Pikachio @ 21.04.2023 17:13Es jau redzu,kā Andris sarkans,knapi elsdams, siekalas un uz visām pusēm šķiezdams, laužas "Rīgas Viļņu" redakcijā.? Un viņam aiz muguras spiegdama ar lietussargu vicinās Lienīte un bļauj-kas Jūs vispār tāda esat???!!!???
Pikachio @ 21.04.2023 17:13Es jau redzu,kā Andris sarkans,knapi elsdams, siekalas un uz visām pusēm šķiezdams, laužas "Rīgas Viļņu" redakcijā.? Un viņam aiz muguras spiegdama ar lietussargu vicinās Lienīte un bļauj-kas Jūs vispār tāda esat???!!!???
precizi :)Minelūše @ 21.04.2023 16:55
Neko netērēšu un pirkt netaisos. Ja nebūtu te ielikts, veikalā izlasītu rakstu un noliktu žurnālu atpakaļ.
un Marfa,Minelūše @ 21.04.2023 16:55
Neko netērēšu un pirkt netaisos. Ja nebūtu te ielikts, veikalā izlasītu rakstu un noliktu žurnālu atpakaļ.
vai tiesam? Ar tefteli un Lenkuci vairs neviena normala LV personiba, kuru tiesam var saukt par slavenibu, vai vismaz zinamiem , pazistamiem cilvekiem nekomunice. Viss. Vini ir lauka no aprites , un, diez vai atkopsies, ja nemainis savu attieksmi pret to, ar ko but slaveniem. Ar klikskiempar negativu viedokli??? Nu paliek tak vecaki, driz 50!!!! Kas talak? Vai priecajoties par tadu atpazistamibu vispar smadzenes ir? Nav. Jo, ja padomatu, tad saprastu, ka kaut vai neliela ciena nepieciesama, lai varetu izaudzinat to vienu pasu atlikuso bernu kopa.Kalnos @ 21.04.2023 16:060ar kivičiem raksta visi, seko. A ko vairāk Lienes ego vajag? Raksta sliktu, nu un
Latvijas žurnālisti 99% rakstu visus nodir# raksta sliktu, heito un mobingo. Tiksi raksta ne jau par visiem. Domāju Liene pat krāj šis žurnālus.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Pikachio @ 21.04.2023 17:13Es jau redzu,kā Andris sarkans,knapi elsdams, siekalas un uz visām pusēm šķiezdams, laužas "Rīgas Viļņu" redakcijā.? Un viņam aiz muguras spiegdama ar lietussargu vicinās Lienīte un bļauj-kas Jūs vispār tāda esat???!!!???
Anīle līne @ 21.04.2023 18:27Kur tad "kulta" grupas izsludinātā koncerttūre? Parasti pēc paziņojuma par atkalapvienošanos seko afiša ar plānotajiem grupas koncertiem. No Z-Scars klusums. Domāja, ka uzstāsies vienā koncertā Valmierā un visi steigsies šos aicināt?
Anīle līne @ 21.04.2023 18:27Kur tad "kulta" grupas izsludinātā koncerttūre? Parasti pēc paziņojuma par atkalapvienošanos seko afiša ar plānotajiem grupas koncertiem. No Z-Scars klusums. Domāja, ka uzstāsies vienā koncertā Valmierā un visi steigsies šos aicināt?
McSara @ 21.04.2023 18:39
Bija tikai info par konci Liepājā, jūnijā.
Es arī domāju nu tik būs turneja, bet čuš. Nevar jau gribēt pārāk daudz, ņemot vērā grupas menedžeri, kurai tā ir kā ir, ar tiem darbiem! ?
hmm, es vispar LV nedzivoju, tapec man pat nebutu iespeja to laikrakstu nopirkt :D Bet, j butu , kapec tikai nepalasit un neatlikt atpakal , ja cits nekas ipasi neinterese, kas notiek.Zapte @ 21.04.2023 17:46un Marfa,
jauki, bet tad kāpēc lasiet te par velti? Tad esat takš principiāla un nelasiet nemaz. Maizi, pienu, konfektes arī ēdat tikai tad, ja kāds uzcienā? :) Informācijai - slejā katru nedēļu tiek apskatīti visādi raidījumi. UN Kivičs ir tikai šajā kontekstā, arī iepriekšējo reizi. Izņemot pāris forumus, viņi arī nevienam īpaši neinteresē, un pārdošanas apjomi nekādi viņu dēļ neceļas. Tas ,ka izdevneicību īpašnieki un žurnālisti baigi iedzīvojas uz Kiviču rēķina, ir tikai viņu pašu slapjie sapņi. Bet RV konceptuāli ir gana labs žurnāls, lai nenoskopotos un nopirktu citu materālu labad.
Tuana @ 21.04.2023 18:45
Nujā, pēc katra koncerta taču vajag “doties pelnītā atpūtā, aizbēgt no visa un visiem” un tad vēl pēcatpūtas atkopšanās process (diena ar nakti sajukušas tak!). Lēnu ies tā lieta kamēr līdz Arēnai tiks :D
Tusnelda @ 21.04.2023 17:25
Nepiekrītu! Ielauzīsies Ļenka, lietussargu vicinādama un bļaudama, ka viņa vienmēr ir bijusi laipna pret žurnālistiem un tos atbalstījusi, bet tie braukā pa Vidusjūru un uz jahtas dzer šampānieti par Kiviču naudu. Kivičs neteiks neko, jo nevar tak zināt, vai aizdurvē nav noslēpies kāds pa īstam sportisks apsargs.