Castorella @ 08.08.2025 09:43Tušņa loğika ir vienkārša- ja jau viņš bez muzikālās izglītības spējis uzcept dažus populārus skaņdarbus, no kā vēl arvien iekasē naudiņu, tad Liene spēs uzmālēt gleznas un kāds tās var pat nopirkt. Par to, kāds kultūrslānis ir zem mākslas darbiem, viņam nav pat jausmas. Savukārt Liene nav pamanījusi, ka tā plānā inteliğences un kultūras kārtiņa, kas viņai bija tikusi, grozoties Skulmju ğimenē, sen nobružājusies . Savukārt manikīre, kas kļuvusi par galeristi, arī ir tagad tik tipiskais variants, kad jebkurš var uzdoties par kouču, čakru tīrītāju, nutriciologu utt., pat īsti nesaprotot, kādas zināšanas tam vajadzīgas.
Adele4 @ 08.08.2025 07:00kāpēc gandrīz plkst. 22.00 vina brauc ar autobusu uz Centru? Ļoti dīvaini...
LabaDabaDa @ 08.08.2025 09:26
Par Brekti gan būtu labāk paklusējuši. Ja jau kotektums viņiem tik svarīgs. Brekte, lai cik pretrunīgs, ir Mākslas akadēmijas profesors. Un īsts profesionālis tādā ziņā, ka ieguvis istu izglību un par mākslu viņam maksā, un viņš no tās naudas dzīvo un uztur ģimeni.
Ziedonim bija tāds dzejolis, citēšu pēc atmiņas”Vajag lielu pašapziņu, lai no uteņa iznestu ģipša kaķi noliktu uz postamenta pilsētas skvērā”. Tā vien liekas, ka tas par KivičiemHermiine89 @ 08.08.2025 09:50Bet es apbrīnoju Ļenkas šizo iedomību. Šī jau ir vismaz otrā izstāde, kuru cilvēks bez izglītības un talanta rīko, sevi pasniedzot kā baigo mākslinieci. Tolaik vismaz viņai bija reprezentabls uzvārds, kad tos indiāņus pārzīmēja.
Adele4 @ 08.08.2025 07:00kāpēc gandrīz plkst. 22.00 vina brauc ar autobusu uz Centru? Ļoti dīvaini...
VissIrSlikti @ 08.08.2025 11:02Tas tik būtu jauki, ja tante būtu nākusi pie prāta un atradusi sev darbu, uz to braucot ar velo/ sabiedrisko. Bet šis skan pārāk nereāli
Es naivajai kundzītei uzrakstīju IG, bet tur bezceris. Viņi ir tik izmisuši par ienākumiem, ka gatavi telpas izīrēt arī Putinam
Marimar @ 08.08.2025 11:22
Man nav nekaada sakara ne ar galeriju, ne kivichiem, bet rakstit galerijaam, kafejnicam, kur vinjji speelee, liek savas gleznas jau nu ir shizo....
Es teiktu, ka rakstīt šeit ir daudz lielāks šizo nekā aizrakstīt uz publisku profilu soctīklos
Marimar @ 08.08.2025 11:29
Es sajaa forumaa esmu vairaak kaa 10 gadus tochna, tikai izdzesos kad nomainijas "ipashnieki', bet tas kas seit notiek pedejos gadus - visu nodirshana, , kadreiz tas sarunas bija saturigas, iepazinos un tikos dzive ar meitenem, bija bezTēmas, bija maminju forums, tagad ir tikai tupa nodiršana....jus domajat, ka uzrakstisiet tai galerijai un vinji teiks - 00, jaa es atcelsu sadarbibu ar Lieni delj jums? Nu smiekligi.... un varu saderet, ka rakstija no fake profila vinai ?????
Un tev savukārt liekas, ka mēs tagad izdzēsīsimies, ja tu mums no sava feika profila kaut ko aizrādīsi? Nu, smiiieklīgi...
Marimar @ 08.08.2025 11:49
kuraa briidi teicu Tev un parejam idealaam sievieteem izdzesties, brinos par jums ar idealo manikiru, matiem, kartibu majas, perfekto augumu un laimigo viiru blakus, jo sitaa dirsties par visiem, katra teema ir kadu apdirst. Un rakstiit baariem, kur kivici speele, tagad vel makslas galerijai raksta, domaa, ka baigi izjauks kaut ko ?????? nebiju sen te lasijusi neko, neteresu savu atvalinauma dienu un iesu nokauneeties stuurii??????????
Marimar @ 08.08.2025 11:22
Man nav nekaada sakara ne ar galeriju, ne kivichiem, bet rakstit galerijaam, kafejnicam, kur vinjji speelee, liek savas gleznas jau nu ir shizo....
amoreamore @ 08.08.2025 12:40
Šizo ir tos mālējumus saukt par gleznām :D
Marimar @ 08.08.2025 11:49
kuraa briidi teicu Tev un parejam idealaam sievieteem izdzesties, brinos par jums ar idealo manikiru, matiem, kartibu majas, perfekto augumu un laimigo viiru blakus, jo sitaa dirsties par visiem, katra teema ir kadu apdirst. Un rakstiit baariem, kur kivici speele, tagad vel makslas galerijai raksta, domaa, ka baigi izjauks kaut ko ?????? nebiju sen te lasijusi neko, neteresu savu atvalinauma dienu un iesu nokauneeties stuurii??????????