KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 3
Reģ: 01.12.2018
Parasti baigi nekomenteju sadas teemas,beet kafejnicas video uzsita dusmas.Taa Mia ar spiidosaam actinaam uz to kokteili skatiijaas.Nu KAAPEC vinai nepasutija?Nav tacu ziidainis,tulit tris gadi.Istais laiks iepazit saldejuma un taa kokteilu burvibu.Kads maisijums,kadi biezenisi.Man divus menesus jaunaka meita.Vinas milakais eediens Avokado maki,ko vina PATI arii attiecigajos restoranos paluudz viemiilei.Kops meita saaka est piebarojumu,vienmer restoranos atradam ko piemerota arii vinai un vienmer vinai bijis gan savs skiivis,gan glaaze.Arii tad,ja vina negrib est.Taa ir kulturala uzvediba un ciena pret bernu.Tiesam neizsakami stulbi vecaki.
15.04.2023 12:54 |

Reitings 2359
Reģ: 19.05.2022
Mans trīsgadnieks(agrāk) uztaisītu traci, ja es pasūtītu kokčiku citam bērnam, bet viņam nē. Un noteikti runātu, ka grib to un to.
Tā Mia neko nesaka un nerāda, ka grib to kokčiku?
Vai viņai vispār kāds uzprasīja, ko viņa grib?
15.04.2023 12:56 |

10 gadiPatīk
Reitings 4665
Reģ: 31.10.2010
Tas izskatās briesmīgi - visiem pilni šķīvji, Mia nekā, pilnīgi nekā. Pat ne ūdens. Kā tā var? Kā var nepiedāvāt bērnam neko? Pretīgie Kirpiči.
15.04.2023 13:20 |

Reitings 3945
Reģ: 30.01.2022
Ļoti ceru, ka tas ir vienkārši kamerai, lai mēs vārītos. Un aizkadrā Miai ir gan saldējums, gan free
15.04.2023 13:24 |

10 gadi
Reitings 2807
Reģ: 20.06.2013
Linus @ 15.04.2023 13:24
Ļoti ceru, ka tas ir vienkārši kamerai, lai mēs vārītos. Un aizkadrā Miai ir gan saldējums, gan free
aizkadrā Miai visticamāk ir kārtējā litrigā knupjpudele...
15.04.2023 13:29 |

Patīk
Reitings 26026
Reģ: 27.01.2021
Es domāju, tam nabaga bērnam mūžā nav pajautāts, ko viņa grib kafūzī vai kas piedāvāts. Tāpēc arī viņa neprasa, bet Kivji ar savu divciparu IQ abiem kopā saliktu tāpēc gan jau domā, ka neko negrib un neko nevajag, jo neprasa taču. Gribēt jau viņa noteikti grib. Bet labākais, ko dabūs, ir karsts kartupelis nomests uz plika galda vai kāds nazis, ko palaizīt. Mom of four kā sunīti pasauks un būs labi.
15.04.2023 13:30 |

Reitings 10736
Reģ: 22.12.2022
Manējie arī maz ēd un parasti sūtu vienu porciju uz trijiem es+bērni, jo vnk nav pēc tam kas to visu ēd. Viņi reāli tādu kafijas apakštasītes izmēra porciju knābāja mazākā vecumā. Nekad neviens nav atteicis papildus šķīvjus. Nu bet saldējuma kokteili jebkurš bērns izdzers sausu kaut vai litrīgu glāzi. Var redzēt, ka to kokteili viņa grib. Pat ja bērns vēlu sāk runāt, mātes parasti nolasa ko bērns grib. Mjā, bet šie narcisi ir izņēmums. Vispār neredz to bērnu.
15.04.2023 13:31 |

Reitings 175
Reģ: 15.03.2023
Mercury6 @ 15.04.2023 12:31
Es domāju, ka viņa pa citiem numuriem staigāja un filmēja ar viesnīcas atļauju. Neticu, ka tik vienkārši var tikt jebkurā numurā bez darbninieku atļaujas vai klātbūtnes. Bet Virkas muižā tiešām ir skaisti. Liene vakar neko nav likusi no Klondaikas, varbūt palika ar meitenēm un Kivis brauca pats. Un izskatās, ka Mia tiešām ir apdalīta ar ēdienu, lūk tā gan ir briesmīga necieņa pret to mazo cilvēku. Pat, ja viņa maz apēd, bērnam ir jāpiedāvā ēst, kaut palūgt papildus šķīvi un pacienāt no savām porcijām ar frī un salātiem. Vai kādu bērnu zupu paņemt. Sulu. Ārprāts vienkārši. Visticamāk Mia nav bijis normāls piebarojums, bērns nav iemācīts ēst, iepazīstināts ar ēdienu, tas ir tik skumji. Neticu, ka Liene vārīja biezeņus, putras, pankūciņas vai jebko citu gatavoja bēbītim. Un veikala biezeņiem noteikti nauda tika žēlota. Šajā vecumā Miu varētu vēl redzēt nevis ar maisījuma knupja pudeli, bet kāda saldā biezenīša paciņu vēl varētu saprast.

