Tusnelda @ 01.01.2025 13:34
Klients: Cienījamais māksliniek, es jau neceru, ka tik pieprasītam mūziķim būs brīvs Vecgada vakars, bet nolēmu tomēr apjautāties!
Kivičs: āāā...ēee, vispār biju domājis šogad Jauno gadu sagaidīt kopā ar savu Lienīti un meitiņu, nu kā tad es lai tagad svētkos viņas vienas atstāju?
Klients: āāā...ēēē, bet varbūt viņas neatteiktos atbraukt jums līdzi! Meitiņai būs interesanti, mums te arī bērniņi ir, varēs padraudzēties!
Kivičs: Zaķīt, tevi aicina uz ballīti! Ko saki?
Ļenka: hi hi hīīī....
Kivičs Klientam: nu labi, mēs esam ar mieru braukt visi!
yay @ 01.01.2025 12:45
nu bērns gan jau mašīnā ar tiktokaukli gulēja, nekāds brīnums.
Rozāforums @ 01.01.2025 15:53bl* debīlie deģenerāti,tajā storijā ''Laimīgi cilvēki" abi paviāni atšāvuši savas redeles smaida, bet bērns nobijies raud,aizspiedis ausis (iespējams nobijies no salūta vai kāda cita trokšņa...) baac
LilyLady @ 01.01.2025 17:06Paskat, cik pārlaimīgi viepļi tiem, kam "neinteresējot tusiņi". Bērns acīmredzami sabijies, bet tas jau nebūs iemesls slampai pārstāt smaidīt.
Sanāk, ka muzikants uz svešu cilvēku pasākumu atstiepis ne tikai Miu, bet arī Keitiju. Omg.. Kā čigāns ar visu taboru.
Lulo9 @ 01.01.2025 16:57
Vai, kādas šausmas, bērnam troksnis traucē.... Sevi neatceries bērnībā, savus bērnus arī pasarg Dievs nelaid laukā salūtu skatīties? Visi tikai pa aiztaisītiem logiem skatās un izdabā katram bērna vaidam? Nu pagaidi, man liekas svētki ir svētki un salūta skaļums pieder pie lietas. Nav jau tā, ka Tā Mia tur histērijā raud bildē, vispār kur nosalīji, ka viņa tur raud? Neredzu nevienu asaru! Bet tas, ka aizspied ausis ir normāli, manējie arī tā dara, kad izejam laukā skatīties salūtu! Aizspiež ausis, bet ar sajūsmu skatās! ??
Vai, kādas šausmas, bērnam troksnis traucē.... Sevi neatceries bērnībā, savus bērnus arī pasarg Dievs nelaid laukā salūtu skatīties? Visi tikai pa aiztaisītiem logiem skatās un izdabā katram bērna vaidam? Nu pagaidi, man liekas svētki ir svētki un salūta skaļums pieder pie lietas. Nav jau tā, ka Tā Mia tur histērijā raud bildē, vispār kur nosalīji, ka viņa tur raud? Neredzu nevienu asaru! Bet tas, ka aizspied ausis ir normāli, manējie arī tā dara, kad izejam laukā skatīties salūtu! Aizspiež ausis, bet ar sajūsmu skatās! ??
Gan jau imitācija.salvija @ 01.01.2025 17:31Ievērtējāt ikru čupu uz šķīvja? Bez maizes! Skaudiet #richlifestyle, pelēkās pakaļas! ?
madaras meita tur arī izskatās, ka raudRozāforums @ 01.01.2025 15:53bl* debīlie deģenerāti,tajā storijā ''Laimīgi cilvēki" abi paviāni atšāvuši savas redeles smaida, bet bērns nobijies raud,aizspiedis ausis (iespējams nobijies no salūta vai kāda cita trokšņa...) baac
brunettte @ 01.01.2025 19:28rimi 1.19€, mākslīgie ikri ?
Aristokrāti.salvija @ 01.01.2025 21:32
Un kurš vispār ēdot ikrus krauj uz šķīvja kopā ar rosolu? ???
salvija @ 01.01.2025 21:32
Un kurš vispār ēdot ikrus krauj uz šķīvja kopā ar rosolu? ???
salvija @ 01.01.2025 17:31Ievērtējāt ikru čupu uz šķīvja? Bez maizes! Skaudiet #richlifestyle, pelēkās pakaļas! ?