Kivis ir norakstīts, kamēr vien būs kopā ar slinko slampu, uzlabojumu izskatā un veselībā nebūs. Motivācija 0. Šī taču slavē šo nepagurdama un mudina dzert to aliņu, jo tad pašai ar kāds Mežezers atlec. Skaidrā Kivis noteikti ir neciešami nīgrs.Sviestaciba @ 29.11.2024 10:28Es arī ar nepacietību gaidu reportāžu no sporta zāles!
MarieAntoinette @ 29.11.2024 13:12Saldumus var ēst, bet tad nav jāmuld. ka tos neēd. Liene savos storijos regulāri liek visu to, ko tipa nekad neēd. Alus glāze pusdienās, kaut gan alerģija no alkohola, milzu panna priekšā, kaut gan ēdot kā putniņš, sierakūka, kaut gab saldumus neēdot vispār etcetera.
Tējnīca @ 29.11.2024 13:15
Es ne par to, bet par to, ka viņi ar tādu pompu visiem paziņo, ka pēdējais eklērs, vairs nekādu saldumu, jo… jo sportos? Bet kad nesporto tad var rīt eklērus, tikai kad sāk sportu, tad vairs nevar? To, ka tā ir tukša muldēšana jau es saprotu, tikai nesaprotu kāda tur ir tā loģika viņu pašu galvās.
EsPati @ 29.11.2024 10:56Es nesaprotu vienu. Kāda vella pēc šitie divi uzaicināti uz sporta zāles atklāšanu?Kurš no viņiem ir tas sporta guru?Ok, saprotu liene izbijusi sportiste lēkāt no vienas gultas uz otru. Tas paņem savu spēku un nedaudz trenē peteni. Bet ko kivis?Tas, ka viņš ir resns, tas nenozīmē, ka tā ir muskuļu masa tur apakšā. Mīļie, gymlatvia, tie ir tauki tur, nejau muskuļi. Būsiet kaut ko sajaukuši!? Un kivis vēl nostājies tādā pozā it kā būtu baigais muskuļkalns ? bet realitātē vienkārši viens liels tauku kalns ? Drausmas. Un tas sarkanais, piepampušais ģīmis Rāviņa video. Dievs žēlīgais, takā origo bomzis. ?
gan jau Liene pati savāca, kā visus pārpalikumus no Madaras - gan bērnu ratus, gan sivēnu melnajā ķitelī, gan ex druškukuranavliene @ 29.11.2024 15:51Bet kādā sakarā Dālija ieriktējās par draudzeni planckai,es līdz šai dienai neesmu sapratusi.Viņām tak nekā kopīga nav.
amoreamore @ 29.11.2024 16:40Ak Dievs meitenes, kad liekas, ka zemāk nav kur krist, tad atnāk resnais pautusiers un pierāda pretējo.
Vienkārši palasiet komentārus zem šī posta
https://x.com/borovkovs/status/1862119149608063036?s=46
amoreamore @ 29.11.2024 16:40Ak Dievs meitenes, kad liekas, ka zemāk nav kur krist, tad atnāk resnais pautusiers un pierāda pretējo.
Vienkārši palasiet komentārus zem šī posta
https://x.com/borovkovs/status/1862119149608063036?s=46
Kā nav kopīga? Abām viena špricētāja un dikti patīk spoguļoties.saruna starp viņām varētu būt- Wow! Mana mīļā sirsniņa! Kolosāli,ne? Superīgas mēs kopā.kuranavliene @ 29.11.2024 15:51Bet kādā sakarā Dālija ieriktējās par draudzeni planckai,es līdz šai dienai neesmu sapratusi.Viņām tak nekā kopīga nav.
bija baumas ka dālija kantējās klāt sniedzānam un tāpēc draudzība pārtrūka. Un mauka jau savāc visu ko madara met ārā. dālija iespējams tusē ar mauku dēļ atriebības vai kā tākuranavliene @ 29.11.2024 15:51Bet kādā sakarā Dālija ieriktējās par draudzeni planckai,es līdz šai dienai neesmu sapratusi.Viņām tak nekā kopīga nav.
Jā,tas tā varētu būt! Bet tas tikai pozitīvi,lielie atkritumi paši sevi iznes no Madaras dzīves.qwe @ 29.11.2024 17:05bija baumas ka dālija kantējās klāt sniedzānam un tāpēc draudzība pārtrūka. Un mauka jau savāc visu ko madara met ārā. dālija iespējams tusē ar mauku dēļ atriebības vai kā tā
LilyLady @ 29.11.2024 11:02Neko lētāku par Kiviču tas Rāviņš acīmredzot neatrada.