Ariete @ 28.04.2025 13:09Tā rozā glezna ir par godu rozā lezbēm vai Andžas atrastais klitors?
Mathilde @ 28.04.2025 15:04Es 99% lietoju kapsulas. Ļoti laba kafija sanāk no
Starbrucks kapsulām.
Es gan neesmu redzējusi Kiviču kafijas ierīci, kas tai ir par vainu?
Siredzho @ 28.04.2025 16:31Jocīgs tas reels, kur pati sevi piefotošopējusi pie tefteļa un tetovētāja.
LilyLady @ 28.04.2025 14:12
Viņa tos kleksējumus štancē kā bērnudārzā - ātri, nevīžīgi, tjap ļap un gatavs. Un doma tiem darbiem vispār nav skaidra, ko "māāāksliniece" grib pateikt, vienkārši tupa laika nosišana slinkas bezdarbnieces izpildījumā.
EmilijaArm @ 28.04.2025 17:32
Zinkā ir.... Es neko nerubīju no mākslas (atskaitot varbūt hiperreālismu spēju novērtēt), bet ja es redzu kleksējumu, es sev vaicāju: vai es tā varētu? Ja atbilde ir nē, tad tas kleksis nav nemaz tik sūdīgs. Un es nemācētu tā kā Ļenka. Bet nedomāju, ka viņas darbos ir jebkāda augstāka doma, ideja, tā ir vnk sevis izlikšana mālēšanā. Galīgi nav slikti, manuprāt.
yay @ 28.04.2025 18:58
nevērtē sevi tik zemu. to herņu (cita vārda nav) jebkurš var uztaisīt. Es arī neko nejēdzu no mākslas, bet būsim reāli viņai ir pļutkvēmeklis apbārstīts ar zelta spīdumiem.
Tā gluži nekotējas kā tā māksla, kuru es nesaprotu..
Patiesībā jau jebkas ir un var būt māksla, bet nu nejau viņai.. Iepriekš arī tas tīģeris un indiānis bija no DIY sagataves gleznots un pat tas caur dirsu..
EmilijaArm @ 28.04.2025 17:32
Zinkā ir.... Es neko nerubīju no mākslas (atskaitot varbūt hiperreālismu spēju novērtēt), bet ja es redzu kleksējumu, es sev vaicāju: vai es tā varētu? Ja atbilde ir nē, tad tas kleksis nav nemaz tik sūdīgs. Un es nemācētu tā kā Ļenka. Bet nedomāju, ka viņas darbos ir jebkāda augstāka doma, ideja, tā ir vnk sevis izlikšana mālēšanā. Galīgi nav slikti, manuprāt.
LilyLady @ 28.04.2025 19:40
Ir tāds mākslas līmenis, kurā arī melns kvadrāts kļūst par ģeniālu, bet tas ir gadījumos, kad to "mālējis" mākslinieks ar vārdu, ar pieredzi un IZGLĪTĪBU mākslas jomā. Planckas pasēdēšana uz trepēm pie Mākslas Akadēmijas nav izglītība. Ir redzēti viņas darbi, kad lepni pašpasludināja sevi par mākslinieci Skulmi: viņas tā saucamā izstāde bija nesakarīgu, random ķēpājumu mikslis - šķībs tīģeris, zils indiānis, apļveida krāsu sprādziens, cirvis ar cigāru rokā. It kā kāds būtu atnesis sava skolnieka mājas darbus no vietējās mākslas skoliņas.
Sorry, vnk nenormāli tracina, ka šādi random ķēpātāji sevi uzdrošinās saukt par māksliniekiem.