zinu gan jau rakstīja sev pati mīzalliene.Euclid @ 25.03.2025 06:07Bet! Ir vēl viena neadekvātā sawļe šajā stāstā - ziņas rakstītāja, ja pieņemam, ka ne MīzaLiene pati sev šoreiz to rakstījusi.
Tieši ko tā dura domāja - tieši kā Madara caur meitenes frizūras kopēšanu vai kopēšanu ar to, ka arī aizdevās pie friziera /Joprojām neskaidrs/ ņirgājas (!!! Let that sink in) par Mīzalu karalieni??? ?
Mīzalienei matu temats ir kā vērsim sarkanu lupatu pavicināt. Kā pasakā par Pelnrušķīti, kur spogulītis karalienei atkāja, ka ir kāda cita skaistāka( šajā gadījumā Keitijas mati). Tad nu šī dusmās vārās. Viņai rādās, ka Madara to dara speciāli - caur savu meitu sūta vēstījumu Pļenkai, ka ir arī skaistāki mati.Euclid @ 25.03.2025 06:07Bet! Ir vēl viena neadekvātā sawļe šajā stāstā - ziņas rakstītāja, ja pieņemam, ka ne MīzaLiene pati sev šoreiz to rakstījusi.
Tieši ko tā dura domāja - tieši kā Madara caur meitenes frizūras kopēšanu vai kopēšanu ar to, ka arī aizdevās pie friziera /Joprojām neskaidrs/ ņirgājas (!!! Let that sink in) par Mīzalu karalieni??? ?
Ar Ketušku! 😁LabaDabaDa @ 25.03.2025 07:18Lai Dzeguze labāk izņem patentu uz savu bērnu apzagšanu. Tas gan ir kaut kas unikāls un autentisks, tikai viņas personībai raksturīgs.
Un vēl vasarā taču pati lielījās, ka abām "ar Keču" vienādi krokši, vai kas nu tur bija. Bija tādas draudzenes, mīlēja "Keču" kā savu meitu, bet visa mātes mīla beidzās ar pirmo friziera apmeklējumu? Divkose.
Adele4 @ 25.03.2025 07:44Man kauns lienes vietā būtu. Bet vina jau mums zvaigzne un noteikti tā arī jūtas
Ļenka un rūpes ir divas nesavienojamas parādības.Adele4 @ 25.03.2025 07:47Ļenkai drīz jubileja. Bet gan jau svinības nebūs, jo viņa taču neko nesvin.
Cik vienkārši, nav jārūpē ne cienasts, ne kāds ciemos jāaicina.
Kaut kā sen nav dzirdēts no Pļenkas, ka mazā Mia katru dienu raudātu pēc Keitijas. Laikam pēdējā ciemošanās reize pielika punktu šim teātrim.Pilgrim @ 25.03.2025 07:50Ar Ketušku! ?
Ambulance @ 25.03.2025 08:12
sargsuns voljerā atsēdināts , bl@ tāds pazorņiks
kucei kuces vieta ierādīta ?
bet nu reali tie cilvēki nezināja, mauka būs līdzi un bērns,kas visur skrien? Gan jau zināja un viņus tas apmierināja.Incognito @ 25.03.2025 08:45
Reāli, kur citur sēdināt bābu ar bērnu, kas atvelkās uz svešām mājām pilnīgi ne pa ķeksi un pat aiz elementāras cieņas savas kerzas nevar novilkt? Es nevaru iedomāties atnākt uz svešām mājām un ,ienākot mājā, vnk lāčot tālāk istabā ar netīriem, slapjiem apaviem.
Man nav saprotams, kāpēc cilvēki turpina aicināt smirdīgo vepri uzstāties. Lai paklausītos kā tēviņš izkropļo dziesmas? Nu, ja finanses neatļauj, tad labāk Spotify uzlikt kaut ko, bet ne jau šito ārprātu no Andra mutes klausītes!qwe @ 25.03.2025 09:06bet nu reali tie cilvēki nezināja, mauka būs līdzi un bērns,kas visur skrien? Gan jau zināja un viņus tas apmierināja.
tas tiešām ir neatbildēts jautājums. Laikam tiešām ir tik lēts, ka visi kam nav slinkums, aicina pablēt.MeltedCheese @ 25.03.2025 09:14Man nav saprotams, kāpēc cilvēki turpina aicināt smirdīgo vepri uzstāties. Lai paklausītos kā tēviņš izkropļo dziesmas? Nu, ja finanses neatļauj, tad labāk Spotify uzlikt kaut ko, bet ne jau šito ārprātu no Andra mutes klausītes!
Adele4 @ 25.03.2025 07:43Langstiņos bijusi mājas ballite, kadai sawljei 30 gsdu jubileja. Laikam kiviča fane.
Bet tik cringe izskatās mājas viesībās sveša sieviete ar bērnu - kiviča tabors. Pipec vnk.
Minelūše @ 25.03.2025 10:19Man drīzāk šķiet, ka aicinātājiem par Pakullieni nekas iepriekš netiek teikts, bet visi vienkārši nolikti fakta priekšā, kad ierodas tabors. Izmanto cilvēku līdzjūtību, ka neliks mātei ar mazu bērnu ārā stāvēt. Jo Lienīte taču nevienam netraucē (izņemot kameras bāšanu sejā), ēd kā putniņš (izņemot, kad tiek pie svešiem galdiem) un Mia jau vispār maziņš (izņemot, ka maisās pa kājām, ballīti iegriezdama).