Paskatījos tos Lienes ceļojuma storijus, ir parāk daudz samests viss pēc kārtas. Bet man arī šķiet, ka katram tā ceļojumu baudīšana atšķiras, tāpēc neceļas roka nosodīt viņu ceļošanas manieri. Es arī noteikti neesmu tā, kura ceļojumos sešos no rīta raušas kājās un līdz vēlam vakaram grib izskriet maksimāli daudz apskates objektus un muzejus ķekša pēc.
Pašus galvenos objektus, protams, vienmēr apskatu. Bet citreiz ir forši arī vienkārši pastaigāties, pavērot cilvēkus, apkārtni, arhitektūru, sajust atmosfēru, ieklīst veikaliņos (jā un dažreiz arī neko nenopirkt). Iedzert kādu kokteilīti, nekur neskriet, un ja bezcerīgi līst, nav nekāda vaina uz vakara pusi atpūsties viesnīcā, kad pilsētā lielākoties viss ir redzēts. Domāju, ka daudzi apskata Vīni tāpat kā viņi, jo pa lielam arhitektūra arī ir tas, ar ko Vīne lepojas. Emm, mūzika vēl. Gribējāt, lai viņi iet uz kādu klasisko mūzikas koncertu, operu, tad būtu OK? Man nešķiet tik traki. Bet es viņu vietā gan vairāk ietu uz restorāniem, kafejnīcām, jo vietējā virtuve ir daļa no kultūras.