Minelūše @ 25.04.2023 15:11Kiviča kungs žēlsirdīgi atmetis kādu eiriku jaunām tupelēm?
Kā jums plekstes jaunās kurpes??? Cinderella? Būs ko tajā viesistabas plauktā likt.
Vāja viņa sajutīsies, kad viņas pēdau lielo pirkstu kauliņus šitās spiedīs + svīdīs kājas tā, ka mitrums kondensēsies un to varēs redzēt
Katzenfamilie @ 25.04.2023 16:45
Kurpes atbilst Lienes butibai - ka dotos uz kadu lauku diskoteku. Es savukart ar nepacietibu gaidu storiju par Miai nopirktajam pavasara un vasaras kurpitem.
TikiTaki @ 25.04.2023 17:26Cik ētiski un profesionāli ir grupas menedžerei nolikt citu mūziķi, jo viņa viņu nezin un laikam Latvijā visi klausās visu pēc kārtas.
Vai arī viss, kas ir pateikts, neskaitās ar mirkli, kad IG pielika PR birku.
Labs PR - kas tas par mūziķi, ja es viņu nezinu.
Ar šādu PR menedžeri dziļās auzās būs.
Man gan tās kurpes liekas tāds omīšu variants. Katrā ziņā galīgi neiederas pie tām biksēm un jakas. No ļoti nestilīgi saģērbusies. Teikšu tā, šodien nācās iziet pa mazpilsētas gājēju ielu, bet tik neinteresanti pat pie mums laukos neģērbjas. Tie mati arī izskatā bēdīgi. Par tām kurpēm, ko nopirkusi, vispār bez vārdiem. Kā, kaut ko tik lētu var nopirkt?Katzenfamilie @ 25.04.2023 17:21Un atkal 43 gadiigaa kardinataja gartejo reizi grozas spogula prieksa un tiksminas par savu "jaunekligo" izskatu?Nez kur tad dosies ta sapucejusies - Miai uz darzinju pakal vai ari kaut ko menedzet? Citas nodarbosanas jau vinjai nav. Tas kurpes, kas vinjai soreiz kajas, ir tiri ta neko.
DamnFine @ 25.04.2023 18:24Šodien nošeiroju ziedojumu akciju draudzenes sunim, vai jau skaitos labdarības fonda koordinatore?
ZapeNape @ 25.04.2023 18:02Man gan tās kurpes liekas tāds omīšu variants. Katrā ziņā galīgi neiederas pie tām biksēm un jakas. No ļoti nestilīgi saģērbusies. Teikšu tā, šodien nācās iziet pa mazpilsētas gājēju ielu, bet tik neinteresanti pat pie mums laukos neģērbjas. Tie mati arī izskatā bēdīgi. Par tām kurpēm, ko nopirkusi, vispār bez vārdiem. Kā, kaut ko tik lētu var nopirkt?
Linus @ 25.04.2023 18:51Vai tie puiši, kas tagad ar tefteli koncertē, ir oriģinālie Zscars dalībnieki?
Rakstniece @ 25.04.2023 15:13
Vāja viņa sajutīsies, kad viņas pēdau lielo pirkstu kauliņus šitās spiedīs + svīdīs kājas tā, ka mitrums kondensēsies un to varēs redzēt. Šitām lētajām tupelēm tā ir. Un, kur gan Lieņuks šādu greznību vilks? Uz vīra vārda dienu, kur uzspīlēs sev saburzītu grīdaslupatu, kas domāta infantilā pusaudzēm? Vai uz to romantisko randiņu, ēdot maķīti parkā uz soliņa.
Viss jau būtu ok, kurpēm nevajag īpašu notikumu. Bet Liene taču nekur neiet. Tikai vīra koncerti un piespiedu zoo dārzs. Ne kafijas ar draudzenēm, ne šopings, ne kādas darīšanas.