lai citi redzētu, kā viņi ārzemeeees šiko! Ja?LilyLady @ 17.04.2023 22:59Cik debilai jābūt, lai šādu šķīvi ar apkārt izbirušām zupas sastāvdaļām liktu Instagram?
Aizkraukles Pārdevēja @ 17.04.2023 22:15Cik garlaicīgi viņai tie storiji! Liek katru ielu un stūri ko redz
tapec vel jo interesantak, ka tas gadijas, ka no ASV it ka liela brauciena , nebija neka! paris bildes.Fortun04ka @ 17.04.2023 23:03Es ar nācu rakstīt par to zupu, nu vēl reizi pierāda ka viņa katru sūdu no savas dzīves publicē. Fuj
Pārdzērusies, ka neko vispār nerubī. Izskatās pēc Mias atpakaļ var pat abi neatbraukt! Kur ta viņiem steigties, sīko nogrūduši var izklaidēties. Gan jau būs kāda problēmiņa, ka laikā atgriezties nevarēs, Graudiņi varēs unčināties. Tie storiji vienkārši "pjozdecs". ļenka Kivim, Tu negribi tādu somiņu? Pircēja atradusies. Pie zupas bļodas, man apetīte būs ilgi pazudusi! Tādu miskasti un nevīžību vēl vajag mācēt ielikt:((Adele4 @ 17.04.2023 23:03lai citi redzētu, kā viņi ārzemeeees šiko! Ja?
Gardenia @ 17.04.2023 23:16Pārdzērusies, ka neko vispār nerubī. Izskatās pēc Mias atpakaļ var pat abi neatbraukt! Kur ta viņiem steigties, sīko nogrūduši var izklaidēties. Gan jau būs kāda problēmiņa, ka laikā atgriezties nevarēs, Graudiņi varēs unčināties. Tie storiji vienkārši "pjozdecs". ļenka Kivim, Tu negribi tādu somiņu? Pircēja atradusies. Pie zupas bļodas, man apetīte būs ilgi pazudusi! Tādu miskasti un nevīžību vēl vajag mācēt ielikt:((
SantaClub @ 17.04.2023 22:22Betmens Austrijā.
reina @ 17.04.2023 23:23
Ir ieradies jauns varonis šai pilsētā ........................... TAUKMens ?
Noteikti, hostelis! Tā tak nav bijis, ka poda birste visu neizrādītu. Kāz Žigis teiktu reāli piš Ogu. Viņiem visapār tam braucienam bija kāds mērķis?MeltedCheese @ 17.04.2023 23:17Omgg! Kā tad tā, Liene? Taisni vai brīnums, ka wc, kur paliks vēl nav atrādīta!
Tak ubagu šiks. Nobildēt smuku veikalu, jo pašiem nav nekā.Agnessse @ 17.04.2023 23:29Ooo, ceļojumu influencere Liene ir klāt. Nu tad baudam: slēgtu veikalu skatlogi, drebelīgi šķersielu video, vepra stenēšana, līdz mutei netikušas zupas sastāvdaļas.
Budžeta ceļojumi IR OK un arī adekvāti padomi saviem diviem miljoniem sekotāju būtu ok, pat vairāk kā ok: "Re, kā, izmantojiet - te var lēti un garšīgi paēst kad viss ciet, te - viesnīca tuvu centram"
Bet es nesaprotu NU KĀ var tik bezgaumīgi pasniegt visu.
Ariete @ 17.04.2023 14:353 apenes un 3 spīdumi ir pus veikals ? Ahahah
Tuana @ 17.04.2023 15:06„Vīrs mani mīl, tāpēc lutina” - teica Ļenka.
Tad kāpēc tu nelutini Miu? Jautājums retorisks, protams.