Anne Shirley @ 23.07.2022 10:18
Rīkotājs izņem AKKA/LAA licenci un maksā par to. Autoriem AKKA tad maksā autoriem, vadoties pēc programmas, ko pasākuma rīkotājs iesniedz.
Liene ir no tām, kas ļoti strauji savecē. Augums pēc 4 bērniem ir ok, bet seja baigi gravitē - vaigi noslīdējuši, augšējie plakstiņi arī noļukuši.
LilyLady @ 23.07.2022 13:23
Liene ir no tām, kas ļoti strauji savecē. Augums pēc 4 bērniem ir ok, bet seja baigi gravitē - vaigi noslīdējuši, augšējie plakstiņi arī noļukuši.
Tāpēc es vispār nesaprotu, kādā sakarā viņa murgo par jauneklīgu sejas ādu un vēl dod kaut kādus padomus. ?♀️Tur nav pilns rublis tai galviņā, pilnīgs paškritikas trūkums vecajai rozīnei.?♀️
Kitijaaaa @ 23.07.2022 16:33
Esmu padsmit gadus jaunāka par Lieni, bet man dermatologs jau runā par nošļukušā sejas ovāla korekcijas procedūrām, kaut es nesmēķēju, alko nelietoju gandrīz vispār un smērēju tikai aptieku kopjošo kosmētiku. Vai tiešām Liene objektīvi izskatās tik ļoti vecāka par saviem 40? Ja tā, tad es laikam vispār nedrīkstu iziet uz ielas ?
Mathilde @ 23.07.2022 16:05
domājiet Kirpičs ir nopircis?
reina @ 24.07.2022 00:21Jā, skumīgi tā, ļenka pati nekas šobrīd nav..
Tikai tik, cik skandālus mēģina celt augšā. Un kā piesūkusies dēle braukā līdzi tajos baurēšanas pasākumos.
Man bija mindfucks, paskatījos Madaras storijus, kur paši konkursu uztaisījuši, no sevis spējīgi kaut ko atdāvināt , paralēli forši atpūšas, un tad nākamie ļenkas storiji, kur satrakojies pārītis neritmiski lec, kamēr cits (iespējams) svešs pārītis velk kaut kur prom Miu. Basketbola zvaigzne bauro "baby shark", yeah, un otrs tupa filmē. Wow. Divas paralēlās pasaules.
Helga! Kāda skulme? Viņa tagad ir Kiviča! Lieņux pats teica viņu par skulmi vairs nesaukt! 😁😁Helga Andersson @ 24.07.2022 00:53
Ha, tas satrakojies neritmiskais pārītis bija vienīgais, kas skulmea storijos bija ievērības cienīgs ?
MeltedCheese @ 24.07.2022 00:58Helga! Kāda skulme? Viņa tagad ir Kiviča! Lieņux pats teica viņu par skulmi vairs nesaukt! ??
MeltedCheese @ 24.07.2022 07:31Mani interesē, kur pazuda tā persona, kura te jau otro reizi solījās pastāstīt, ko viņas māsa pateikšot par Kiviču ciemošanos etc... USĀ. ?
JERSIKA @ 24.07.2022 13:17Lienei esot tiesības piedalīties Andra meiteņu audzināšanā :D
Stulba kaza vien viņa ir :D paties cilvēks, bez filtriem. Slavenība :D