Ariete @ 14.03.2025 00:25Es nesaprotu, vai tiešām kaut Andelē nevar nopirkt normālus apavus un apģērbu????? Tas ir kaut kas nesaprotams man. ?
Nu bet Andelē pa kapeikām var nopirkt drēbes. Vai Tiktokā. Vai humpjos. Viņa taču ir tik gudra, mācēs sakomplektēt. 🤣 Ja nav pat second handam naudas, tad es nezinu kas tas par līmeni... Negribu iedomāties viņas apakšveļu..lipsinluka @ 14.03.2025 00:54
Tā ir realitāte par finansēm. Ja būtu sava nauda vai mīļotais vīrs nebūtu skops, tad nestaigātu dermantīna botās vairākus gadus visās sezonās. Ar ex vīru apavu bija kaudzēm, jo varēja nopirkt. Un sievietei tas ir pazemojoši tik ļoti atkrist atpakaļ. Noteikti par to iekšēji cieš, tikai nedrīkst saimniekam to izrādīt.
Ariete @ 14.03.2025 01:48Nu bet Andelē pa kapeikām var nopirkt drēbes. Vai Tiktokā. Vai humpjos. Viņa taču ir tik gudra, mācēs sakomplektēt. ? Ja nav pat second handam naudas, tad es nezinu kas tas par līmeni... Negribu iedomāties viņas apakšveļu..
Tuana @ 14.03.2025 02:32
Ietu kaut vai pa naktīm uzkopt kādas biroja telpas, pa kluso, nekur neafišējot, ja bail, ja kāds uzzinās, ka “karaliene” grīdas tīra. Kādā nomaļākā veikaliņā, kur neviens neiegriežas, pasēdētu aiz kases un vēl grāmatiņas palasītu. Par taksi piestrādātu, ja jau tik ļoti patīkot braukt ar auto. Zemenes aizietu vasarā dažas dienas palasīt, nu kā jau 9.klasnieces mēdz darīt. Nu dajebko. Ja Kivis tik skops, tad kāda kapeika sev atlektu, nebūtu kā lupatlasei jāstaigā. Es tiešām nesaprotu viņu.
Kaut zem tilta badā sēdēs, bet nē, savu iedomu kroni laikam nekad nenoņems.
BugsPony @ 14.03.2025 08:02
Tur jau pūcei aste drīzāk ziedēs nekā Liene strādātu. Nu varbūt ja kāds piedāvās galvenā ārsta amatu Berlīnes Šaritē klīnikā. Uz zemāku līmeni Liene taču nenolaidīsies.
Nu varbūt piestrādātu Minhauzena muzejā. Tur tāda mājīga atmosfēra būtu.
Tā ir mistika ,tà teikt 😃 Jo tiešām pa lēto humpalās var nopirkt arī normālu un stilīgu apģērbu. Man šķiet, tur vairāk tas,ka nav smadzeņu un gaumes izjūtas .Ariete @ 14.03.2025 01:48Nu bet Andelē pa kapeikām var nopirkt drēbes. Vai Tiktokā. Vai humpjos. Viņa taču ir tik gudra, mācēs sakomplektēt. ? Ja nav pat second handam naudas, tad es nezinu kas tas par līmeni... Negribu iedomāties viņas apakšveļu..
Ariete @ 14.03.2025 01:48Nu bet Andelē pa kapeikām var nopirkt drēbes. Vai Tiktokā. Vai humpjos. Viņa taču ir tik gudra, mācēs sakomplektēt. ? Ja nav pat second handam naudas, tad es nezinu kas tas par līmeni... Negribu iedomāties viņas apakšveļu..
GlorijaGrevcova @ 14.03.2025 10:09
Viņai ir divas viktora sikreta apakšbikses, kuras bīloved hazbends nopirka lidostā, kad bija akcija, ja pērc divas, tad 50% atlaide.
Klasisks Narcisa gājiens - ieņemt cietušā/ upura pozīciju. Nožēlojams vīrieškārtas izstrādājums.lipsinluka @ 14.03.2025 11:26Sliene jau padalījusies ar kiva postu pazudušais tēvs. Tas ir kaut kāds ārprāts. Cik pārdomāti viņš mēģina izsprukt no alimentu nemaksātāja statusa. Pilnīgs upuris. Visu sagriež un pagriež uz sevis kā cietēja pusi, nevis bērnu, kā cietēju pusi, nemaksādams alimentus un pametot vispār valsti, neliekoties ne zinis par bērniem. Abi ar Slieni. Cerams gudrā tautas puse neuzķersies un šito murgu.
99% šo sieviešu nesaprot, kam vispār bērnam ir vajadzīgs īstais tēvs, jo pašām tēva vai nu nav bijis vispār, vai arī tā ir bijusi vāja atblāzma no tā, kādam tēvam vajadzētu būt.
qwe @ 14.03.2025 11:45Plukata diez arī netaisīs filmu "nozagta māte", tā kā jau varētu..