Enazenaz @ 18.04.2023 07:38Tieši gribēju rakstīt par telefonu. Kivis tak uzdāvināja jaunu telefonu ar pat ļoti labu kameru, kur tad palika? :D Jo staigā ar veco :D
Vai arī, Kivis nopirka sev un ļāva notēlot, ka tas ir viņai.
Ai, nu vispār nožēlojama dzīve Lienei. Jālūdzās, lai nopērk lūpu spīdumu, pašai savas naudas pat ne kapeikas nav.
GrabuļLiene @ 18.04.2023 07:42
Pa pālim Siguldas viesnīcā gan jau sasita, jo abiem ir vecie telefoni. Varbūt patiesībā tā bija dāvana Keitijai?
Nu viņa jau skaidrā ir stulba, tad var tikai iedomāties kāda viņa ir kad apdzērusies.SantaBarbara @ 18.04.2023 00:24
Stabili Liene pa daudz iedzerusi,jau ielikta random bilde kur mīlais tetis suta zinu meitai,vienkarshi kads sakars vispar ?
Ļoti interesanta viesnīca, nu tiešām ļoooti- ar saburzītiem aizkariem un mini dušu. Šis lūk, Liene ir tavā gaumē, ne Virkas muiža. 🤣🤣🤣Agnessse @ 18.04.2023 08:29Tualete gan nav, bet vismaz duša atrādīta. Varam šodien dzīvot mierīgi, lezbes. ??
Ja vēl iefilmēs tualeti, tad gan ceļojums izdevies pa pirmo zorti. ?
vai ne? Droši vien šorīt šķirsta video un šausminās.Ariete @ 18.04.2023 08:02Kā vienmēr - Lienes storiji - bezgaumība. Bet tā zupa.... Nu nezinu, es pālī nevarētu ielikt tādu story.
Diez vai. Atceroties, kāds izskatījās viņas aizd...bomžatņiks Stendes(?) ielā, viņa nefiltrē tīrs-netīrs. Uz virtuves sienas caurums un plauktiņi no izgāztuves, toties istabā samta klubkrēsls. Tāda ir visa Lienes dzīve.Vārdotāja @ 18.04.2023 08:39vai ne? Droši vien šorīt šķirsta video un šausminās.
jā. Laikam no pārslodzes būs uzkāriesBlocked @ 18.04.2023 08:58Vai vēl kādai iganony.com šorīt nav sasniedzams ?
Andris gan jau laimīgs rokas berzē. Varēs kunģi piestumt.SantaClub @ 18.04.2023 08:57Ļenka, "Es man liekas mūžā neesmu tik agri ēdusi brokastis" ? Dzeguze jau parasti guļ līdz pusdienas laikam.