Kirbitis @ 26.12.2024 23:47Cik te daudz pretigu komentaru par bernu!
Zinu te pusi nu jums- bernus sagerbj didrihsonos bet pasas staiga ka plukatas
toties kādi filtri izmantoti! 😂tēta un mammas sejas nu gluzi kā Mias vecuma.Fionna Gallagher @ 27.12.2024 10:38Ak tad svētkos bija ciemos Andra mamma un tētis. Bildes ir facebook. Man interesē kādas bija dāvanas un ko cēla galdā. Neticu, ka Ļenka šmorēja. Kaut kas no Maximas bija vai Andra mammai bija jāatnes, lai vismaz nav rūcošs vēders.
Fionna Gallagher @ 27.12.2024 10:38Ak tad svētkos bija ciemos Andra mamma un tētis. Bildes ir facebook. Man interesē kādas bija dāvanas un ko cēla galdā. Neticu, ka Ļenka šmorēja. Kaut kas no Maximas bija vai Andra mammai bija jāatnes, lai vismaz nav rūcošs vēders.
Fionna Gallagher @ 27.12.2024 10:38Ak tad svētkos bija ciemos Andra mamma un tētis. Bildes ir facebook. Man interesē kādas bija dāvanas un ko cēla galdā. Neticu, ka Ļenka šmorēja. Kaut kas no Maximas bija vai Andra mammai bija jāatnes, lai vismaz nav rūcošs vēders.
Pinko @ 27.12.2024 11:23
Kā ko? Tak desas,kartošku un kāpostus-viss kā reiz lienes gaumē-pa fikso no maximas plauktiem?
SantaC @ 27.12.2024 11:22Mednieku desiņas un nemizoti kartupeļi. ?
Miai kā vienmēr vietas pie galda nav.
Daudzbērnu ģimenēs pat tur bērni ir saģērbti daudz labāk.Bet te nevajag jaukt daudzbērnu ģimeni iekšā,jo viņiem ir viena maza meitiņa par kuru rūpēties un tur bērnu var saģērbt kā lelli.Un nevajag te pļūtīt ka bērns negrib to vai šo vilkt.Storijos var redzēt cik mazā ir laimīga kad kāds ko viņai iedot.Tāpat veikalā,piedāvātu viņai skaistu meiteņu cepurīti,kleitiņu,jaciņu.Cik laimīga būtu un vilktu ar vislielāko prieku.Bet te,māte nejēga un tēvs cirvis.Visa nelaime.Kirbitis @ 26.12.2024 23:51Nu un kas tur sausmigs ka bernam cepure par lielu- vina saja vecuma var vnk iespiteties in citu neko nevilkt, un kas sausmigs ka puiku jaka- puse daudzbernu gimenu bernu ta staiga, piesienaties pilnigi uz lidzenas vietas
lauku bāba @ 27.12.2024 13:33
Kas tas par purva briesmoni?