Neiil @ 08.03.2025 16:52Plušķis gatavojas vakara cēlienam...tātad vilksies apsargāt savu apalīti....diez kur atkal būs nabaga bērns....un cik uzkrītoši redzams, ka apalītis savai sunītei itin neko uz nevieniem svētkiem neuzdāvina! Viņai tak martā jūūbileja, varbūt tomēr šoreiz kas būs? Kā jūs domājat foršās dāmas, būs vai nebūs??
Cik tādu un vēl trakāku dzīvju nav, bet viņiem bija izvēle publiski to visu neiznest, publiski nepazemot savus bērnis, tuviniekus un sevi arī!Minelūše @ 09.03.2025 12:38Liekulīgie citāti ir atpakaļ. Nē, Lienīte, tev bija dotas simtiem izvēles. Tu varēji izvēlēties nepamest savus bērnus. Tu varēji izvēlēties nedzert. Tu varēji izvēlēties nesačakarēt attiecības ar ģimeni. Tu varēji izvēlēties iet uz tēva bērēm. Tu varēji izvēlēties dzīvot cilvēka cienīgu dzīvi, nevis parazitēt un maukoties.
Nekas man nebesī vairāk par viņas iztaisīšanos par upuri, lai gan 99% no visiem sūdiem savārīja pati ar resno.
salvija @ 09.03.2025 11:45Nez, kāpēc Ļenka savu pašdarbību gleznošanā sauc par darbu? Un vēl tā piebilde par svaigo gaisu, acīmredzot, lai visi novērtētu viņas čaklumu?
Kurš tic, ka viņa šorīt no paša rīta kaut kur ārā glezno? ?
LabaDabaDa @ 09.03.2025 13:37
Kaut kas tur nesaskan. Ja Resnajam 1.00 naktī sākās uzstāšanās, bet šoferis jau no rīta glezno, vai viņa vispār ir pa nakti gulējusi? Vai varbūt tiešām Valis aizlaidies brīvsolī un Plekste ar netīriem matiem mētājās mājās pa balkonu?
salvija @ 09.03.2025 11:45Nez, kāpēc Ļenka savu pašdarbību gleznošanā sauc par darbu? Un vēl tā piebilde par svaigo gaisu, acīmredzot, lai visi novērtētu viņas čaklumu?
Kurš tic, ka viņa šorīt no paša rīta kaut kur ārā glezno? ?
Mākoņu Dejotāja @ 09.03.2025 16:13Tā Ļenka tomēr ir smieklīga. "Aiz katras specīgas sievietes ir stāsts kurš nedeva viņai izvēli. Nekādu"
Ļenka nav spēcīga sieviete un arī nebūs. Viņa negrib uzņemties atbildību par savām rīcības sekām. Kā arī negrib neko darīt un nepieņemt nekādus lēmumus. Bez resnā viņa dzīvotu viena uz ielas. Jo viņas dzīve vairs nav cilvēku uz kura rēķina var parazitēt. Par kādu spēcīgo sievieti šeit var būt runa? Ļenka nolaidies uz zemes, vienreiz.
Es domāju, šis tomēr biku raustās. Jo pamest šizīti varētu būt izaicinājums ar ļoti smagām sekām.EsPati @ 09.03.2025 15:42Bet nu reāli kivis sāk palik tievāks, ne?Bet diez vai tas ir paša nopelns. Es ar domāju, ka tas ir Ozempic kā te iepriekš minēja. Bet, ja jau kviecis sācis piedomāt pie sava izskata un miesām, tad jau nav tālu līdz tam, ka pacelsies pašapziņa, sajutīsies kā alendelons un kādai malaļetkai uzsmaidīs, tā uzsmaidīs atpakaļ un kviecis būs tālēs zilajās. Jo, sakiet ko gribiet, bet šis nav tas vīrieša materiāls, kurš dzīvo pēc principa “Ilgi un laimīgi līdz mūža galam!” ? es pat teiktu, aizdomīgi ilgi šīs attiecības ir novilkušas. Kivi, tievē ātrāk - mums vajag ekšenu un redzēt pie kā šitas novedīs!??
Ar Madaru novilka 8 gadus,šeit tikai pieci.Bet šķiet ka ilgi vairs nav.Sakiet ko gribat,bet kaut kas tur nav.Losene sāk pakaļu vairāk kustināt,darboties. Kivičs Āgenskalna video,izskatās starojošāks,pat cilvēcīgāks. Andri,saņemies! Vai tiešām,beigu sākums?EsPati @ 09.03.2025 15:42Bet nu reāli kivis sāk palik tievāks, ne?Bet diez vai tas ir paša nopelns. Es ar domāju, ka tas ir Ozempic kā te iepriekš minēja. Bet, ja jau kviecis sācis piedomāt pie sava izskata un miesām, tad jau nav tālu līdz tam, ka pacelsies pašapziņa, sajutīsies kā alendelons un kādai malaļetkai uzsmaidīs, tā uzsmaidīs atpakaļ un kviecis būs tālēs zilajās. Jo, sakiet ko gribiet, bet šis nav tas vīrieša materiāls, kurš dzīvo pēc principa “Ilgi un laimīgi līdz mūža galam!” ? es pat teiktu, aizdomīgi ilgi šīs attiecības ir novilkušas. Kivi, tievē ātrāk - mums vajag ekšenu un redzēt pie kā šitas novedīs!??
Pilgrim @ 09.03.2025 18:52Es domāju, šis tomēr biku raustās. Jo pamest šizīti varētu būt izaicinājums ar ļoti smagām sekām.
Izskatās, ka Miai varētu būt attiecīgais kods un tad jau mācības var nodrošināt speciālā internātskolā. Tātad, problēma atrisināsies pati no sevis.yay @ 10.03.2025 00:51
Nu netak. Easy game - viņi ir precējušies, tātad ļenku pret pašas gribu iebāzt psihenē viņš mierīgi var.Satracini, iedod pa tauri, atņem telefonu, un izsauc ātros un Sveikiņi, Ģintarmuiža. Un pat ja kādreiz dzīvē viņa sāks ko runāt - saki, ka viņai šizofrēnija un visu izdomà. Labs plāns, tik jāatrod vispirms jauna(nu veca) sieva, lai ir kas mīlestības bērniņu vāķī. Principā izdarot pareizus gājienus, Kivis var iziet balts un pūkains no šīs bedres :D
akul12 @ 10.03.2025 08:54Pieņemat vai nē šizo Lienīte atradīs citu štuceri ātrāk, kā domājat. Varbūt nebūs uzņēmējs vai slavenība, bet kāds celtnieks... Bet štuceris būs.
40+ gadu diapazonā daudzām sievietēm klibo izskats un Lienīte nebūt nav lielākais krokodīls dīķī.