yay @ 26.04.2023 19:07
Citādā gadījumā es teiktu, ka tas ir drausmīgi...bet Ļenkai tiešām nekad nekas nesanāk ???
es pat nevaru iedomāties nevienu lietu (pozitīvu) par kuru varētu teikt, ka Vo Ļenka malacis!
vivii @ 26.04.2023 23:52
Es gan neticu, ka Graudiņi nebaro, bet tā pudele, viennozīmīgi ir bērna ikdienas sastāvdaļa, tāpēc visur redzama, jo viņa vienkārši nevar bez viņas.
Tāpat kā ir bērni, kuri nespēj atteikties no knupja līdz 4 gadu vecumam. Mana bērna grupiņā, ir daudz tādu bērnu, kuri skraida apkārt ar iekārtu knupi ķēdītē.
vivii @ 26.04.2023 23:52
Es gan neticu, ka Graudiņi nebaro, bet tā pudele, viennozīmīgi ir bērna ikdienas sastāvdaļa, tāpēc visur redzama, jo viņa vienkārši nevar bez viņas.
Tāpat kā ir bērni, kuri nespēj atteikties no knupja līdz 4 gadu vecumam. Mana bērna grupiņā, ir daudz tādu bērnu, kuri skraida apkārt ar iekārtu knupi ķēdītē.
jā! Viņai padodas sapist dzīvi visiem,kas atrodas viņai apkārt. Tas viņai padodas uz visiem 200🤣sakuraszarins @ 27.04.2023 00:22Ļenka, tāda: "man nepaodās teniss."
A, kas tev vispār padodas ???
Vai tu vari nosaukt, vismaz vienu lietu lietu?
tā ir, ja bērns nezin kas tas tāds ir pa edienu, viņš nemaz uz to pusi neskatīsies un neprovēs. Iespējams,pat ja viņa apēd ko normālu,pēc tam sāp vēders, jo nav pieradis pie tādas pārtikas.VissIrSlikti @ 27.04.2023 06:45Nešaubos, ka dienās, kad Mia dzīvojas pie Graudiņiem, Līga piedāvā mazajam mauglītim normālu ēdienu, taču tā kā viņa nezina, kas tas ir, diez vai Līgai ir vēlme, laiks un gribēšana noņemties ar bērna "pārmācīšanu". Un pat ja viņa ir novērojusi, ka Mia ir kādas problēmas un to teikusi Lienei, pasaulslavenajai dzeguzei jau tas viss noteikti paskrēja gar ausīm nesadzirdēts, jo kuram gan rūpa paša bērna attīstība un veselība.
qwe @ 27.04.2023 07:10tā ir, ja bērns nezin kas tas tāds ir pa edienu, viņš nemaz uz to pusi neskatīsies un neprovēs. Iespējams,pat ja viņa apēd ko normālu,pēc tam sāp vēders, jo nav pieradis pie tādas pārtikas.
Redzēsim cik ilgi bērns tiks barots ar pudeli un pēc dažiem gadiem oj kā problēmas būs redzamas. Atceros skatījos reiz raidījumu par bērniem maugļiem, kur viens puisis pirmo reizi ieraudzīja apelsīnu un ēda ar visu mizu. Mia uz to pusi arī velk, ne viņa zin, kas ir dakša,kas karote, kas zupu ēst, kas ir auglīši.
VissIrSlikti @ 27.04.2023 06:45Nešaubos, ka dienās, kad Mia dzīvojas pie Graudiņiem, Līga piedāvā mazajam mauglītim normālu ēdienu, taču tā kā viņa nezina, kas tas ir, diez vai Līgai ir vēlme, laiks un gribēšana noņemties ar bērna "pārmācīšanu". Un pat ja viņa ir novērojusi, ka Mia ir kādas problēmas un to teikusi Lienei, pasaulslavenajai dzeguzei jau tas viss noteikti paskrēja gar ausīm nesadzirdēts, jo kuram gan rūpa paša bērna attīstība un veselība.
šodien pierādījās, ka Graudiņa galošu pārīts ar ļenku. Lasīt komentārus un ķidāt komentētāju. Bravo, Līga! Laikam jau tomēr ar pašapziņu tur īsti nav kārtīgi kā slimajai ļenkai.Pikachio @ 27.04.2023 08:43
Nedomāju, ka Graudiņa kaut ko ir teikusi vai pat uzskatījusi, ka Miai ir problēmas. Viņai tak bija normāli tas,ka Kivičs viņas dēlu kailu nofilmē un ieliek soctīklos. Tāpat visi tie dzerstiņi ir normāli un forša atpūta.
Kā arī viņa vīram iedvesa domu,ka viņa vecākais dēls tak neesot līdzīgs tēvam. Un tagad DNS testu vajag.
Lienei ar Graudiņu ir vienāds smadzeņu līmenis,tāpēc arī viss ok. Atšķirība ir tā ,ka viena māk taisīt ēst,otra to mākslu nav apguvusi.
Pikachio @ 27.04.2023 08:43
Nedomāju, ka Graudiņa kaut ko ir teikusi vai pat uzskatījusi, ka Miai ir problēmas. Viņai tak bija normāli tas,ka Kivičs viņas dēlu kailu nofilmē un ieliek soctīklos. Tāpat visi tie dzerstiņi ir normāli un forša atpūta.
Kā arī viņa vīram iedvesa domu,ka viņa vecākais dēls tak neesot līdzīgs tēvam. Un tagad DNS testu vajag.
Lienei ar Graudiņu ir vienāds smadzeņu līmenis,tāpēc arī viss ok. Atšķirība ir tā ,ka viena māk taisīt ēst,otra to mākslu nav apguvusi.