Aizspogulia @ 17.02.2025 22:34Liene vakar ig par koncertu - Mani jau no mazotnes mamma ņēma līdzi uz teātra izrādēm, operu, simfoniskās mūzikas koncertiem,
tādēļ es ļoti izbaudu un esmu iemīlējusi klasiskas
vērtības jau no bernības. Skaistu mūziku un mākslu.
Esmu pateicīga.Tā mēs visi esam auguši.
Audzinām arī Miu tāpat.
Kivičš šodien fb- Vakar ar ģimeni paviesojāmies sev mazliet neierastā, bet tīkamā pasaulē.
Kā tad tur īsti ir. Iet viņi uz tajiem koncertiem vai neiet ?
es savukart ieveroju vina skatienu. Izmisigi mekle, vai ir atpazits.McSara @ 17.02.2025 23:22
Es tik ieveroju bikses. Cik saprotu viņš izīrē slēpes, tad kāpēc nevar izīrēt slēpošanas tērpu? Bikses jau tomēr noder. Jaku jau var uzvilkt tad jebkādu, ka tikai ērti un silti. Atliek iekrist kupenā, ūzas slapjas!
Minelūše @ 18.02.2025 00:10Par kurpēm spilgti zilajām nevaru vien nosmieties?Kā kaut kādai striptīzdejotājai vai prostitūtai. Nu kā var ienākt prātā ko tādu uzvilkt?
neteiktu, ka hihinātaja te baigi tievā, tāda gruntīga lauku sieva, vai arī tas tikai tā izskatās kiviča ķitelī?Neiil @ 18.02.2025 01:14Tā viņas pazode ir drausmīga! Tiešām kā tādai dzērājai! Pati tieva, bet seja kā pankūka?
BugsPony @ 17.02.2025 23:23Ak dies. Stila ikona Liene Britnija Kiviča. Tās šai tagad būs jaunās mīļākās kurpes?
akul12 @ 18.02.2025 09:12Kaut kur iepriekš tēmā pavīdēja, ka viņai artrīts, artrīta ārstēšanai paredzētu medikamentu lietošana varētu izskaidrot piepampušo seju arī bez hroniskas dzeršanas.
LabaDabaDa @ 18.02.2025 09:40
Spice Girls zvana no 2000. gada un prasa savus klučus atpakaļ.
Bet Kivis jau arī slēpo "arkliņā", ceļi kopā, pēdas plati :D
resnis un sponsorē 🤣 hihinātaja taču iet pie māceklēm un uz jauniem produktiem kā izmēģinājuma trusītis, jo ļauj ar savu seju darīt, ko grib, ka tik pa velti 🤣 labrīt, resnis un sponsorē 🤣akul12 @ 18.02.2025 09:52Viņas artrīta stadija nekādi netraucē strādāt balto apkaklīšu darbus, ja vien nav jāiet par sētnieci sniegu šķūrēt un lapas grābt.
Bet ja kivi cīsiņš stāv uz fillerģimjiem ?
Filleri nav lēti, tātad kivis viņus sponsorē ?
akul12 @ 18.02.2025 09:52Viņas artrīta stadija nekādi netraucē strādāt balto apkaklīšu darbus, ja vien nav jāiet par sētnieci sniegu šķūrēt un lapas grābt.
akul12 @ 18.02.2025 09:52Viņas artrīta stadija nekādi netraucē strādāt balto apkaklīšu darbus, ja vien nav jāiet par sētnieci sniegu šķūrēt un lapas grābt.