Pilgrim @ 23.08.2025 08:34Kārtējais? Kaut kā tie čaļi viņai neturās.
nu vismaz ar labu izglītību un iepriekš labi darbi bijuši, nav info ar ko šobtīd nodarbojas. Bet vismaz nav kaut kāds žogmalas ģitāras strinkšķinātājs..par pārējo neņemos spriest.Siredzho @ 23.08.2025 10:11
Man liekas, ka šinī vecumā brīvu un normālu ir grūti atrast. Es baigi daudz brīvos, kas ir tādi baigi ņemami nezinu.
Adele4 @ 23.08.2025 08:26Annai Munai jauns partneris. Izskatās sakarīgs, pēc googles info.
Pilgrim @ 23.08.2025 08:34Kārtējais? Kaut kā tie čaļi viņai neturās.
pati ar putniem, diez vai kāds normāls pieturēsiesAdele4 @ 23.08.2025 08:26Annai Munai jauns partneris. Izskatās sakarīgs, pēc googles info.
Adele4 @ 23.08.2025 10:28nu vismaz ar labu izglītību un iepriekš labi darbi bijuši, nav info ar ko šobtīd nodarbojas. Bet vismaz nav kaut kāds žogmalas ģitāras strinkšķinātājs..par pārējo neņemos spriest.
LabaDabaDa @ 23.08.2025 10:33
Dāmas, jūs neesat sajaukušās diskusijas? Kāpēc Kiviču diskusijā tiek spriedelēts par kaut kādu Annu M.?
Minelūše @ 23.08.2025 10:43
Anna Muna ir Dana. Kviecēja bijusī. Tā viņa sevi sauc FB.
Euclid @ 23.08.2025 20:59Bet sūds ar to, kā saprast, "kamēr Mia lēkā", un abi alkonauti staigā pa veikalu.
Vienu pašu 5gadīgu bērnu atstāja rotaļu telpā? Vai tad ir kāda tāda atrakciju zona, kur vienlaicīgi ir arī pieskatītāji? - cik zinu, ne taču.
Atstāja vienu, lai kaklu nolauž vai kāds pedofīls prom aizstiepj ???
3 lieveņos vakar pikis ienācis, gan jau Andža sevi palutinājaRozāforums @ 23.08.2025 21:31
nemācēšu pateikt par pieskatītājiem, bet fakts ka abi aizskrēja pa veikaliem sev nopirkt jaunas lupatas utt, kamēr ''maziņš jau neko nevajag, lai lēkā pa batutiem'' ir vienkārši nožēlojami no viņu puses (kā vienmēr protams)
Euclid @ 23.08.2025 20:57Man kirpiča un taralienes aicinātāji šķiet tāda visslikti.lv publika, kuri iet pret mainstrīmu, netic panorāmai utt. Tādi dzīves grūtdienīši un bārabērni, kuriem ka tikai iedzert un notusēt "pa īstam". Plus vēl šķietamā slavas saulītē pagozēties, ar "slavenībām" nopozējot.
Viņi nelasa un viņiem neinteresē. Jo "Tie pareizie" un prese melo.
Tāpēc arī nezina visu to hui*u, ko tie abi ir gvelzuši, darījuši un turpina darīt.
Šitādai durai kā Liene lūpās var salaist velns zina ko un viņai būs pie dirsas, ka tikai kaut kas ielaists un saies.EnijaEnija @ 23.08.2025 23:39Es nevaru, tā rēcu. Influencere, iedvesmotāja, māksliniece, ibio ???
Viņai šorīt (laikam) prasa par viņas darbiem, vai var kādu iegādāties. Viņa atbild, ka daži nopirkti, daži rezervēti. Bļa (pardon my french), kuri, Liene? Kuri ir pieejami iegādei, varbūt atrādi, ja jau kādu interesē???? ?
Tagad prasa filleru ieteikumus. Bliež savu - jautājiet Lips of kiss. Tu nezini, ko sev laid lūpās? Cik ml? Kādas atsauksmes un personīgais viedoklis? Rekomendācijas? Kas pašai patīk, utt.
Elementāra komunikācija ar saviem "atbalstītājiem", bet tā pati caur dirsu. Kā jau viss...
Par to, ka GADIEM gatavojās tiem krāsu baloniņa, marles un tekstūrpastas darbiem, vispār paklusēšu ????
Adele4 @ 23.08.2025 10:28nu vismaz ar labu izglītību un iepriekš labi darbi bijuši, nav info ar ko šobtīd nodarbojas. Bet vismaz nav kaut kāds žogmalas ģitāras strinkšķinātājs..par pārējo neņemos spriest.
mēs par Danas jauno brūtgānu, ne Danu pašu!!!Tuana @ 24.08.2025 02:08
Pēdējais, ko zinu, ka viņa veidoja tērpus rokoperai Lāčplēsis. Man vispār viņa šķiet ļoti mākslinieciska būtne visā savā esībā, ar savu īpašu stila izjūtu un ļoti daudzos mākslas virzienos talantīga un tiešām pati ar savām rokām daudz ko prot, atšķirībā no mūsu minhauzenes, kas pat nokopēt kaut cik pieklājīgi nemāk.
https://www.tvnet.lv/7818154/danas-dombrovskas-raditie-krasnie-terpi-rokoperai-lacplesis