MarieAntoinette @ 02.01.2025 12:45Konjaks kļuva par čurukrāsas šņabi.:))
McSara @ 02.01.2025 11:55
Vai tas nozīmē arī blondais tonis ir viņas dabīgais?
Kaut ko atceros, ka agrāk lepni klāstīja par konjaka krāsas matiem. ?
Anette5 @ 02.01.2025 13:26Ko viņa var ņemties ar tiem matiem, purina, plucina uz visām pusēm... nu ir mati, kas tur īpašs? It kā nu vienīgai gari,kupli,veselīgi utt (diez kā tur bez filtriem izskatās dzīvē). Varētu domāt ka no zēngalviņas līdz potītēm rekordīsā laikā izauguši, tad būtu ar ko lepoties?. Un tas svētku galds izcils, labi ka viesiem pašiem nelika tos nelaimīgos kartupeļus vārīt, desas cept.
LabaDabaDa @ 02.01.2025 10:57
Viss skaidrs. Liene audzē matus. Un vīru. Tas ir viņas vienīgais darbs. Vīrs jau izaudzināts tik resns, ka kadrā nelien. Platleņķis vajadzīgs. Mati gan joprojām netīri un paplāni.
Un ko var muldēt, ka viņai rakstot vēstules vai sūtot skrīnšotus! Pati vien pa forumu caurām dienām un naktīm dzīvojas.
Ariete @ 02.01.2025 16:55Tikko redzēju bildes no svētkiem ģimenei, kurā mīl labi iedzert. Bet uz galda viss- dažādi salāti, zivtiņa, gaļas.
Tad nāk prātā ļenka, kura noliek ciemiņiem galdā nemizotus kartupeļus. ? Tādu nejēgu es tiešām neesmu redzējusi. Totāla nejēga ne sieviete.
Ariete @ 02.01.2025 16:55Tikko redzēju bildes no svētkiem ģimenei, kurā mīl labi iedzert. Bet uz galda viss- dažādi salāti, zivtiņa, gaļas.
Tad nāk prātā ļenka, kura noliek ciemiņiem galdā nemizotus kartupeļus. ? Tādu nejēgu es tiešām neesmu redzējusi. Totāla nejēga ne sieviete.
Rumblerx @ 02.01.2025 20:22Sievietei ap 50 vienīgais ar ko lepoties ir SAVI mati un vīrs. Jèziņ, jèziņ.
Un viņai tak tie acu plaksti drīz pàri acīm párstiepsies no tàm kilogramīgajiem vèdekļiem. Eh, Ļenka, Ļenka, nekà tev tur zem tiem saviem matiem paurī nav.
Vispàr man šķiet, ka viņai ir kaut kàda vieglas formas garīga atpalicība..
Lulo9 @ 02.01.2025 20:37
Ne jau tāpat vien ārstējās Ģintermuižā. Iespējams kādi bipolārie traucējumi komplektā ar vēl narcisismu vai vesela buķete tur. Tas jau skaidrs, ka šo sievišķi nav pat jāuztver par pilnu.
tie nav viņas īstie mati, vienā storijā friziere mazgāja viņas matus. Tur izcili varēja redzēt, ka mazgā tikai saknes, galvas augšdaļu. Galus pat nemērcēja, protams, jo sintētiskos jau nemazgā, savādāk saveļas. Gan jau ar frizieri sarunājušas, lai klientus piesaistītu, ka murgos it kā dabīgi. Tas cāļa blondais ir tizls + regulāri taukaini 🤮 Ko tu centies apmuļķot 🤦♀️Rumblerx @ 02.01.2025 20:22Sievietei ap 50 vienīgais ar ko lepoties ir SAVI mati un vīrs. Jèziņ, jèziņ.
Un viņai tak tie acu plaksti drīz pàri acīm párstiepsies no tàm kilogramīgajiem vèdekļiem. Eh, Ļenka, Ļenka, nekà tev tur zem tiem saviem matiem paurī nav.
vismaz vienā zina vina ir konsekventa, vinai ir mati un vinai ir vīrs.yay @ 02.01.2025 21:30
andrīts tak tā viņu "šova" laikā ārdijās, ka šļurai esot kāds šizofrēnijas paveids, jo vienu notikumu atstāsta katru reizi citā versijā
Minelūše @ 02.01.2025 21:31
Nākamais levels būs, kad nemizotus un neizvārītus uz galda uzmetīs. Kartoški Lienes gaumē, hihihi.
LabaDabaDa @ 02.01.2025 23:01
Nākamais levels būs mest kartupeļus zem galda. Vai pa taisno tualetes podā. :D
Galu galā, tieši tur viņa ir noskalojusi visu savu dzīvi.
Ģeniāli! jau gara acīm redzu svinības Ļenkastyle- viesi stāv ap podu, lupina kartupeļiem mizas un met podā. Ekoloģiski un vienkārši, to vajadzētu patentēt.LabaDabaDa @ 02.01.2025 23:01
Nākamais levels būs mest kartupeļus zem galda. Vai pa taisno tualetes podā. :D
Galu galā, tieši tur viņa ir noskalojusi visu savu dzīvi.
Esmu Lienes vecumā nu, ja man uzdotu jautājumu ar, ko es lepojos, tad atbilde nebūtu mati. LLaikam jau drīzāk, kas saistībā ar izglītību. Man mati ir veselīgi, lai arī regulāri balinu saknes, ir biezi un ātri aug, bet nu ar to lepoties nekad neiedomātos.Rumblerx @ 02.01.2025 20:22Sievietei ap 50 vienīgais ar ko lepoties ir SAVI mati un vīrs. Jèziņ, jèziņ.
Lauva1994 @ 03.01.2025 12:33Esmu Lienes vecumā nu, ja man uzdotu jautājumu ar, ko es lepojos, tad atbilde nebūtu mati. LLaikam jau drīzāk, kas saistībā ar izglītību. Man mati ir veselīgi, lai arī regulāri balinu saknes, ir biezi un ātri aug, bet nu ar to lepoties nekad neiedomātos.