Minelūše @ 19.04.2023 22:40Dīvaini, ka šoreiz neatcērt, ka viņa nav izziņu birojs un viss google atrodams. Laikam reāli nav ko darīt.
SantaClub @ 19.04.2023 22:52Par ko viņa tur muld??♀️
Man šermuļi skrien redzot, ka tēlo lielo dzīvnieku mīli. No Čipša gan fiksi atbrīvojās.
dzīvnieki pat no "labsirdīgās Lienītes ar baznīcu sirdī" raujas promSantaClub @ 19.04.2023 22:52Par ko viņa tur muld??♀️
Man šermuļi skrien redzot, ka tēlo lielo dzīvnieku mīli. No Čipša gan fiksi atbrīvojās.
Aizkraukles Pārdevēja @ 19.04.2023 23:03Vēl, kultūras mākslas pazinēja,muzejā tālāk par biļešu kasi nekur netika. ?
Helga Andersson @ 19.04.2023 22:52nu tāda mele - esot visu, kas Vīnes muzejos pieejams, jau redzējusi ? gan jau Taukmens neļāva tērēt dārgo naudiņu, kas aliņam paredzēta ?
vo vo - es arī izlasīju and was like huh? Tak tikko ko pavisam citu teica 🤣 pinas savos melos Lienīte tikai tā 😏vivii @ 19.04.2023 23:20
Un meanwhile raksta, ka Vīnē ir bijusi pirms 20 gadiem…
Kad viņi bija iegājuši muzejā, Kivis atkal kaut ko pukstēja un Liene rādīja uz izeju otrā pusē un teica, ka mēs tur varam iziet cauri ??
Marfa @ 19.04.2023 23:46Sis brauciens izskatas, ka sods.
Arahne @ 19.04.2023 23:53https://failiem.lv/u/jpqp2warp
Ko, lūdzu?! Viņai Vīne asociējas tikai ar Vīnes desiņām?
Klauns!
Arahne @ 19.04.2023 23:53https://failiem.lv/u/jpqp2warp
Ko, lūdzu?! Viņai Vīne asociējas tikai ar Vīnes desiņām?
Klauns!
Katzenfamilie @ 20.04.2023 00:08
Vinja jau nekados restoranos un kafejnicas nav bijusi, drosi vien tas desinjas ara pie kada stenda ieraudzija. Un tas, ka vinja neko no tiem nacionalajiem edieniem neiesaka, ir tapec, ka vinja vinjus nemaz nezina.
Atsaucoties uz manu ieprieksejo komentaru par lauku arodvidusskolu, es personigi uzskatu, ka ari arodskolu beidzis cilveks var but inteligents un zinoss, bet Lienite jau no sevis telo nez kadu izglitotu damu ar divam augstakajam izglitibam un neskaitamam profesijam, galu gala tacu dzimusi ridziniece!
tiesi tapat ka Andra pedeja intervija ar Dzili - Andra jautajums - vai sekss nav parvertets :) to pasu iedomajos par visu vinu dzive. Vai muzeji nav parverteti - viss redzems, zinams. Utt, ar visu vinu dzivites.Apple of my eye @ 20.04.2023 00:10Vai nav pretruna - "muzejos iet nevajag, jo visur ir būts, visu zina, viss ir lasīts" utt.
Un tad parādās teksti par redzesloka paplašināšanu un "uh, ah, pasaka" 1000 storiji, it kā vienīgo reizi no pagraba laukā tikusi.
Liene, kā īsti ir? ?