LilyLady @ 27.03.2025 20:17Tad jau Kivičam uzreiz jāfilmē turpinājums gaudošanai - "Nozagtā māte". Vai viņš tomēr labi apzinās, ka dzeguzes kviecienus neviens neņems par pilnu? Jo pats jau savulaik izbazūnēja pa pasauli, ka Liene viņa dēļ atsakās no bērniem, tāpēc īsteni apbižota cietēja no slampas nesanāks.
lottinja @ 27.03.2025 21:07Otro reizi par vienu un to pašu filmu aprakstu uzlikusi, laikam, pa pālim neatceras, ko jau kkad ir publicējusi ??♀️
lipsinluka @ 27.03.2025 21:33
Vajag šo topiku atrast.
Rietumusawle @ 27.03.2025 22:25Tagad vinai atkal aizmirsās kā lamājas un tagad atkal un naiva un tīra. Būtu teikusi paldies meitu pamātei par to ka audzināja un rūpējas, bet nē redz kāda riebīga sieviete uzņemas rūpes par vira bērniem. Man pašai pieredze ko nozīme ienāk bērna dzīve jau pusaudžu vecumā un ar Lienuka stila sievieti kā māti. Es, domāju tāpat kā Lienes meitu pamate, pieļāva savas kļūdas mācoties kā būt pamātei un saprast bērnu, bet sis trīs meitas neizvēlētos palikt pie pamates, ja viņam gribētos pie mātes. Liene, kad ir šajā “esmu tik jauka” mentālajā stāvokli, aizmirst par to kas meitām ar vinu bija jāpiedzīvo. Nevar mīlēt mati tikai tāpēc, ka ir jāmīl. Mīl, ja ir bijušas sirsnīgas un labas attiecības. Liene tik turpina rakt dziļāku sev bedri.
Erna @ 27.03.2025 23:25Nesekoju kivičiem, tik vien cik te iemetu aci... bet vienu nakti sapņoju, ka esmu viņu pieaugušais kopējais bērns (bet laikam ne Mia) un gribu mainīt vārdu un uzvārdu. Uzvārdu man neļauj mainīt, tikai vārdu. Tad saku, ka gribu būt Gunārs, jo tādu vārdu viņi neizvēlētos, tāpēc mani nesaistīs ar šiem... Vēl tur prese gribēja lielu interviju par to, kā bija uzaugt ar šiem kā vecākiem, bet es neko nevaru atcerēties. Utt., utt. Biju laimīga beidzot pamosties.
iepatīkās, īsu brīdi, kad visticamāk, bija sev izsitusi bērnu naudu, ka ir "sava" nauda un var sev birstes likt un nopirkt kādu drēbes gabalu. Ne jau viņai tā nabaga meitene interesē. Cik viņa ir ieinteresēta savā bērna labklājībā, var, diemžēl, redzēt paskatoties uz Miu.Tusnelda @ 28.03.2025 00:55Nemuldi, vecā čība Ļenka Kiviča, ka visu izdomā sliktā dzeltenā prese. Videofragmenti ar jūsu atklāsmēm rēgojas visur. Visa valsts varēja redzēt jūsu pretīgās cūcības, un tagad jums baigais brīnums, ka bērni negrib neko par jums zināt. Hi hi hī, Liene, tu taču visu laiku kladzināji, ka dzīvo savu labāko dzīvi, tad meitas nevajadzēja. Tā tik turpini tālāk!