Berry5 @ 14.04.2023 15:08
Kaimiņš no savas mājas filmējis vai fočējis kaut ko. Suns virtuvē izklausās liels sīkums. Es saimnieku vietā vairāk besītos, ka istabas krēsli iznesti uz ielas. Vai tik kāds nav kaut ko paķēris līdzi promejot...
Bet kaut kas nopietns, jo izkalusās ka šodien jau gatavi pamukt.
McSara @ 14.04.2023 15:05
Arī domāju, ka tur ir kaut kas nopietns. Tad jau tik ātri nekrāmētu somas, un arī kirpiču pāris klusē, parasti jau plekste būtu sataisījusi n-tos storijus par netaisnīgo pasauli! Paši zin kādas ziepes ievārījuši, tāpēc klusē! Diez vai pie vainas suns virtuvē vai kas tur bija minēts kā iemesls!
Mercury6 @ 14.04.2023 17:00Graudiņi nav tik traki kviecēji kā Kivīši. Nav jau zinàms, kas ir mājas īpašnieks. Visticamāk kāds, ko Graudiņi respektē un pietiek prāta neķēzīt publiski. Kā pasaka, tā arī dara.
Kalnos @ 13.04.2023 18:45Cilvēk palasi kā tu runā. Aizej muti ar ziepēm izmazgā. Un nemāci citus ko darīt. Jauku vakaru ?
Jā, savējo drušku traģisko valodu un gramatiku Liene nepamana. Tā sofijasigita vispār raksta kā sākumskolas nesekmīgā.Helga Andersson @ 14.04.2023 17:31Mani nenormāli kaitina, ka cilvēki KA vietā lieto KAD ? un Graudiņai tas ir ļoti izteikti. Es brīnos, ka filoloģe in koptas validas speciāliste poda birste, kuru besī pat punkta trūkums teikuma beigās, nav neko savai draudzenītei aizrādījusi, ka tā nav pareizi runāt ?
Helga Andersson @ 14.04.2023 17:31Mani nenormāli kaitina, ka cilvēki KA vietā lieto KAD ? un Graudiņai tas ir ļoti izteikti. Es brīnos, ka filoloģe in koptas validas speciāliste poda birste, kuru besī pat punkta trūkums teikuma beigās, nav neko savai draudzenītei aizrādījusi, ka tā nav pareizi runāt ?
ZapeNape @ 14.04.2023 18:48Jā, savējo drušku traģisko valodu un gramatiku Liene nepamana. Tā sofijasigita vispār raksta kā sākumskolas nesekmīgā.
McSara @ 14.04.2023 19:30
Nu pati tetovētaja jau apgalvo, ka sekmīgi beigusi skolu ?
Man gan ir šaubas par latviešu valodas sekmēm!