aizkadrā Miai visticamāk ir kārtējā litrigā knupjpudele...Linus @ 15.04.2023 13:24Ļoti ceru, ka tas ir vienkārši kamerai, lai mēs vārītos. Un aizkadrā Miai ir gan saldējums, gan free
Mercury6 @ 15.04.2023 12:31Es domāju, ka viņa pa citiem numuriem staigāja un filmēja ar viesnīcas atļauju. Neticu, ka tik vienkārši var tikt jebkurā numurā bez darbninieku atļaujas vai klātbūtnes. Bet Virkas muižā tiešām ir skaisti. Liene vakar neko nav likusi no Klondaikas, varbūt palika ar meitenēm un Kivis brauca pats. Un izskatās, ka Mia tiešām ir apdalīta ar ēdienu, lūk tā gan ir briesmīga necieņa pret to mazo cilvēku. Pat, ja viņa maz apēd, bērnam ir jāpiedāvā ēst, kaut palūgt papildus šķīvi un pacienāt no savām porcijām ar frī un salātiem. Vai kādu bērnu zupu paņemt. Sulu. Ārprāts vienkārši. Visticamāk Mia nav bijis normāls piebarojums, bērns nav iemācīts ēst, iepazīstināts ar ēdienu, tas ir tik skumji. Neticu, ka Liene vārīja biezeņus, putras, pankūciņas vai jebko citu gatavoja bēbītim. Un veikala biezeņiem noteikti nauda tika žēlota. Šajā vecumā Miu varētu vēl redzēt nevis ar maisījuma knupja pudeli, bet kāda saldā biezenīša paciņu vēl varētu saprast.
man arī bērns maz ēd. Ja ir iespēja pasūtu bērnu porciju (ko arī ne vienmēr apēd, reizēm tikai paskatās un ar to viss beidzas 😅), bet bērnam vienmēr tiek pajautāts ko Tu gribēsi ēst, ko gribēsi padzerties (ūdeni vai suliņu bez kādas runas vienmēr bērnam paņemam). Un es esmu augusi ne pārāk turīgā ģimenē, man nav pieņemams ēdienu mest ārā un ir reizes, kad es sev paņemu tikai friškas vai salātus, jo zinu, ka būs jāapēd arī bērna porcija 😅 Tāpat, ņemam dažādas lietas, ar domu, ka ja kaut kas no mūsu šķīvja bērnam garšos, tad dosim, bet primāri viņai ir savs šķīvis un tad mēs kaut vai sadalām - savi kartupelīši un desiņas, no tēta friškas, no mammas salāti, bet viņai ir SAVA porcija, ko vienkārši pielagojam, jo bērns ir mazēdājs. Bet tāpēc jo īpaši ir jāveido tā izpratne, ka luk Tev ir savs šķīvis un ēd cik gribi, cik sanāk.Berry5 @ 15.04.2023 13:31Manējie arī maz ēd un parasti sūtu vienu porciju uz trijiem es+bērni, jo vnk nav pēc tam kas to visu ēd. Viņi reāli tādu kafijas apakštasītes izmēra porciju knābāja mazākā vecumā. Nekad neviens nav atteicis papildus šķīvjus. Nu bet saldējuma kokteili jebkurš bērns izdzers sausu kaut vai litrīgu glāzi. Var redzēt, ka to kokteili viņa grib. Pat ja bērns vēlu sāk runāt, mātes parasti nolasa ko bērns grib. Mjā, bet šie narcisi ir izņēmums. Vispār neredz to bērnu.
ZapeNape @ 15.04.2023 15:24Kivis galīgi pohains?. Keitija savu atraktīvo tēti pārsvarā satiek piedzērušu vai pohainu. Ļoti jēgpilna kopā būšana ar tēti. Liene kārtējos sūdus sapirkusi Pelnrušķītē, jo tur tikai ķīniešu sūdus tirgo. Tik smieklīgi, ka tikko Liene jūsmoja ka Virkas muiža ir viņas stilā un aizgāja sapirkās lētos grabuļus. Stila ikona???.
TeaPot @ 15.04.2023 13:30Es domāju, tam nabaga bērnam mūžā nav pajautāts, ko viņa grib kafūzī vai kas piedāvāts. Tāpēc arī viņa neprasa, bet Kivji ar savu divciparu IQ abiem kopā saliktu tāpēc gan jau domā, ka neko negrib un neko nevajag, jo neprasa taču. Gribēt jau viņa noteikti grib. Bet labākais, ko dabūs, ir karsts kartupelis nomests uz plika galda vai kāds nazis, ko palaizīt. Mom of four kā sunīti pasauks un būs labi.
Tā "dzertuve" ir ļoti populārs krodziņš, vasarās pat grūti atrast brīvu vietu.Berry5 @ 15.04.2023 15:28
Un ēda pusdienas kādā dzertuvē, nevis muižas restorānā.
Mathilde @ 15.04.2023 12:56Mans trīsgadnieks(agrāk) uztaisītu traci, ja es pasūtītu kokčiku citam bērnam, bet viņam nē. Un noteikti runātu, ka grib to un to.
Tā Mia neko nesaka un nerāda, ka grib to kokčiku?
Vai viņai vispār kāds uzprasīja, ko viņa grib?
Stiepa rociņu, bet tēvs piestūma glāzi tuvāk Keitijai.SantaBarbara @ 15.04.2023 15:55
Varēja redzēt isu bridi kur Mia stiepj rocinju pēc kokteila vai odzinas,isak sakot vienkarshi pretigi ,tadi gada vecāki ,bet par to bernu par kuru tiešām vajadzetu rūpēties visvairāk ,tomēr rūpējas vismazāk!
Un Liene loti labi apzinājās ,ka tas nav pareizi ,iefilmeja Keitijas edienu,tad savu un tad pievilka tuvplanu ar resnā veprja un tas bija apzinati,lai nevaretu dzeret ,ka Mia atkal sez pie tukša galda!
ZapeNape @ 15.04.2023 15:24Kivis galīgi pohains?. Keitija savu atraktīvo tēti pārsvarā satiek piedzērušu vai pohainu. Ļoti jēgpilna kopā būšana ar tēti. Liene kārtējos sūdus sapirkusi Pelnrušķītē, jo tur tikai ķīniešu sūdus tirgo. Tik smieklīgi, ka tikko Liene jūsmoja ka Virkas muiža ir viņas stilā un aizgāja sapirkās lētos grabuļus. Stila ikona???.
blank @ 14.04.2023 22:25Kādu laiku sekoju līdzi šīm sarunām, bet pati neko neesmu ilgi komentējusi.
Pirms vairāk kā 10 gadiem, strādāju vienā darbavietā ar Līgu. Tolaik šķīrās no meitu tēva, bija baigās drāmas. BET jau drīz vien,viņa līda citās ģimenēs, cenšoties nocelt vīrus.. ballītes, vienas nakts sakari un nebeidzamās pārcelšanas. Ko tik tās meitas nav redzējušas.
Un tas laikam sniegs atbildi, kas kopīgs Lienei ar Līgu. Īstenībā, atceroties visus senos notikumus. Abas vienādas. Ne normālu darbu strādājušas, ne normālu vidi bērniem sniegušas..