KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 531
Reģ: 02.03.2023
Kad Graudiņu izmeta no mājas, tad viņa storijā teica,ka gaida video un nesaprot kā tas video esot ticis tālāk kaut kur. Un ,kaimiņi esot iesaistīti.
Pēc tam jau stāsta, ka saimnieks esot redzējis Ģimene burkā epizodi ar sunīti virtuvē.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Tāda pati diagnoze kā Lienītei-stāsta kaut ko,tad amnēzija un visi ļaunie cilvēki ir pret viņu.
Un meitas sēž mājmācībā,jo viņai vajag,lai vienmēr ir kāds,kas pieskatītu brāli. Tas,ka meitenes ir pusaudzes un viņām vajag sabiedrību,draugus,hobijus, tas vienalga. Ir tak nedēļas nogales tusiņi ar kivičveidīgajiem.👍
27.04.2023 09:26 |

Reitings 6551
Reģ: 04.12.2022
Bjork @ 27.04.2023 09:16
šodien pierādījās, ka Graudiņa galošu pārīts ar ļenku. Lasīt komentārus un ķidāt komentētāju. Bravo, Līga! Laikam jau tomēr ar pašapziņu tur īsti nav kārtīgi kā slimajai ļenkai.
Noteikti, ka šeit arī Līga izlasa par sevi visus komentārus.

Neaizstāvu Graudiņu un birsti ne tik, bet cik slimi ir vnk tā randomā rakstīt nepazīstamam cilvēkam vēstuli ar apvainojumiem? Viens ir te ienākt un kolektīvi pasmieties vai pašausmināties, bet rakstīt vēstuli? Ar viedokli, kuru neviens nav lūdzis, nu tieši kapēc? Skaidrs, ka tur cilvēkam nav sava dzīve un nabags tik personīgi ir paņēmis Graudiņas izgājienus, ka uzskata par savu pienākumu pamācīt. Lūk, tas ir slimi.
27.04.2023 09:33 |

Reitings 290
Reģ: 06.08.2021
Pikachio @ 27.04.2023 09:26
Kad Graudiņu izmeta no mājas, tad viņa storijā teica,ka gaida video un nesaprot kā tas video esot ticis tālāk kaut kur. Un ,kaimiņi esot iesaistīti.
Pēc tam jau stāsta, ka saimnieks esot redzējis Ģimene burkā epizodi ar sunīti virtuvē.?‍♀️?‍♀️?‍♀️
Tāda pati diagnoze kā Lienītei-stāsta kaut ko,tad amnēzija un visi ļaunie cilvēki ir pret viņu.
Un meitas sēž mājmācībā,jo viņai vajag,lai vienmēr ir kāds,kas pieskatītu brāli. Tas,ka meitenes ir pusaudzes un viņām vajag sabiedrību,draugus,hobijus, tas vienalga. Ir tak nedēļas nogales tusiņi ar kivičveidīgajiem.?

Jā, es ar gaidīju, ka burkā pastāstīs ko vairāk, jo solīja, ka raidījumā būs. Tieši Tavs pieminētais video, teica par sarakstēm, par pritonu utt, a beigās tikai par suni.
27.04.2023 10:04 |

Reitings 8614
Reģ: 13.04.2022
Palasīju Kirpiča FB ierakstus un komentārus... kā nav kauna būt tādam zābakam?
Jēkabpilī nogalina sievieti, un viņš vienalga "piešuj" savu Jāņa gaisenes lietu.
Dalbajobs.
27.04.2023 10:11 |

Reitings 2160
Reģ: 30.12.2022
amoreamore @ 27.04.2023 10:11
Jēkabpilī nogalina sievieti, un viņš vienalga "piešuj" savu Jāņa gaisenes lietu.
Dalbajobs.

