bet nu tiešām tie visi dzīvo mežā zem akmeņa un pirms aicināšanas nepaseko līdzi resnā Ig saturam, kur nepārtraukti redzams, ka mauka līdzi un bērns pa priekšu lēkā? No kurienes tad viņi iegūst info, ka resnis pa kapeikām blēj mājas ballītēs?Minelūše @ 25.03.2025 10:19Man drīzāk šķiet, ka aicinātājiem par Pakullieni nekas iepriekš netiek teikts, bet visi vienkārši nolikti fakta priekšā, kad ierodas tabors. Izmanto cilvēku līdzjūtību, ka neliks mātei ar mazu bērnu ārā stāvēt. Jo Lienīte taču nevienam netraucē (izņemot kameras bāšanu sejā), ēd kā putniņš (izņemot, kad tiek pie svešiem galdiem) un Mia jau vispār maziņš (izņemot, ka maisās pa kājām, ballīti iegriezdama).
es arī pamanīju, ka viņa ar distanci - AIZKRĀSNĒ :D šajā gadījumā - aiz kamīna, bet tomēr.ronnie @ 25.03.2025 00:55Ak, šausmas, un tas video ar kuru viņa padalījusies savā storijā. Kur Kivis ķērc, visi cilvēki sēž dīvānā vai pie galda, bet viņa sēž viena pati uz krēsla istabas tālākajā stūrī, savā nodabā līgojas līdzi ritmam un sīkā kaut ko turpat blakus grozās. Man reāli būtu kauns vispār ar kaut ko tādu dalīties un rādīt citiem, ka esi nosēdināta pēc iespējas tālāk no citu acīm aiz stūra. Cilvēki viņai uzgriezuši muguru un reāli neviens pat nepievērš uzmanību ne viņai, ne viņas dejojošajam knēvelim. Un šī būtu tā dzīve, kura mums, rozā lezbēm, it kā skaužot? Dievs žēlīgs. ???
Rozāforums @ 25.03.2025 14:04labi ka vismaz šoreiz aiz ''staba'' bija nosēdināta, joprojām nāk atmiņā no vasaras kāzas,kur viņa visu filmē (cilvēki bija acīmredzami neapmierināti) un sīkais tikmēr skraida un ar pirkstu baksta torti un pārējos ēdienus uz galda (toreiz pat citu bērnu tur nebija, tikai pieaugušo pasākums)
MarieAntoinette @ 25.03.2025 15:02
Iebrien istabās ar apaviem, laiž savu neaudzināto bērnu pa vidu viesiem dejot un grābāties ap galdu, pati bāž visiem sejā kameru un krāmē somā ēdiena kastītes. Vienkārši sapnis, ne viešņa!
bet tā viņas bilde ar taureņiem. Ļoti skaista. Pilnīgi vemt gribas, zinot, ka Liene tūlīt kaut ko līdzīgu meistaros.McSara @ 25.03.2025 16:16Šodienas Madaras ieraksts IG atkal izsitīs korķus Kņopienei ??
krixis3 @ 25.03.2025 16:29bet tā viņas bilde ar taureņiem. Ļoti skaista. Pilnīgi vemt gribas, zinot, ka Liene tūlīt kaut ko līdzīgu meistaros.
krixis3 @ 25.03.2025 16:29bet tā viņas bilde ar taureņiem. Ļoti skaista. Pilnīgi vemt gribas, zinot, ka Liene tūlīt kaut ko līdzīgu meistaros.
LabaDabaDa @ 25.03.2025 17:091188 publicējis Lupatlases gaudas par 5 gadus veco dzīvokļa rēķinu. Re, cik iestādes nolaidīgas - nav laicīgi sameklējušas viņu soctīklos!
It kā viņa pati nebūtu visus nobloķējusi.
Candelaria @ 25.03.2025 17:29Viņa tiešām ir slima,ielikusi taureni ?
Candelaria @ 25.03.2025 17:29Viņa tiešām ir slima,ielikusi taureni ?
Monk @ 25.03.2025 17:27Ziniet dāmas, bija man vienreiz saruna ar draudzeni un kkā aizrunājāmies par visu šito Kiviču drāmu. Sarunas gaitā sāku vsp domāt- kādas tik iesaukas šajā forumā lieņukam nav iedotas. Nu andruļam jau arī labas iesaukas. Bet nu Lienes iesaukas, manuprāt, nepārspēt. Cita par citu smieklīgākas: paciente, leņķis, kurtizāne, nu jau kņopiene, utt. Vajag pilnīgi apkopojumu. ?