tiesam skumjakais celojums, ko esmu redzejusi. Piedevam, lai saka, ko velas, lenkuce ir piemavusies, tapat izskatas, ka saruna ar zeltinu. Neapskauzu bernus. Tik loti liela milestiba. Tiesi tik pretigi.Nav_vispar @ 26.05.2023 14:55Turklāt tie bērni visu dienu sēž bez ēdiena. Sanāk ēd tikai ēdienreizēs? Bet bērniem tak (un ne tikai bērniem) tak prasās kaut ko uzkost arī pa starpai.
Chempions Rafaels @ 26.05.2023 14:00Akd lezbes, kā es smejos par pēdejo storiju. Kill me. Pusdienas iesot tikai meitenes jo ruksis apslimis esot , pilnigi gripa ????gan jau gandriz atmetis kātus mirst no pohas numurā. Pati kko censhas neveikli melot. Kursh vel tic vinu slimibam? Gan jau abi sadzeras, sadirsas. Keitijai izskatās "loti jautri".
elfa* @ 26.05.2023 14:39
Mia vēl maza un iespējams pat nesaprot. Vnk klīst bērns, kā klīda LV apkārt un viņai neviens baigi uzmanību nepievērš. Bet Keitija iespējams, tiešām gaidīja papuča sasolīto sapņu ceļojumu un izklaides, bet saņēma... nu, mēs jau visi redzam, ko saņēma.
Bet es piekrītu, ka šausmīgi bēdīgs ceļojums(nav nekāda sakara ar tā cenu). Bezjēdzīgs. Visas dienas vienādas. Pat viesnīcas ietvaros nav pameklētas kādas citas lokācijas, nemaz nerunājot par to, ka varētu kaut kur doties ārpusē, kaut ko redzēt utt.
Katzenfamilie @ 26.05.2023 15:00
Es ari riktigi nosmejo - tetis ir apslimis, pilnigi ta ka gripa!???Tad beidzot sagaidijam saaukstesanos!???Es jau gaidiju, ka pirma bus Liene, kura ir saaukstejusies, bet ne - papinjs?
EsPati @ 26.05.2023 14:02Andža slims. Protams, kā gan citādi. Loģiski, ka slims. Jāizguļ tā paģira tak ir vienreiz ? Bet no sirds žēl bērnus. Būtu ļaunā pamāte piecēlusi savu pakaļu un kaut aizgājusi kur izstaigāties ar meitenēm. Domāju, ka tur ir teritorija kur staigāt un redzēt ko vairāk kā “privāto baseinu” un numuriņu. Keitija izskatās tik nogarlaikojusies, ka jāsēž tik telefonā. Mia kaut ko tur mīcas pa to krēslu aiz garlaicības, bet plekstei viss čill. Uzvelk metināmās brilles un guļ. Neies tak savu dirsu kustināt, gan jau jūtas tikpat slima cik kiva. Ai, drausmas…
sidzha @ 26.05.2023 15:01Mia ļoti satrūkās, kad apgāza glāzes. Arvien vairāk sliecos, ka no ļenkas tomēr ir vardarbība pret Miu. ?
labāk lai nekur arī neiet viņa ar bērniem, tāda amēba trīs palmās apmaldisies viens un diviKatzenfamilie @ 26.05.2023 15:05
Es domaju, ka Plekstenieks ir tik nepatstavigs un atkarigs no citiem, ka vinja nemaz nezin, uz kuru pusi tur iet, iznemot baru un restoranu, vinjai nu noteikti nepiemit nekadas organizatora un planotaja spejas.
Nav_vispar @ 26.05.2023 14:56
Man tādi cilvēki šķiet ārkārtīgi aprobežoti. Kā var negribēt paceļot pa vietu, kur Tu esi atbraucis.
jā, bet zin kā ar to bērnu jau neviens nekad nerunā un viņš vnm savā nodabā klīst un tad pēkšņi grabaža spalgi ieķērcas Miaaaa, nu tur jau tiešām bērns var sabītiesBerry5 @ 26.05.2023 15:06
Liene kad vakar pasauca viņu pie baseina, tad arī saravās. Nu nez.. man bērni tā neraustās kad viņus pasaucu.
Cocococonut @ 26.05.2023 14:57Nu bāc, cik nožēlojami? Man ļoti, ļoti skauž šis eksotiskais ceļojums.
EsPati @ 26.05.2023 14:28Vot Dzenītei bērni ir sapņu ceļojumā. Redzu trubas fonā, ir kur izstaigāties, Delfinārijā šodien, kaut kādi vēl zvēri. Un tas viss ar zīdaini. Bàc, nu te redzam prioritātes - kam bērni, kam pielakties.
Pikachio @ 26.05.2023 14:35Man tikai šķita vai Mia pēdējā storijā ar kāju glāzi pagrūda?
Keitija pat Lienes virzienā vispār neskatās un tā nelaimīgā seja.
Stalkere Jr. @ 26.05.2023 15:10
Papucis tak savā slavenajā video teica, ka Keitiju sagaida akvaparks…Vai ir jau bijis?
kivis jau pats arī zobus netīra, kādi viņam dzelteni apdrupuši ar ēdiena gabaliem vienmēr zobu starpās, tur uz tādiem sīkumiem neiespringst.Knabsab @ 26.05.2023 15:14Tagad jau akvaparks jau nespīd, ka tētuks ir slims. Tad ir attaisnojums ?
Miai zobi drausmīgi, nodrupuši un ar aplikumu. Četru bērnu māte nerubī par bērna šodien parūpēties... bet ok, taču arī pamperis vēl ir un maisījums jādzer...