Brīnums, kā nepieminēja SARKANĀS MAPES
27.04.2023 10:16 |

Reitings 8614
Piekrītu, vardarbībai nav dzimuma, bet man šķiet, ka jebkāda veida vardarbību attaisno tikai paši tirāni...kāds ir kivis10. Mēsls, goda vārds.
https://failiem.lv/u/8zg88u3ev
27.04.2023 10:30 |

Reitings 580
Reģ: 02.02.2023
Pikachio @ 27.04.2023 09:26
Pēc tam jau stāsta, ka saimnieks esot redzējis Ģimene burkā epizodi ar sunīti virtuvē.?‍♀️?‍♀️?‍♀️
Un meitas sēž mājmācībā,jo viņai vajag,lai vienmēr ir kāds,kas pieskatītu brāli. Tas,ka meitenes ir pusaudzes un viņām vajag sabiedrību,draugus,hobijus, tas vienalga. Ir tak nedēļas nogales tusiņi ar kivičveidīgajiem.?

Jā, tā bija.
Vēl teica, ka tajā video varot atpazīt, kurš filmējis. Un būšot raidījumā.
Bet nu jāņem vērā, ka to burku skatās daudz cilvēku, kam nav instagrams. Lidz ar to, protams, ka oficiālo versiju varēja pamainīt.
Nu runājot par to politiķes ķidāšanu, jāsaka, ka tā politiķe šoreiz ir pati vainīga. Nu sorry. Ja Tu pārstāvi politisku partiju, tad nevar gluži pa internetu pļūtīt. Tas ir tas pats, kad PR speciāliste Liene nod... citus mūziķus. Bik ir jārubī, ko Tu liec un saki publiskā telpā. Pat tad ja tas ir privāts konts.
Es vispār esmu pret tādu savas privātās dzīves izlikšanu vispārējai apskatei. Ja to dara, ir jārēķinas, ka lies virsū sūdus. Ir forši, ja tie ikdienas story ir ar humora piedevu, bet nu rādīt visai Latvijai, kā tu krūtis palielini, vai to, kā tu risini attiecības ar bijušiem. Kaut kādai robežai ir jābīt.
Vēl - es īstenībā pirmo reizi redzu cilvēku, kurš ir tik ļoti iemīlējies sevī (par Lieni). Man vispār šķiet dīvaini, ka tu filmē spogulī un ne reizi neuzmet acis uz spoguli, paskatoties uz cilvēku, kurš vēro video. Sanāk, ka nevis tu citiem rādi, cik esi smuka, bet citiem rādi, kā tu jūsmo par sevi, kāda būsi video.
27.04.2023 10:35 |

Patīk
Reitings 61547
Reģ: 20.07.2021
amoreamore @ 27.04.2023 10:30
Piekrītu, vardarbībai nav dzimuma, bet man šķiet, ka jebkāda veida vardarbību attaisno tikai paši tirāni...kāds ir kivis10. Mēsls, goda vārds.

Sieviešu sitējs teftelis Kivičs kārtējo reizi stāsta, ka: "sievietes, kuras provocē, ir vardarbīgas, ļaunas un toksiskas"(c). Pirms kārtējā "mega koncerta" taču vajag izpļūtīties, lai sev pievērstu uzmanību. Acīmredzot piesekošana Z-Scars lapai nenotiek tik aktīvi, kā treknulim gribētos.
27.04.2023 10:39 |

Reitings 6322
Reģ: 01.04.2023
Tusnelda @ 27.04.2023 10:39

Sieviešu sitējs teftelis Kivičs kārtējo reizi stāsta, ka: "sievietes, kuras provocē, ir vardarbīgas, ļaunas un toksiskas"(c). Pirms kārtējā "mega koncerta" taču vajag izpļūtīties, lai sev pievērstu uzmanību. Acīmredzot piesekošana Z-Scars lapai nenotiek tik aktīvi, kā treknulim gribētos.

Jap jap, nabaga Kivi visas sievas “provocē” - viena toksiska, viena kurlmēma, viena uzprasās, viena stulba, vēl viskautkas. Kivis pats apzināti nez kāpēc tādas izvēlas. Redz, Madara to nepieļāva, un pat mammucis un tagadējā kaza piebalsoja apjukušajam Kivītim, cik viņa slikta bijusi. Ko Kivis no tā iemācījās? Neko, atrada nākamo klapējamo, pakļaujamo materiālu.
27.04.2023 10:51 |

10 gadiPatīk
Reitings 4661
Reģ: 31.10.2010
Dalbajobs.