es nedomàju,kanLiene palika ar miu viesnīcà.tàdà gadîjumā Mia vienos naktī būtu gultā nevis bizotu virsdrèbès un zàbakos.
15.04.2023 14:15 |

Reitings 242
Reģ: 02.04.2023
Berry5 @ 15.04.2023 13:31
Manējie arī maz ēd un parasti sūtu vienu porciju uz trijiem es+bērni, jo vnk nav pēc tam kas to visu ēd. Viņi reāli tādu kafijas apakštasītes izmēra porciju knābāja mazākā vecumā. Nekad neviens nav atteicis papildus šķīvjus. Nu bet saldējuma kokteili jebkurš bērns izdzers sausu kaut vai litrīgu glāzi. Var redzēt, ka to kokteili viņa grib. Pat ja bērns vēlu sāk runāt, mātes parasti nolasa ko bērns grib. Mjā, bet šie narcisi ir izņēmums. Vispār neredz to bērnu.
man arī bērns maz ēd. Ja ir iespēja pasūtu bērnu porciju (ko arī ne vienmēr apēd, reizēm tikai paskatās un ar to viss beidzas 😅), bet bērnam vienmēr tiek pajautāts ko Tu gribēsi ēst, ko gribēsi padzerties (ūdeni vai suliņu bez kādas runas vienmēr bērnam paņemam). Un es esmu augusi ne pārāk turīgā ģimenē, man nav pieņemams ēdienu mest ārā un ir reizes, kad es sev paņemu tikai friškas vai salātus, jo zinu, ka būs jāapēd arī bērna porcija 😅 Tāpat, ņemam dažādas lietas, ar domu, ka ja kaut kas no mūsu šķīvja bērnam garšos, tad dosim, bet primāri viņai ir savs šķīvis un tad mēs kaut vai sadalām - savi kartupelīši un desiņas, no tēta friškas, no mammas salāti, bet viņai ir SAVA porcija, ko vienkārši pielagojam, jo bērns ir mazēdājs. Bet tāpēc jo īpaši ir jāveido tā izpratne, ka luk Tev ir savs šķīvis un ēd cik gribi, cik sanāk.
No vienas puses jau labi arī, ka vismaz bērnam nepērk savu porciju un pēc tam ar varu liek ēst visu, jo tak neies naudu mest ārā, tas arī ir diezgan vardarbīgi, ja bērns negrib daudz ēst, bet nu kaut kā tā tradīcija par došanos uz kafejnīcu vai vispār galda kultūru ir jāveido.
Un saldējumu jau gan mazs bērns ēstu savu. Nu kaut vai viņai mazu porciju vai kā. Tiešām žēl palika.
15.04.2023 14:55 |

Reitings 44552
Reģ: 10.11.2022
Kivis galīgi pohains😝. Keitija savu atraktīvo tēti pārsvarā satiek piedzērušu vai pohainu. Ļoti jēgpilna kopā būšana ar tēti. Liene kārtējos sūdus sapirkusi Pelnrušķītē, jo tur tikai ķīniešu sūdus tirgo. Tik smieklīgi, ka tikko Liene jūsmoja ka Virkas muiža ir viņas stilā un aizgāja sapirkās lētos grabuļus. Stila ikona🤣🤣🤣.
15.04.2023 15:24 |

Reitings 10736
Reģ: 22.12.2022
ZapeNape @ 15.04.2023 15:24
Kivis galīgi pohains?. Keitija savu atraktīvo tēti pārsvarā satiek piedzērušu vai pohainu. Ļoti jēgpilna kopā būšana ar tēti. Liene kārtējos sūdus sapirkusi Pelnrušķītē, jo tur tikai ķīniešu sūdus tirgo. Tik smieklīgi, ka tikko Liene jūsmoja ka Virkas muiža ir viņas stilā un aizgāja sapirkās lētos grabuļus. Stila ikona???.

Un ēda pusdienas kādā dzertuvē, nevis muižas restorānā.
15.04.2023 15:28 |

Reitings 1567
Reģ: 01.08.2021
TeaPot @ 15.04.2023 13:30
Es domāju, tam nabaga bērnam mūžā nav pajautāts, ko viņa grib kafūzī vai kas piedāvāts. Tāpēc arī viņa neprasa, bet Kivji ar savu divciparu IQ abiem kopā saliktu tāpēc gan jau domā, ka neko negrib un neko nevajag, jo neprasa taču. Gribēt jau viņa noteikti grib. Bet labākais, ko dabūs, ir karsts kartupelis nomests uz plika galda vai kāds nazis, ko palaizīt. Mom of four kā sunīti pasauks un būs labi.

