāja jau vien liecina par deju bakgroundu. Bet tak kautkas nebūs riktīg jums jo tā tak Liene :D Nedo Dies viņai kautkas būs labs. Bet viss jau nav tik slikti lai cik skaļi jūs te bļautu jau cik gadus. Padi*šat tak par Andri, lūk tur ir materiāls. Liene prosta viņa piedēklis. Bet Andris, šitādu maitas gabalu vel ar uguni jāpameklē. Manipulācijas paraugdemonstrējums.
Iemācies izlasīt rakstīto un arī saprast,klovnesa.Runa nav par MĀCĒŠANU DEJOT,bet par profesionalitāti.Sporta dejās sievietei vijīgi ,viegli JĀLIDO partnera rokās,nevis partnerim tevi jāvalkā un rokas jāvāc.Iedomājos kādas izskatītos sacensības, ja tur piedalītos visas tādas profesionāles.Lūk tev ieskatam drusku-smart_ass @ 29.07.2022 05:13
Tas ir tas ko es ar saku, deju vienmēr vada vīrietis. ;) Un Liene noteikti pietiekami labi dejo. Viņas labā, vieglā gaita un stāja jau vien liecina par deju bakgroundu. Bet tak kautkas nebūs riktīg jums jo tā tak Liene :D Nedo Dies viņai kautkas būs labs. Bet viss jau nav tik slikti lai cik skaļi jūs te bļautu jau cik gadus. Padi*šat tak par Andri, lūk tur ir materiāls. Liene prosta viņa piedēklis. Bet Andris, šitādu maitas gabalu vel ar uguni jāpameklē. Manipulācijas paraugdemonstrējums.
smart_ass @ 29.07.2022 05:13