No vienas puses es esmu šausmās, bet no otras arī nejūtos pārsteigta. Kivičs daudzreiz ir nodemonstrējis, ka viņaprāt, tas ir normāli, ja vīrietis ir vardarbīgs pret sievieti, jo sievietes arī esot varmākas. Tas jau nekas, ka vīrietis parasti ir fiziski spēcīgāks un var nodarīt pāri vairāk nekā sieviete.
Un, protams, ņemās ar Jāņa ieroci. Madara paskaidroja, ka gāzes pistoli ne bērns, ne kāds cits nevarēja izmantot, jo tai nebija galvenās detaļas un ierocim tikai pilnā komplektācijā jāstāv seifā. Kivičiem tik raksturīgi pateikt A, bet nepateikt B.
Viņaprāt, ir iespējams kādu izprovocēt tik tālu, ka nabaga vīrietis ir spiests sievieti provocētāju nogalināt. Tāpēc es pavisam nopietni uzskatu, ka visas sievietes, kuras tika no Kiviča vaļā, iespējams, ir izglābušas sev dzīvību. To jau ar Ļenku esam novērojuši, ka dusmās viņš ir ļoti agresīvs un neprognozējams. Es patiešām domāju, ka viņš varētu arī nosist un tad bēdīgi šļupstēt "bet viņa mani izprovocēja!"
27.04.2023 10:54 |

Reitings 6322
Reģ: 01.04.2023
amoreamore @ 27.04.2023 10:30

Vispār nesaprotu, kā normālā sabiedrībā pēc šādiem “mākslinieka” izteikumiem var nebūt pilnīgs boikots uz viņu. Nekur neaicināt, atcelt plānotos ūķu koncertus utt.
Nu, kas ir ar tiem cilvēkiem, pat kaut cik cienījamiem? Kratās visādas Kukuranes, Porsche valdes priekšsēdētājas, kaut cik zināmu ofisu kooperatīvi un tamlīdzīgi Kivja spēlētajās ballītēs, TV aicina vadīt raidījumus, pilsētas svētki uzstāties utt., un viss lieliski!?
27.04.2023 10:55 |

Reitings 580
Reģ: 02.02.2023
Dalbajobs.

Intervijā ar Džili beigās sevi salīdzināja ar Zelenski un Madaru ar Putinu.
Čalim galīgi nav perspektīvas skatījumā.
Nē nu es ar būtu dusmīga, ja manējie atrastu ieroci, kaut nepilnā komplektācijā. Bet nu uzsūtīt policiju. Var tak piezvanīt un dusmīgā balsī pateikt, ka šādi gadījumi nedrīkst atkārtoties.
Bet nē, Kivim jāsauc policija, jāsūta bāriņtiesa, pa internetu jāizvazā.
Un vēl tagad viņš to sūdu pakustina.
27.04.2023 11:07 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
O! Sen Kirpičam nebija bijusi iespēja atkal piesaukt pagātnes lietas. Tagad var izmantot traģēdiju un atkal visu pavērst uz sevi. Idiots.
27.04.2023 11:14 |

10 gadiPatīk
Reitings 4684
Reģ: 03.11.2012
Kurpīte @ 27.04.2023 09:33

Neaizstāvu Graudiņu un birsti ne tik, bet cik slimi ir vnk tā randomā rakstīt nepazīstamam cilvēkam vēstuli ar apvainojumiem? Viens ir te ienākt un kolektīvi pasmieties vai pašausmināties, bet rakstīt vēstuli? Ar viedokli, kuru neviens nav lūdzis, nu tieši kapēc? Skaidrs, ka tur cilvēkam nav sava dzīve un nabags tik personīgi ir paņēmis Graudiņas izgājienus, ka uzskata par savu pienākumu pamācīt. Lūk, tas ir slimi.

