Minelūše @ 15.12.2025 21:02Ko tieši viņa ar to skrīnu gribēja pateikt? Tūkstošiem cilvēkiem ir iPhone, simtiem tūkstošu cilvēkiem ir LMT pieslēgums.
Varu iedomāties, kā tas būtu, ja Ļenka zvanītu uz darbavietu - "ēēē, man te jūsu darbiniece klaču forumā pateica, ka man nesmukas skropstas un nosauca manu mīļoto vīru par resnu, lūdzu, atlaidiet viņu....hallo??? hallo, kur jūs palikāt, hallo?"
Labāk dabū pati darbu, Ļenka! Sen jau laiks!
Jā, viņa pat visām zina darba vietas. 🤣🤣🤣🤣🤣 Es nesaprotu ko viņa dzer/lieto. Vai tiešām šizofrēnija, jo ļoti izteiktas pazīmes.Rumblerx @ 15.12.2025 21:00Ko tà vecà pīpē šovakar??? Un kàpèc viņu tik ļoti “aizskar” komentàri par vecumu, vecàm lupatàm, briesmīgajàm skropstàm, ka tagad visas bankas darbibieces tiks atlaistas no darba??? Ļenka, atlaidīsi bankas darbinieces nebūs kas pàrbauda tavas Temu transakcijas ? Atlaidīsi visas telefonkompàniju darbinieces, ka internets tev nepazūd ?
jā. Plus par skropstām jau bija tāds jautājums un plekste jau uz viņu bija atbildējusi 🤣EnijaEnija @ 15.12.2025 19:40Es pareizi sapratu, ka viņa tagad atbild uz veciem q&a jautājumiem kā svaigiem?
???
ak dievs, liec taču te iekšā🤣fuzzypants @ 15.12.2025 22:41Nu jaunkundzes, es nosūtīju vēl vienu joku zvanu… es teiktu, ka pālis tur ir abiem, ne tikai Lienei. Zvans gāja uz Lienes Nr, sarunājās Andris. Vēl aizvien mēģinu saprast kādā valodā ??
qwe @ 15.12.2025 22:42ak dievs, liec taču te iekšā?
nu kā, no 5-6 nevar dzert, jo jāstūrē. Tad kviecis šamējai 7dien uzliek to ko nav paspējusi izstrēbt🤣Hermiine89 @ 15.12.2025 22:31Izskatās, ka Lienes tantei šovakar tāds lecīgs noskaņojums. Sākt nedēļu ar plostošanu ir ierasta kārtība Kiviču ģimenē.