Undiya @ 26.04.2023 20:32_Atkal formā_ uzlikusi skropstu filtriņu un glauda matus ?
No Bermudu divstūra nevar,jo pats bļāva ka viņi nav patiesi un ir meļi.Jo kā tā var,lēkāt pa skatuvi un baurot kaut kādas glupības bez sakara un pēc tam kāpt atkal un dziedāt par mīlestību(Musiqq),nē nē nē patiesais Kivis to nevar atļauties.Incognito @ 26.04.2023 22:03
Vai ne, būtu labāk iedvesmojies no citiem mūziķiem, kas nodibina kādu “piedūriena” grupu kā Bermudu divstūris vai Bujāni, kas būtu kā malks svaiga gaisa un varbūt pat cilvēki pavilktos. Duets “Kiva Riva” kopā ar Markusu ?
Incognito @ 26.04.2023 22:03
Vai ne, būtu labāk iedvesmojies no citiem mūziķiem, kas nodibina kādu “piedūriena” grupu kā Bermudu divstūris vai Bujāni, kas būtu kā malks svaiga gaisa un varbūt pat cilvēki pavilktos. Duets “Kiva Riva” kopā ar Markusu ?
Stalkere Jr. @ 26.04.2023 20:54Leģendārajai supergrupai FB jau 16 sekotāji! ?
Question @ 26.04.2023 22:17Kas Jums ir pret Atkal_formā?
kā viņai var būt kaut kas kārtībā, kad māte grūtniecības laikā dropēja, 3 gados sūc tikai knupjpudeli, staipa apkārt pa nakts tusiņiem, ar bērnu nedarbojas, viss ko viņš ir dzirdējis ir hii hiiii kukuuu...Naomi* @ 26.04.2023 22:49Noskatījos “Ģimene burkā”, kur Graudiņi pieskata Miju, viņai tiešām viss ir kārtībā ar mentālo veselību? ?
Es atvainojos, ka tā saku par mazu bērniņu, bet viņa izskatās pēc maza mežonēna ar garīga rakstura problēmām.
Naomi* @ 26.04.2023 22:49Noskatījos “Ģimene burkā”, kur Graudiņi pieskata Miju, viņai tiešām viss ir kārtībā ar mentālo veselību? ?
Es atvainojos, ka tā saku par mazu bērniņu, bet viņa izskatās pēc maza mežonēna ar garīga rakstura problēmām.
jā, mēs fanojam, kā viņa apņirdz švabru 😎Berry5 @ 26.04.2023 22:31
Goda vārds, nekas. Superīgs konts. She made my day! Humoriņš manā stilā. ?
Naomi* @ 26.04.2023 22:49Noskatījos “Ģimene burkā”, kur Graudiņi pieskata Miju, viņai tiešām viss ir kārtībā ar mentālo veselību? ?
LilyLady @ 26.04.2023 23:04Es nevaru beigt zviegt par to [email protected] ? Grupas oficiālais epasts.?
Darbā personāldaļa šad tad iespurdz par katastrofālām epasta adresēm tiem, kas piesakās visai augsta līmeņa vakancēm: serij25@.., princessleila@.., beha254@.., kikiiiii@.., garais84@... Bet nu jau reti, agrāk krietni vairāk bija tādu. Tagad cilvēki lielākoties tomēr piedomā pie šī.
Pikachio @ 26.04.2023 23:16Cerība,ka Graudiņa Miu pabaros normāli, šodien nomira?♀️ Visā godībā stāv maisījuma pudele,bet bērns maizes šķēli vicina pa gaisu nevis ēd. Un var redzēt, ka viņa nemaz nesaprot, kas tā maize vispār ir.
Un mati bērnam ļoooooti maz,un daudzviet iztrūkst.
Naomi* @ 26.04.2023 22:50Un vēl, ko es ievēroju- tajā Graudiņā kaut kas ir… ?
Man vispār nepatīk vecāki vīrieši… bet nu… kaut kas viņā ir šarmants ?
Pikachio @ 26.04.2023 23:16Cerība,ka Graudiņa Miu pabaros normāli, šodien nomira?♀️ Visā godībā stāv maisījuma pudele,bet bērns maizes šķēli vicina pa gaisu nevis ēd. Un var redzēt, ka viņa nemaz nesaprot, kas tā maize vispār ir.
Un mati bērnam ļoooooti maz,un daudzviet iztrūkst.
Liizha1 @ 26.04.2023 12:09Tas viņas sevis apraksts, manuprāt, reāli liecina par kkādām mentālām novirzēm - pilna Tvaiķene ir ar šitiem Napaleoniem, Dieviņiem utt.