Piekrītu, nav tas normāli bāzties virsū ar savu viedokli, kuru pat neprasa. Tieši tāpat bija ar to sievieti, kura uzrakstīja Vucenai par māju. Arī nav normāli tā vienkārši randomā rakstīt un ka tik kaut ko uzpļūtīt.
Dzirdot par tādiem gadījumiem, man vienmēr rodās jautājums, kas tam cilvēkam uzlabosies dzīvē, ja viņš uzrakstīs tādu vēstuli, tieši nekas, jēga no tādāl vēstulēm?
Beigu beigās, tās, kuras raksta tādas vēstules, pašas paliek muļķu lomā, ne to vēstuļu saņēmēji.
27.04.2023 11:19 |

Patīk
Reitings 5041
Reģ: 17.04.2020
Kurpīte @ 27.04.2023 09:33

pārlasi vēlreiz, es minēju komentētāju ne vēstuļu rakstītāju. Nebūtu viņa politiķe, bet skolotāja, tad būtu bļauts, ka skolotāja tāda un šitāda 😄
27.04.2023 11:26 |

Reitings 8614
Bjork @ 27.04.2023 11:26
pārlasi vēlreiz, es minēju komentētāju ne vēstuļu rakstītāju. Nebūtu viņa politiķe, bet skolotāja, tad būtu bļauts, ka skolotāja tāda un šitāda ?

Ahahahhha, viņa ir arī skolotāja :D
https://www.lsm.lv/velesanas2021/novads/dobeles-novads/partiju-saraksts/jauna-konservativa-partija/16649-ingmara-elferte
Ja nopietni, nu kāda viņa politiķe, vienreiz kandidējusi vēlēšanās no partijas, kas Saeimā netika. Daudzi cilvēki ir partijās, bet tas nepadara viņus par politiķiem. Es saprotu, ja kaut kādā Anda Čakša vai Kariņš būtu to komentējis :D
27.04.2023 11:33 |

Reitings 531
Reģ: 02.03.2023
Kivim klasiskais sievu sitēja teksts-sievietes provocē,uzprasās pašas🤦‍♀️
Es nesaku,ka tā arī reāli nav, ir visādas dāmas. Bet tādā situācijā normāls vīrietis pagriežas un iet prom nevis krāmē tā, ka 7 šuves galvai jāliek.
27.04.2023 11:35 |

Patīk
Reitings 5041
Reģ: 17.04.2020
amoreamore @ 27.04.2023 11:33

Ahahahhha, viņa ir arī skolotāja :D
https://www.lsm.lv/velesanas2021/novads/dobeles-novads/partiju-saraksts/jauna-konservativa-partija/16649-ingmara-elferte
Ja nopietni, nu kāda viņa politiķe, vienreiz kandidējusi vēlēšanās no partijas, kas Saeimā netika. Daudzi cilvēki ir partijās, bet tas nepadara viņus par politiķiem. Es saprotu, ja kaut kādā Anda Čakša vai Kariņš būtu to komentējis :D
nu tak, domāju, ka te pat ir dažas skolotājas. Gobzems, Jeremejevs u.c. brīnumi komentē FB. Šī pat tikai uzrakstījusi nogribējusies sieviete 🤣🤣🤣 neviena lamuvārda 🤣
Kā arī neuzskatu, ka vēstuļu rakstītājas ir ļoti sliktākas par mani, jo es rakstu tikai dievietē. Kamēr manis sacīto var izlasīt visi, tad vēstuļu rakstītājas raktīto tikai adresāts.
27.04.2023 11:47 |

Reitings 5041
Reģ: 26.04.2023

Reitings 2109
Reģ: 09.12.2021
Tērvetniece @ 27.04.2023 11:49
https://1188.lv/zinas/liene-kivica-minisvarcinos-trene-tvirtu-dupsi/15187
Nopietni... ???

Gan jau samaksāja, lai uzraksta. Hahāa. 😀
27.04.2023 12:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits