Tuana @ 30.11.2024 15:12
Mani nepamet sajūta, ka Kivis naudu krāj priekš sevis kaut kur zeķē. Kaut kur, kur Liene netiek klāt. Šeit nereti ir izskanējis, ka viņš saņemot tos 500 EUR par pasākumu. Domājams, ka kaut kāda nauda viņam tomēr ir un kā redzams uz sievu un bērniem netērēsies (ok, uz Keitiju reizi pusgadā drusciņ), bet uz sevi gan nepažēlos.
Rozāforums @ 30.11.2024 16:10
+++, par šo jau kaut kad iepriekš tika runāts, viņš arī nav tik dumjš kā lenķe,kura šķiršanās gadījumā paliks ar pliku dirsu,bet viņam būs vismaz zeķē iekrāts,priekš sevis
Incognito @ 30.11.2024 16:47
200%, ka viņš iekrāj, bet tikai priekš sevis. Viņam būs arī savs jumts virs galvas, ko mantos no memmes. Tāpēc jau viņš neuzskata, ka par kaut ko dzīvē būtu baigi jāiespringst. Savukārt Ļenkai, viss ir drūmās krāsās - nav jau garantēts, ka paliks ar Kivi vai tas pāragri neatmetīs pedāļus
Minelūše @ 30.11.2024 16:37Nu jā, sevi tusnis nekad nekavējas apdāvināt. Man arī šķiet, ka viņam ir iekrājumi, ko Ļenkai neredzēt kā savas ausis.
Par dāvanām runājot, Ļenka vispār ir Kivi kādreiz apsveikusi? Gan jau nē, kur tad bezdarbniecei raut piķi dāvanai. Es justos nožēlojami, ja savam vīram viņa svētkos varētu uzdāvināt tikai IG storiju.
Rozāforums @ 30.11.2024 16:04vismaz bērnam kāds prieciņš ticis,dabūja ar ēzeli pajāt (visticamāk tāpēc ka pelmenim vārda diena tāpēc devās ārā) lenķis gan kā vienmēr var filmēt svešus cilvēkus un siekaloties gar desām un kāpostiem...
Rietumusawle @ 30.11.2024 18:29
Butu labak nopirkusi Miai atbilstosa izmera cepuri.
Rietumusawle @ 30.11.2024 18:29
Butu labak nopirkusi Miai atbilstosa izmera cepuri.
Ir,ir! Spānijā bļodu,pilnu ar rosolu uzdāvināja.😂😂😂Vepris pilnu FB piebļāva cik Lienīte super! Bet kā komentāros viņus izsmēja,tur bija ko lasīt!Minelūše @ 30.11.2024 16:37Nu jā, sevi tusnis nekad nekavējas apdāvināt. Man arī šķiet, ka viņam ir iekrājumi, ko Ļenkai neredzēt kā savas ausis.
Par dāvanām runājot, Ļenka vispār ir Kivi kādreiz apsveikusi? Gan jau nē, kur tad bezdarbniecei raut piķi dāvanai. Es justos nožēlojami, ja savam vīram viņa svētkos varētu uzdāvināt tikai IG storiju.
EllaNoElles @ 30.11.2024 20:04https://www.instagram.com/reel/C3SyShiiUNA/?igsh=cmFmZWM4YzJ6OHhq
Ir ir tā ļenkas cepure Miai galvā
It kā Tu ko zinātu @ 30.11.2024 20:57Liene kādreiz ir atrādījusi sava mīļotā vīrieša dāvanas kādā jubilejā? Es tik puķes, šampi un torti vai lašmaizes tik redzējusi esmu?