kuranavliene @ 19.04.2023 10:08Paskatāties šo sievieti IG _irina_smirnova_rez ,viņi tikko ar vīru aizbrauca uz Dubaiju! Un viņa tiešām brauc ceļojumā pirmo reizi! Un es tiešām vēlos salīdzināt viņas ceļojuma storiju pasniegšanu ar ceļojumu eksperti Pudeļbirsti!
Andris 100% izmēda Lieni, īpaši tajā metro storijā, kur "viss tik smuki" un arī tur, kur Liene groza savu tukšo pauri spogulī, viņš arī uzreiz sāk grozīt, ķipa tirinoties tāpat kā birste. Nezinu, vai tie storiji vēl redzami, tālāk baigi nenoskatījos, jo man vienkārši smadzene nevelk visu to tupumu uztvert. Cirks kā cirks, bet tik lielu cringe devu es nevaru uzņemt vienā piegājienā.Rakstniece @ 19.04.2023 09:58Šorīt laikam agrās brokastis un katra ķieģeļa filmēšana izpaliek. Paģiras vai abi maksimāli sadirsušies. Vai abi varianti kopā. Bet, hei, visa dzīve taču nav jāatrāda Instagram, var arī paņemt kādu pauzi. (kad uzsists fingāls vai kārtējā alerģija)
Vakar pirmo reizi tiešām pamanīju, ka Andrim pilnībā pazudusi lielā mīlestība. Liekas, ka viņš nudien izmēda Lieni. Pirms tam plātījās, ka Liene protot atrast skaisto pat mazākajās dzīves lietās, tagad laikam sapratis, ka ''priecāties par mazām lietām'' ir plānprātības līmenī.
Un tā sevis lielīšana. Kā viņa visu zinot. Bet ik uz soļa kļūdās. Ja pārbaudītu tos faktus, ko viņa tur salikusi par dzeramo ūdeni un universitāti, abi no tiem nav tiesa, google saka pilnīgi ko citu. Tas, ka viņa vienīgā visu filmē, bet pārējie nē, neliecina par pārējo cilvēku pofigismu, bet gan par to, ka pārējie cilvēki ceļo regulāri un viņiem šāds brauciens nenozīmē to, ka jāuzvedas kā no Imantas krātiņa izlaistam pērtiķim-intelektuālim.
domāju jau sēž lidmašīna uz mājām 😄kuššššš @ 19.04.2023 10:20Tās skatlogu reportāžas vakar :D:D:D. WOW. Lienīt, uzraksti vēl šodien, kā tev pilni DM ar sajūsmas vēstulēm, jo cilvēki tev raksta un slavē tavas ceļojuma reportāžas :D.
Kur tad saldais pārītis šodien? Nebija uz agrajām brokastīm jāiet? Vai arī vakar aizdzērās un šodien nespēja pamosties?
Blablablabla @ 19.04.2023 10:57domāju jau sēž lidmašīna uz mājām ?
iespējams! Bet tēlos ,ka paņēma pauzīti no Instagram 🤣Blablablabla @ 19.04.2023 10:57domāju jau sēž lidmašīna uz mājām ?
qwe @ 19.04.2023 11:07Kas tad nu? Vista vakar visu pulveri izšāvusi? ? Vai arī vakarā tā pa tauri dabūjusi?? Vai andrēns neizturēja un sašķaidīja šai telefonu??
Blablablabla @ 19.04.2023 10:57domāju jau sēž lidmašīna uz mājām ?
Uznāk, uznāk! Tā vien gribas sapurināt vai uzšaut. Vai tiešām tik stulbi un infantili ir jāuzvedas 40+ gadniecei ar ceļotājas pieredzi? Esmu baigi sena un pirmo reizi ārpus PSRS devos 1982.gadā ar saviem kursa biedriem uz, toreiz vēl, Čehoslovākiju. Un tad mana kursa biedrene uzvedās kā Liene. Prāgā veikalā visu ķēra, rādīja un elsoja. Es centos viņu kušināt, jo man bija kauns. Lai arī es tādu pārpilnību redzēju pirmo reizi, centos saglabāt pašcieņu. Bet, atšķirībā no Lienes, mēs arī iepirkāmies.Tuana @ 19.04.2023 10:52Nekad neesmu atbalstījusi vardarbību un vēl jo mazāk Kivi kā personu, bet… vai jums arī neuznāktu ik pa laikam tāda nepārvarama vēlme viņai uzšaut vai sapurināt? Tik dumja un kaitinoša, bet tik nenormāli pārgudra. Protams, neesam pērtiķi un sevi nokontrolētu, ko, protams, no Kivja nesagaidīt.
ZapeNape @ 19.04.2023 11:32Uznāk, uznāk! Tā vien gribas sapurināt vai uzšaut. Vai tiešām tik stulbi un infantili ir jāuzvedas 40+ gadniecei ar ceļotājas pieredzi? Esmu baigi sena un pirmo reizi ārpus PSRS devos 1982.gadā ar saviem kursa biedriem uz, toreiz vēl, Čehoslovākiju. Un tad mana kursa biedrene uzvedās kā Liene. Prāgā veikalā visu ķēra, rādīja un elsoja. Es centos viņu kušināt, jo man bija kauns. Lai arī es tādu pārpilnību redzēju pirmo reizi, centos saglabāt pašcieņu. Bet, atšķirībā no Lienes, mēs arī iepirkāmies.
Tuana @ 19.04.2023 10:52Nekad neesmu atbalstījusi vardarbību un vēl jo mazāk Kivi kā personu, bet… vai jums arī neuznāktu ik pa laikam tāda nepārvarama vēlme viņai uzšaut vai sapurināt? Tik dumja un kaitinoša, bet tik nenormāli pārgudra. Protams, neesam pērtiķi un sevi nokontrolētu, ko, protams, no Kivja nesagaidīt.
Facundo @ 19.04.2023 12:22Liene ir dzīva ? guten morgen un desu storijs
Rakstniece @ 19.04.2023 09:58Šorīt laikam agrās brokastis un katra ķieģeļa filmēšana izpaliek. Paģiras vai abi maksimāli sadirsušies. Vai abi varianti kopā. Bet, hei, visa dzīve taču nav jāatrāda Instagram, var arī paņemt kādu pauzi. (kad uzsists fingāls vai kārtējā alerģija)
Vakar pirmo reizi tiešām pamanīju, ka Andrim pilnībā pazudusi lielā mīlestība. Liekas, ka viņš nudien izmēda Lieni. Pirms tam plātījās, ka Liene protot atrast skaisto pat mazākajās dzīves lietās, tagad laikam sapratis, ka ''priecāties par mazām lietām'' ir plānprātības līmenī.
Un tā sevis lielīšana. Kā viņa visu zinot. Bet ik uz soļa kļūdās. Ja pārbaudītu tos faktus, ko viņa tur salikusi par dzeramo ūdeni un universitāti, abi no tiem nav tiesa, google saka pilnīgi ko citu. Tas, ka viņa vienīgā visu filmē, bet pārējie nē, neliecina par pārējo cilvēku pofigismu, bet gan par to, ka pārējie cilvēki ceļo regulāri un viņiem šāds brauciens nenozīmē to, ka jāuzvedas kā no Imantas krātiņa izlaistam pērtiķim-intelektuālim.