qwe @ 24.04.2023 16:11nu nez vai Zeltiņa uzblīdusi tikai no botoksiem, šovā Zemīt paveries to vien darīja kā vīniņu trekterēja
kapibara @ 24.04.2023 16:45
Vispār ir jādzer daudz un nonstopā, lai uzblīstu seja.
Neticu, ka Zeltiņa tā pļumpā. ?
ĻENA, jā!! Dzer tik pat daudz kā teftelis.
Linus @ 24.04.2023 16:59Nu re, arī sparģeļus Ļenka dabūja
Zinu daudzas sievietes, kas pa vakariem vienītī labprāt iekapā dzirkstošos. Par Lindu L. arī kaut ko tādu baumoja.kapibara @ 24.04.2023 16:45
Vispār ir jādzer daudz un nonstopā, lai uzblīstu seja.
Neticu, ka Zeltiņa tā pļumpā. ?
ĻENA, jā!! Dzer tik pat daudz kā teftelis.
Tuana @ 23.04.2023 18:12
Man pat likās vēl trakāk, ka viņa to bērniņa smieklu “he he he” tā kā saviebdamās izmēda. No tās mīmikas man šermuļi pārskrēja. Pat ne tikai, ka nejūti nekādu mīlestību, kā normāli mamma runātu ar savu bērniņu, bet pat tādu kā acumirklīgu aukstumu, riebumu…
Ļenka izskatās tāda nobesījusies, viens bērns jau kā nasta, bet te vīkendā nevis varētu vārtīties pa gultu, bet jāceļas, jābrauc, programma jāpilda. Ļenkai tā jau no Kivja tiek tik maz uzmanības, bet liekas, ka Keitijas dēļ viņš tiešām saņemas un pacenšas, savas iztēles robežās, protams, bet tomēr.
Tur var minēt Ļenkas diagnozes, tukšuma līmeni, bet vispār es domāju, ka pamatā viņa ir smagā depresijā, apātijā un nolemtības sajūtā. Jau sākot ar traumu par Buli, un tagad vispār par visu to bedri, kurā viņa sēž, par aizejošo jaunību, vīru alkoholiķi, par piedzemdēto bērnu. Tas bieži izlien ārā žestos, mīmikās, indes un skaudības pilnos tekstos utt., lai kā viņa censtos apmānīt citus un sevi pašu.
amoreamore @ 23.04.2023 20:49Es kaut ko palaidu garām...šis taču ir neveiksmīgs joks?
https://jauns.lv/raksts/izklaide/556005-sova-gimene-burka-dalibniece-liga-grib-mainit-vardu-vina-labak-busot-kirkira
Agnessse @ 24.04.2023 11:06
Viņš varbūt arī negribēja sāpināt meitu, piekrītu. Bet viens ir skaidrs - gan šķiršanās, gan visā tālākajā procesā viņš par bērniem nedomāja. Viņš domāja par sevi un tā bija viņa vislielākā kļūda. Nevajadzēja ne Madaru čakarēt, ne meitenes zākāt, ne dzerstīties live un runāt jēlības, no kurām pašam pēc tam jāatkratās. Savukārt Madara domāja par bērniem - jā, pāris reizes izteicās un papsihoja, bet ļoti ātri visi viņas komentāri par šo beidzās.
Būtu izšķīries klusi un mierīgi - gan bērni pieņemtu situāciju, gan Madara būtu mierā ar Kiviča sliktāko lēmumu - Lieni.
Par piemēru - Aišpurs tak arī līdzīgi aizgāja no ģimenes. Tikai tur ne čiku, ne grabu, jo, lai kā arī tur bija vai nebija - tas netika nekur izvazāts, līdz ar to arī visiem interese zuda.
Viņai nupat bija zīdainītis piedzimis vai taisījās jau dzemder un vēl cik tur tie bērni. Nu tas bija ļoti neglīti tāda brīdī. Kivics klusi pīpē malā..Hortenze @ 24.04.2023 18:15
Aišpuriene brēca gan, bet pieklusa viss.
VissIrSlikti @ 24.04.2023 18:14Trešās porcijas, kā jau vienmēr, nemaz nav
yay @ 24.04.2023 19:17par tām taro kārtīm... es pilnig nebrinos, ka piestaigā pie visādām babkām lāstus uzlikt. vecā ragana
Krizdole @ 24.04.2023 19:21
Vai ne? Izmēram ir nozīme un salīdzināti porciju izmēri viņai un viņam un cik labi tur būtu iederējusies vēl viena mini porcija, bet nē, nav. Īstenībā traģiski ?
Hortenze @ 24.04.2023 18:15
Aišpuriene brēca gan, bet pieklusa viss.
Lai no rīta nepamostamies! ☝SantaClub @ 24.04.2023 19:26
Jā, lai mums, skaudīgajām Maximas kasierēm, vagīnas nokalst. ? Cik smieklīga ir tā plekste.?
tieši tāAgnessse @ 24.04.2023 20:11
Un pareizi ir, ka brēca. Tikai saku, ka ātri apklusa viss.
Sorry, pamest grūtnieci, lai aizskrietu pie Aishas, pirms vēl bērns piedzimis - diezgan pretīgi.