Var redzet ka Mia grib, stiepjas ar rociņām pēc kokteiļa, bet vecākiem pilnīgi vienalga
15.04.2023 15:30 |

Reitings 115
Reģ: 30.03.2023
Berry5 @ 15.04.2023 15:28

Un ēda pusdienas kādā dzertuvē, nevis muižas restorānā.
Tā "dzertuve" ir ļoti populārs krodziņš, vasarās pat grūti atrast brīvu vietu.
15.04.2023 15:33 |

Reitings 25060
Reģ: 18.08.2022
Mathilde @ 15.04.2023 12:56
Mans trīsgadnieks(agrāk) uztaisītu traci, ja es pasūtītu kokčiku citam bērnam, bet viņam nē. Un noteikti runātu, ka grib to un to.
Tā Mia neko nesaka un nerāda, ka grib to kokčiku?
Vai viņai vispār kāds uzprasīja, ko viņa grib?

Varēja redzēt isu bridi kur Mia stiepj rocinju pēc kokteila vai odzinas,isak sakot vienkarshi pretigi ,tadi gada vecāki ,bet par to bernu par kuru tiešām vajadzetu rūpēties visvairāk ,tomēr rūpējas vismazāk!
Un Liene loti labi apzinājās ,ka tas nav pareizi ,iefilmeja Keitijas edienu,tad savu un tad pievilka tuvplanu ar resnā veprja un tas bija apzinati,lai nevaretu dzeret ,ka Mia atkal sez pie tukša galda!
15.04.2023 15:55 |

10 gadi
Reitings 13054
Reģ: 21.03.2014
Vepris ar to pašu skatuves ķiteli arī Kuldīgā pa ielu slāj. Varbūt guļ arī tai paltrakā?
15.04.2023 16:09 |

Reitings 115
Reģ: 30.03.2023
SantaBarbara @ 15.04.2023 15:55

Varēja redzēt isu bridi kur Mia stiepj rocinju pēc kokteila vai odzinas,isak sakot vienkarshi pretigi ,tadi gada vecāki ,bet par to bernu par kuru tiešām vajadzetu rūpēties visvairāk ,tomēr rūpējas vismazāk!
Un Liene loti labi apzinājās ,ka tas nav pareizi ,iefilmeja Keitijas edienu,tad savu un tad pievilka tuvplanu ar resnā veprja un tas bija apzinati,lai nevaretu dzeret ,ka Mia atkal sez pie tukša galda!
Stiepa rociņu, bet tēvs piestūma glāzi tuvāk Keitijai.
15.04.2023 16:10 |

Reitings 2781
Reģ: 07.03.2022
Pretīgie maitas! Kā tā var? Andri, tu noteikti varēji iztikt bez burgera un alus, bet pasūtīt Miai saldējuma kokteili.
15.04.2023 16:11 |

Reitings 175
Reģ: 15.03.2023
ZapeNape @ 15.04.2023 15:24
Kivis galīgi pohains?. Keitija savu atraktīvo tēti pārsvarā satiek piedzērušu vai pohainu. Ļoti jēgpilna kopā būšana ar tēti. Liene kārtējos sūdus sapirkusi Pelnrušķītē, jo tur tikai ķīniešu sūdus tirgo. Tik smieklīgi, ka tikko Liene jūsmoja ka Virkas muiža ir viņas stilā un aizgāja sapirkās lētos grabuļus. Stila ikona???.

tieši gribēju rakstīt, tai veikalā tikai kīnas štrunti,kā centrāltirgus lavočkā.ui,nevaru- mīłākais veikals :D Kauns.....
15.04.2023 16:19 |

Reitings 668
Reģ: 10.03.2022
Ja tā muiža būtu Lienes stilā, tad tur būtu pustukša, nolaista telpa ar plauktu vidū, kurā būtu izkārtotas aļika feikās tupeles, tukša VS kaste un dažas nospeķotas lubenes, kā dekorācijas karātos aļika spalvu auskari.
Muižā nav nekā no Lienes stila, iespējams, ka tajā veikalā ir.
15.04.2023 17:28 |

Reitings 668
Reģ: 10.03.2022
blank @ 14.04.2023 22:25
Kādu laiku sekoju līdzi šīm sarunām, bet pati neko neesmu ilgi komentējusi.
Pirms vairāk kā 10 gadiem, strādāju vienā darbavietā ar Līgu. Tolaik šķīrās no meitu tēva, bija baigās drāmas. BET jau drīz vien,viņa līda citās ģimenēs, cenšoties nocelt vīrus.. ballītes, vienas nakts sakari un nebeidzamās pārcelšanas. Ko tik tās meitas nav redzējušas.
Un tas laikam sniegs atbildi, kas kopīgs Lienei ar Līgu. Īstenībā, atceroties visus senos notikumus. Abas vienādas. Ne normālu darbu strādājušas, ne normālu vidi bērniem sniegušas..

Nu tāda pati ka Ļenucīte, tikai viņas izdarības nevienu žurnālistu neinteresēja, jo kurš gan rakstīs, ka kaut kādā X miestā "Anna" kolīja "Ilzes" vīru vai drāzās ar visiem miesta večiem. Bet lai jau Līga lien visos šovos, tas viss līdīs ārā, ja gribēsies gozēties pa šoviem un tenku lapelēm. Līdzīga stulbuma pakāpe, tikai viņa, protams, nav psihiski slima, Liene gan ir psihiski slima, vienīga atšķirība starp abām.
15.04.2023 17:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)