KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

10 gadi
Reitings 1823
Reģ: 11.04.2010
Rozāforums @ 30.04.2025 21:52

redz kā vēl viena profesija...

Es atceros - viņa strādāja tās dažas nedēļas vai cik tur apollo.lv un vadīja interviju ar vepri, pirms viņi vēl bija kopā. Plikšķināja acis hiihii. Īsta žurnāliste un vadītāja!
30.04.2025 23:04 |

Patīk
Reitings 23345
Reģ: 09.12.2015
Kādā sakarā pļocka iekštelpās ir āra vējjakā? Jeb kā pateikt, ka tev nav nekā moderna, ko pavasarī vilkt mugurā, neko nepasakot..
Izklausās, ka tai intervijā paštaisnā Lienīte izpirdusi atkal kaut ko žultainu vai nu par ļauno Siguldu vai ļaunajiem Ādažiem. Jo, kad ķnopiene paziņo, ka viņai ir taisnība, tad ir sadirsts kaut kas īpaši smirdīgs.
30.04.2025 23:34 |

Reitings 25999
Reģ: 07.06.2022
Rozāforums @ 30.04.2025 21:52

redz kā vēl viena profesija...

Mani vairāk interesē, ko izdarīja, ko negribēja, jo viņai esot taisnība 😒 gan jau atkal kādu riebeklību Madaras vai Skulmju virzienā
30.04.2025 23:50 |

Reitings 769
Reģ: 13.06.2024
Tajā storijā, kur viņa ievietojusi bildi ar nofotografētu Rīgas Veselības Centra izkārtni (kurš normāls cilvēks vispār kaut ko tādu fotografē?), klāt pierakstītais teksts ir vienkārši bomba. Redz, mums beidzot jāsaprot, ka Lienītei ir noteikts mierīgs mājas režīms (vazāšanās līdzi vīram uz ballītēm, intervijām un pat tetovēšanas saloniem neskaitās), vajadzīga ilgstoša (!) terapija (nu, jā, to es saprotu, bet nezinu vai pat ilgstoša terapija spētu palīdzēt viņas psihiskajām kaitēm), viņa, redziet, mums ir jūtīgs cilvēks, vajag nabadzītei sirsniņu pasaudzēt (bet, kad pa naktīm jāvelkas līdzi vīram uz ballītēm, tad gan sirsniņai nav nekādu problēmu). Nu, un kronis visam - Lieņuks darīs tikai nepieciešamo un to, kas pašai patīk un nāk par labu veselībai. Tā, lūk, riebīgās rozā lezbes! Lieņuks turpinās nestrādāt un turpinās parazitēt uz vīra kakla, turpinās ķēpāt savus bērnudārznieka cienīgos ķēpājumus, ik pa laikam turpinās pieliet mūli tā, ka riesies internetā un turpinās kā piektais ritenis visur vilkties līdzi savam vīram, neaizmirstot līdzi paķert savu neaudzināto bērnu. Jo tas ir tieši tas, ko viņai pašai patīk darīt un kas, protams, nāk par labu veselībai. Ha! Vot, tagad skaudiet Lieņuka dzīvi, skauģes! 😁😁😁
01.05.2025 01:09 |

Reitings 66
Reģ: 02.07.2023
Tajā storijā, kur viņa ievietojusi bildi ar nofotografētu Rīgas Veselības Centra izkārtni

Nu, vispār jau Lienei ir nepieciešama terapija, droši vien arī medikamenti un nopietnas dzīvesveida izmaiņas. Bet, kamēr viņa par visām varītēm centīsies atrasties sabiedrības uzmanības centrā (kaut vai nemitīgi publicējot lietas un vēdinot savu drāmu soctīklos) un, pats svarīgākais, paliekot toksiskās attiecībās ar varmāku, tas vienkārši nenotiks. Nu ir viņa stulba, ir pieļāvusi daudz briesmīgu kļūdu savā dzīvē, bet kaut kādā ziņā man ir arī viņas nedaudz žēl. Viņa ir vardarbīgās attiecībās, no kurām viņai nav izejas, jo (ar mīļotā vīra labvēlību) ir pārrautas visas saites ar draugiem un ģimeni, viņai nav darba un ir pamatīgas grūtības atrast darbu - jo parastu darbu viņa nestrādās (jo pašlepnums, ambīcijas, ieradums un, jā - publiskas personas dilemma), bet "smalku" darbu viņai neviens nedos (ar vīriņa palīdzību) sadirstās reputācijas dēļ. Lai izrautos no tās miskastes, kurā viņa tagad atrodas, vajag nenormālas iekšas, tiešām milzīgu spēku - kura viņai vienkārši nav. Un diemžēl nav arī mātes instinkta, jo tas parasti ir galvenais dzinulis, kas motivē sievietes saņemties un aiziet no sliktām situācijām. Nešaubos, ka LV ir tik daudz līdzīgu situāciju, šī vienkārši ir ļoti publiska.
01.05.2025 03:27 |

Reitings 2776
Reģ: 07.03.2022
Liene, es tev silti, jo silti iesaku - netēlo slimu tantiņu. Tavam resnajam nīlzirgam slimnieces nepatīk. Tici man, tev darbs noderēs dienā, kad Andris tevi izmetīs ārā no dzīvokļa ar tavām smirdīgajām kļošenēm.
01.05.2025 03:35 |

10 gadi
Reitings 8336
Reģ: 17.09.2009
Ģeniāla fotogrāfe arī.
Tai tiešām ir vājš prātiņš.
01.05.2025 04:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits