Varbūt miljonāri parādus nomaksājuši?yay @ 10.07.2022 22:33
neesoša? nu jā, tiesību viņiem nav un uzspļaut uz LR likumdošanu, acīmredzot!!
Tullip @ 10.07.2022 23:10Es ceru, ka šitā viņu pārbaudīšana pēc personas kodiem bija baigi worth it, jo viņi var pieprasīt datus no Latvija.lv par to, kas viņus čekojuši :D
Good luck then....:D
Minelūše @ 10.07.2022 23:16
Un kas tur īpašs? Paši izlika savus personas kodus publiskai apskatei, neviens viņiem tos nezaga un neizkrāpa.
Un ko tad viņš izdarīs?Apdirsīsies? Un kā viņš zinās ka forumniece? Uzzīlēs kafijas biezumos?Tullip @ 10.07.2022 23:20
Nē, nu jā, ja forumniecei vajag, ka Kiviči zina viņas vārdu un uzvārdu..... droši :D
Nē,dabūsi dzirdēt,cik tu esi resna,nelaimīga un pelēka pakaļa.Kurai savas dzīves nav.Skaistsceļš @ 11.07.2022 14:12Un ko tad viņš izdarīs?Apdirsīsies? Un kā viņš zinās ka forumniece? Uzzīlēs kafijas biezumos?
Knabsab @ 11.07.2022 14:24Tā, nu mūsu "wannabe" influencerei maz satura pēdējās dienas ? Sardeles dziedāšanas pasākumos viņu vairs nelaiž iekšā, pati neko darīt nerubī - saturs nulle ? nez ko viņas 3k indiešu sekotāji par to domā ?
Skaistsceļš @ 11.07.2022 14:12Un ko tad viņš izdarīs?Apdirsīsies? Un kā viņš zinās ka forumniece? Uzzīlēs kafijas biezumos?
a ko darīt, ka iedegumu gribas un solāriju arī nevar atlauties. Atliek saulē cepināties.Skaistslaiks @ 11.07.2022 18:29Lieņukam jau nu gan savu jau tā sažuvušo ādu tik bieži saulē nevajadzētu cepināt
Tak lai pamēğina uz manis kaut dienu paventilēt,es ātri muti aizvēršu.Lai uz sevi labāk abi skatās un pabļaustās. Varoņi lielie.Beidzās śova filmēśana ne meitu vajag,nekā.Un vispār ja labi paskaties uz Kivičiem,saproti kā nevar un nevajag dzīvot.Tullip @ 11.07.2022 18:27
Oi, ja sievietei ir maniakāla vēlme tikt pusgadu pazemotai Instagram storijos, droši. Logojieties visas iekšā Latvija.lv un pieprasiet datus par Kivičiem uz velna paraušanu.
Ja tiešām par maz problēmu dzīvē un alkstat cīsiņa un vegetas kundzes uzmanības. Uz priekšu!
MeltedCheese @ 12.07.2022 01:16
Kā man patīk šīs "dāmas" pļūtīšana. ? Tikai, kad pašai nav jāgatavo vai jāmaksā, tad pēkšņi brokastis ēd.
Arī dzeru tikai melnu kafiju, bet tikai kaut kā vienmēr sanāk, ka dzer baltu. Muld vienā muldēšanā!